Hinta: 59,00 €

  • Seuraa ulko- ja sisäilman sekä veden lämpötiloja
  • Aseta automaattisia hälytyksiä
  • Päivä-, kuukausi- ja vuositason mittausdatan tallennus

Smart Tempin ominaisuuksia

Aseta hälytyksiä

Ole huoleti. Aseta älykkääseen lämpömittariin lämpötilaraja, jonka ylityksestä tai alituksesta saat hälytysviestin. Jos vaikkapa kotisi tai mökkisi jäähtyy tai pakastin lämpenee, voit heti ryhtyä toimeen.

Seuraa laitteiden lämpötiloja

Pistä mustikat pakkaseen, älykkään lämpömittarin anturi pakastimeen ja seuraa lämpötilan asettumista – 18 asteeseen. Siirrä mittari jääkaappiin ja tarkista, että säilytät ruokia oikeassa lämpötilassa. Vaihda viinikaappiin ja varmista tulevat juhlahetket.

Seuraa sisälämpötiloja

Kun olet poissa kotoa, voit tarkistaa kodin lämpötilan. Pakkasilla tarkkailet kellarin tai mökin lämpöä. Säiden vaihdellessa seuraat kasvihuoneen olosuhteita. Voit myös laittaa puhelimesi hälyttämään, kun sauna on lämmennyt. Monipuolista.

Seuraa ulkolämpötiloja

Kodin lämmityskulut pienemmäksi? Onnistuu! Seuraa sekä ulko- että sisälämpötilaa – silloin voit säätää lämmityksen tarkasti. Tarkkailemalla lämpötilaa mökin pihalla tai vesiputkien jäätymistä voit välttää jäätymisvahinkoja.

Seuraa veden lämpötilaa

Älykkään lämpömittarin anturi on vedenkestävä. Voit tarkistaa, ettei sisäuima-altaan vesi ole liian lämmintä ja kuluta turhaa energiaa. Ja pitää huolta akvaariokalojesi oloista.

Näin Smart temp toimii

Hanki älykäs lämpömittari Smart Temp ja langaton verkko kotiisi tai mökillesi. Lataa sitten älypuhelimeesi tai tablettiisi Vattenfallin ilmainen mobiilisovellus ja anna sen kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi. Sitten voit aloittaa Smart Plugin käytön älylaitteellasi. Siinä kaikki!

Hinta: 59,00 €

Energiafiksua elämää

Älytuotteiden nettiliittymä

Hanki älykotituotteisiin suunniteltu Mobiililaajakaista Mini -liittymä ja reititin Elisalta. Datayhteys on sopivan kokoinen Vattenfallin älytuotteille.

Tutustu ja tilaa

Pakastimen lämpötila

Jenni Kokanderin pakastimessa lepää Smart Tempin anturi. Jos lämpötila laskee tai nousee halutusta ja ruokien säilyminen on vaarassa, ei hätää – näyttelijä saa puhelimeensa hälytyksen.

Yksi sovellus riittää

Vattenfallin älykotisovelluksella voit käyttää kaikkia älykotituotteitamme yhdellä ja samalla käyttöliittymällä. Voit liittää siihen rajattoman määrän älykotituotteitamme.

Lataa älykotisovellus

Lataa älylaitteeseesi ilmainen mobiilisovellus, jolla käytät kaikkia Vattenfallin älykotituotteita. Sen avulla voit helposti ohjata ja hallita kodin valaistusta ja laitteita suoraan matkapuhelimen tai tabletin avulla, missä ikinä oletkin.

Kysy chatissa