Sähkösopimuksen siirto muuttaessa

Tee muuttoilmoitus

Ota fossiilivapaa sähkösopimuksesi mukaan uuteen kotiisi, minne tahansa päin Suomea muutatkin. Vattenfallin sähkösopimus on edullinen ratkaisu: saat sähkösopimuksen samoin ehdoin ja hinnoin uuteen osoitteeseen. 

Siirrä nykyinen sähkösopimuksesi

Klikkaamalla alla olevaa painiketta sinut ohjataan tekemään sähköinen tunnistautuminen. Onnistuneen tunnistautumisen jälkeen pääset täyttämään muuttoilmoituksesi.

Tunnistaudu ja täytä muuttoilmoitus

 

Muuttoetu Vattenfall asiakkaille: Ilmasto Mix 24 kk perusmaksuetu: 6kk 0€

Perusmaksuetu 6kk 0€

Vattenfall asiakasetu: Asiakkaanamme saat nyt muuttoetuna 6kk perusmaksut 0€ kun teet Ilmasto Mix 24kk sähkösopimuksen kanssamme.

Katso muuttotarjous

Asiakkaidemme kokemuksia

"Parasta oli, ettei tarvinnut itse tehdä muuta kuin painaa nappia, niin sähkösopimus siirtyi uuteen osoitteeseen. Helppoudesta suuri plussa!"

Vattenfallin kuluttaja-asiakas

Asiakkaiden kommentit ovat kerätty jatkuvasti toteutettavista asiakastutkimuksista, jotka lähetetään Vattenfallin omille asiakkaille. 

Lue lisää

Sähkösopimuksen siirto uuteen osoitteeseen

  • Ei huolta sähkönhinnan noususta. Sähkösopimus jatkuu uudessa kodissa samoin ehdoin ja hinnoin, kunhan sähkönkulutus ei oleellisesti muutu.
  • Voit pitää nykyisen sähkösopimuksesi voimassa kahdessa asunnossa samanaikaisesti 60 päivän ajan.
  • Jos haluat sähköt samalle päivälle, soita asiakaspalveluumme ennen klo 12 numeroon 0800 177 733 (ma–pe 8–18)

Sähkösopimuksen siirto

Sähkösopimuksen siirto muuton yhteydessä

Sähkösopimuksen siirto muuton yhteydessä

Milloin sähkö­so­pi­muksen siirto muuttaessa kannattaa tehdä? Sähkö­so­pi­muksen siirto uuteen osoit­teeseen on järkevää, jos olet tyyty­väinen nykyiseen sähkö­so­pi­muk­seesi ja se sopii hyvin myös uuteen asuntoosi. Sähkö­so­pi­muksen siirto uuteen osoit­teeseen ei tapahdu automaat­ti­sesti, vaan sinun tulee ilmoittaa muutosta sähköyh­tiöllesi muuttoil­moi­tuk­sella mikä vie vain muutaman minuutin. Huomioithan, että muutosta on hyvä ilmoittaa mielellään viikko ennen muuttoa.

Määräaikaisen sähkösopimuksen siirto muutossa

Määräaikaisen sähkösopimuksen siirto muutossa

Määräaikaisessa sähkösopimuksissa ja toistaiseksi voimassa olevissa sähkösopimuksissa on joitain eroavaisuuksia, mutta molempien sähkösopimuksen siirto uuteen osoitteeseen on yleensä mahdollista. Huomioithan, että määräaikainen sähkösopimus on voimassa tietyn ajan, jonka aikana sähkösopimusta ei voi irtisanoa. Määräaikaisen sähkösopimuksen voi yleensä siirtää uuteen asuntoon, mutta on hyvä muistaa, että sähkösopimuksen siirto ei ole mahdollista esimerkiksi ulkomaille muuttaessa.

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen siirto muutossa

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen siirto muutossa

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen siirto uuteen osoitteeseen on mahdollista muuton yhteydessä. Sähkösopimuksen siirto uuteen osoitteeseen onnistuu helposti muuttoilmoituksella.

Sähkösopimus siirto muuttaessa - usein kysyttyä
Onnistuuko vanhan sähkösopimuksen siirto uuteen asuntoon?

Useimmiten asiakas voi jatkaa samanlaisella sopimuksella myös uudessa kodissa. On tärkeää olla yhteydessä omaan sähköyhtiöön ja tarkistaa minkälainen sopimus olisi paras vaihtoehto uuteen kotiin. Sähkösopimuksen siirtoon voi vaikuttaa nykyisen sopimuksen sopimustyyppi ja alkamisaika. Voimme päättää vanhan asunnon sähkösopimuksen puolestasi.

Kuinka nopeasti uusi sähkösopimus astuu voimaan?

Useimmiten sähköverkkoyhtiö saa kytkettyä sähkön uuteen asuntoosi hyvinkin nopeasti. Jos olet unohtanut solmia sähkösopimuksen ajoissa ja tarvitset sähköt pikakytkennän kautta, voi sähköverkkoyhtiö periä siitä hinnastonsa mukaisen maksun. Helpoiten sähkösopimuksen siirtäminen onnistuu netissä. Voit soittaa myös maksuttomaan muuttopuhelimeen jos muuttoon on alle 2 arkipäivää: 0800 177 733 arkisin 8-18.

Onnistuuko määräaikaisen sähkösopimuksen irtisanominen muuton yhteydessä?

Määräaikaista sähkösopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden, mutta muuttaessa uuteen kotiin määräaikainen sopimus päättyy, jolloin voit tehdä uuden sähkösopimuksen. Jos et tiedä mikä sopimus sinulla on, löydät tiedon edellisestä laskustasi tai kirjautumalla Oma Energia -palveluun.

Milloin sähkösopimuksen siirto kannattaa tehdä?

Sähkösopimuksen siirto kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen riippuen sähkösopimuksesi ehdoista. Ilmoitus on hyvä tehdä ainakin viikko ennen muuttopäivää.

Sähkö­so­pi­muksen siirto muuton yhtey­dessä

Sähkö­so­pi­muksen siirto uuteen osoit­teeseen on järkevää, jos olet tyyty­väinen nykyiseen sähkö­so­pi­muk­seesi ja se sopii hyvin myös uuteen asuntoosi. Sinun on hyvä muistaa, että sähkö­so­pi­muksen siirto uuteen osoit­teeseen ei tapahdu automaat­ti­sesti, vaan sinun tulee ilmoittaa muutosta sähköyh­tiöllesi muuttoil­moi­tuk­sella. Muuttoilmoituksen tekoon menee vain muutama minuutti.

Miten sähkö­so­pi­muksen siirto uuteen osoit­teeseen onnistuu?

Sähkö­so­pi­mus­suhde on henki­lö­koh­tainen. Muuttaessasi uuteen asuntoon sähkö­so­pi­muksen siirto uudelle omista­jalle vanhassa asunnossa ei ole mahdol­lista, vaan uusi asukas solmii oman sähkö­so­pi­muksen. Sähkö­so­pi­muksen siirto toiseen asuntoon on sen sijaan mahdol­lista.