Sähkösopimus rivitaloon

Sähkösopimus rivitaloon helposti ja nopeasti Vattenfallilta. Asuitpa missä päin Suomea tahansa, meiltä saat kotiisi fossiilivapaasti tuotettua sähköä.
Sähkösopimus rivitaloon

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. Energian hinta pysyy samana koko sopimuskauden, joten tuntihintoja ei tarvitse seurata.

Solmimalla Ilmasto Mix sähkösopimuksen nyt osallistut 200 € SuperLahjakortti arvontaan! Arvonnan säännöt

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. 

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Energiansäästövinkit rivitaloon

Energiansäästö onnistuu kaikilta kotitalouksilta, kun tunnistaa oman kulutuksensa ja sitä kautta säästömahdollisuutensa. Päivittäisissä puuhissa on helppoa nipistää energiankulutustaan mukavuudesta tinkimättä, ja säästämisestä tulee nopeasti itsestään selvä arkinen käytäntö. 

Nappaa energiansäästövinkit rivitaloon

ilmasto-mix.jpg

Näin valitset sähkösopimuksen rivitaloon

Millainen sähkösopimus rivitaloon? Kun vertailet sähkösopimuksia rivitaloon, sinun kannattaa huomioida asuntosi ja perheesi koko sekä kotitaloutesi sähkönkulutustottumukset. Asuitpa missä päin Suomea tahansa,  saat meiltä kotiisi fossiilivapaasti tuotettua sähköä. Vertaa sähkösopimuksia ja valitse sopivin sähkösopimus rivitaloon!

Valitse sinulle paras sähkösopimus rivitaloon

 

Sähkösopimus rivitaloon - kiinteähintainen sähkösopimus vai pörssisähkö?

Voit valita rivitaloon kiinteähintaisen sähkösopimuksen tai pörssisähkösopimuksen. Pörssisähkö voi olla hyvä sähkösopimus rivitaloon, jos sähkönkulutus on maltillista ja ennustettavaa. Pörssisähkösopimuksissa sähkö on markkinahintaista ja määräytyy erikseen jokaiselle tunnille. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi.

Kiinteähintainen sähkösopimus on myös hyvä vaihtoehto jos sähkönkulutus rivitalossa on vaikeasti ennakoitavaa.  Määräaikaisessa sähkösopimuksessa sähkön hinta pysyy €/kWh-mittarilla samana koko sopimuskauden ajan.

Saavutuksiamme

Ecogain - ensimmäinen sija luonnonmonimuotoisuuden turvaamisessa

Ecogain

Ensimmäinen sija Ecogainin luonnon monimuotoisuutta mittaavassa indeksissä ja tavoitteiden asetannasta luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.

Lisää Ecogainista

STBI-award-block-720px-white.png

Sustainable Brand Index

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024, jo kuudentena vuonna peräkkäin.

Tutustu kyselyyn

Korkein Ecovadis Platinum -luokitus

Ecovadis Platinum

Ecovadisin Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjujen vastuullisuuden osalta.

Lisää Ecovadis-luokituksesta