Aurinkopaneeleja koskevat reklamaatiot ja takuuilmoitukset

Tällä sivulla voit tehdä reklamaation tai takuuilmoituksen Vattenfallilta ostamaasi aurinkosähköjärjestelmää koskien. Mikäli haluat saada tarjouksen aurinkopaneeleista, jätä meille yhteystietosi yhteydenottolomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Invertterin valmistaja ja tyyppi

Löydät invertterin valmistajan ja mallin meiltä saamastasi tarjouksesta tai invertterin kyljessä olevista tiedoista.

Invertterin sarjanumero

Löydät invertterin sarjanumeron invertteriin kiinnitetystä etiketistä.

Kuvaus

Kirjoita alle kuvaus tapahtuneesta virheestä tai vahingosta ja liitä mukaan asiaa selventäviä kuvia. (Esimerkiksi kuva ulkoisista vaurioista tai invertterin näytöstä, jolla näkyy mahdollinen virhekoodi tai vikailmoitus.)  

Lisää liitteet

Lisää liitteet
jpg, png, pdf

Huomaathan, että emme suosittele lataamaan liitteitä, jotka sisältävät henkilötietoja (esim. sopimuksia tai kuvia, joissa esiintyy ihmisiä).  

Tähdellä (*) merkityt kentät on täytettävä, jotta voit lähettää reklamaation tai takuuasian eteenpäin meille.

Henkilötietojen käsittely 
Käsittelemme henkilötietojasi pystyäksemme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Keräämme henkilötietoja vain silloin, kun siihen on yleinen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) mukainen oikeus. Tyypillisesti käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi silloin, kun olet tilannut meiltä palvelun, tai liittyen asiakassuhteeseesi Vattenfallilla.  Löydät lisää tietoja liittyen tietosuojakäytäntöjen soveltamisesta Vattenfallin tietosuojaselosteesta. Rekisteriasioiden yhteyshenkilön tavoitat sähköpostitse osoitteesta dpo.nordics@vattenfall.com