Time in controller:6.5.2021 7.09.21

Tee talostasi tai vapaa-ajan asunnostasi osa fossiilivapaata yhteiskuntaa. Pienennä sähkölaskuasi ja myy ylijäämäsähkösi. Energiatehokas koti voi vastata niin omiin kuin naapureidenkin energiatarpeisiin.

icon-smiley-720x250.png

Nopeaa ja vaivatonta

Aurinkopaneelien hankkiminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Tarjoamme talosi katolle valmiita pakettiratkaisuja, joiden ansiosta sinun on helppo investoida aurinkopaneeleihin.

icon-secure-720x250.png

Turvallinen ja varma​

Otamme täyden vastuun aurinkosähköjärjestelmän toimituksesta ja asennuksen turvallisuudesta.

icon-quality-720x250-4.png

Korkea laatu ja hyvät takuut

Aurinkopaneelit, verkkoinvertterit sekä asennustyöt ovat kaikki erittäin korkealaatuisia. Asennukselle annetaan 2 vuoden takuu, inverttereillä on 10 vuoden takuu ja aurinkopaneelien tehotakuu on 25 vuotta.

icon-sustainable-720x250.png

Kestävän kehityksen mukaisesti valmistetut paneelit

Olemme sertifioitu toimittaja ja myymme kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuja aurinkopaneeleita. Valvomme tavarantoimittajiemme jokaista tuotantovaihetta ja pyrimme mahdollisimman pieniin hiilidioksidipäästöihin.

Lue lisää aurinkopaneeleista

Haluatko tietää lisää erilaisista pakettiratkaisuistamme, miten voit myydä takaisin ylimääräisen sähkön tai miten otat meihin yhteyttä liittyen aurinkopaneelien hankintaan?

packages-720x350.jpg

​Paneelipaketit ja hinnat

Valikoimaamme kuuluu kolme erikokoista aurinkopaneelipakettia. Valitse haluamasi paketti rakennuksen katon pinta-alan mukaan. Kaikkiin paketteihin sisältyvät laadukkaat komponentit ja täydellinen avaimet käteen -asennus.

Lue lisää

hardware-720-350.jpg

Korkean hyötysuhteen aurinkopaneelit

Aurinkopaneelipakettimme sisältävät yksikiteiset aurinkopaneelit ja tehokkaan invertterin, joka antaa parhaan vastineen rahalle.

Lue lisää

consider-720x350.jpg

Näin hankit aurinkopaneelit

Oletko kiinnostunut tuottamaan omaa aurinkoenergiaa kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi? Lue tästä lisää aurinkopaneelien hankinnasta ja asentamisesta.

Lue lisää

microproduction-720x350-2.jpg

Mikrotuotanto - myy aurinkosähköäsi

Voit kuluttaa aurinkopaneelisi tuottaman sähkön itse tai myydä sen takaisin verkkoyhtiöllesi. Ylijäämäsähkön toimittajaa kutsutaan mikrotuottajaksi.

Lue lisää

Oletko kiinnostunut aurinkopaneelien hankinnasta?

Täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

ukk-720x.jpg

Kysymyksiä ja vastauksia

Löydät täältä yleisimmät kysymykset liittyen aurinkopaneelien asentamiseen.