Time in controller:8.12.2022 3.07.27

Määräaikainen
sähkösopimus

Kaikki määräaikaiset sähkösopimuksemme on tuotettu täysin fossiilivapaasti. Määräaikainen sähkösopimus on helppo ja edullinen valinta kaikenkokoisiin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Määräaikainen sopimus antaa turvaa sähkön markkinahinnan vaihteluilta.

Tilaa 24 kk sopimus

Valitse Ilmasto Mix

Määräaikainen sähkösopimus on helppo valinta kaikenkokoisiin koteihin. Sopimus antaa turvaa sähkön markkinahinnan vaihteluilta ja auttaa pienentämään kotisi CO2-päästöjä. Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. 

Ilmasto Mix -sopimuksella, et maksa koskaan lisähintaa fossiilivapaasta valinnastasi. 

Arvonlisävero 10 % 1.12.2022-30.4.2023 (norm. 24%). Hinta 1.5.2023 alkaen 33,70 snt/kWh. Perusmaksu 2,95 €/kk.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla ilman lisähintaa. Arvonlisävero 10 % 1.12.2022-30.4.2023 (norm. 24%).

 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

Asiakkaidemme kokemuksia

"Huoletonta olla asiakkaana sekä fossiilittomasti tuotettu sähkö. Vastuullista ja mahtavaa. Koskaan ei ole ollut mitään ongelmia."

Vattenfallin kuluttaja-asiakas
 

Miksi valita Vattenfall sähkösopimus?

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Kuluttajat valitsivat meidät jo neljännen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2022.

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.