Time in controller:21.5.2024 19.51.50

Vattenfallin yritysasiakkaita yhdistää yksi tekijä: he kaikki haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja. Vattenfallin fossiilivapaa sähkö mahdollistaa yritystoiminnan ilmastoa vaalien – kilpailukykyisestä hinnasta tinkimättä. Lue Vattenfall kokemuksia yritysasiakkaistamme.

Franssila_720x900.jpg

Franssila Kylpyhuoneet Oy

Franssila Kylpyhuoneet Oy remontoi ja valmistaa kylpyhuoneita laatu edellä. Vattenfallin sähkösopimus oli vastuullisuuteen pyrkivälle yritykselle selvä valinta.

Lue asiakastarina

TheBaro720x900.jpg

The Barö

Vattenfallin fossiilivapaa pörssisähkö on käytössä The Barö - ylellisessä saaristohotellissa. Pörssisähkö antaa mahdollisuuksia säästää kuluissa ajoituksen avulla. 

Lue asiakastarina

Hesburger käyttää toiminnassaan Vattenfalln fossiilivapaata tuulisähköä

Hesburger

Vattenfallin fossiilivapaa tuulisähkö on käytössä Hesburgerin kaikissa kiinteistöissä Suomessa. Energiatehokkuudessa on hampurilaisketjulle sekä ekologinen että taloudellinen puoli.

Lue asiakastarina

Named Clothing -brändi edustaa ekologista muotia ja haluaa omilla teoillaan näyttää esimerkkiä ilmastoystävällisistä valinnoista

Named Clothing

Vattenfallin fossiilivapaa tuulisähkö tukee Named Clothingin ympäristöystävällisiä tavoitteita. Ompeleminen ja itse tehdyt vaatteet edustavat hidasta muotia, ja yrityksen kaikissa toiminnoissa kunnioitetaan kestävän kehityksen periaatteita.

Lue asiakastarina

Tapettitehtaan tehdasrakennuksen lämmitykseen käytetään Vattenfallin fossiilivapaata sähköä

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy

Tapettitehdas valitsi Vattenfallin tuulisähkön sen ympäristöystävällisyyden ja kilpailukykyisen hinnan ansiosta. Artesaanityönä kotimaassa tehdyt seinätapetit houkuttavat asiakkaiksi erityisesti heitä, joiden kulutusta ohjaavat eettisyys ja ekologisuus.

Lue asiakastarina

Bonava valitsi Vattenfallin fossiilivapaan tuulisähkön kaikille työmailleen

Bonava

Vattenfallin tuulisähköllä valmistui viime vuonna yli tuhat Bonava-kotia. Asuntorakennuttaja luo koteja ja naapurustoja, jotka kannustavat kestävään elämäntapaan.

Lue asiakastarina

Vastuullisena toimijana Tapio Palvelut on valinnut siemenkeskuksen energianlähteeksi Vattenfallin fossiilivapaan ydinvoimalla tuotetun sähkön

Tapio

Metsäbiotaloutta kehittävä Tapio jalostaa siemenkeskuksessaan Vattenfallin fossiilivapaalla sähköllä lähes puolet Suomen metsien uudistamiseen käytetyistä siemenistä. Siemenkeskuksen sähkökattila jäljittelee keväisiä luonnonoloja, joissa lämpö ja tuuli saavat kävyt aukeamaan ja karistamaan siemenensä.

Lue asiakastarina

EPP-Pack valitsi Vattenfallin fossiilivapaista sähkösopimukseista Ilmasto Mix -sähkösopimuksen, jonka sähkö tuotetaan vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla

Carccu

Paperisia pakkausratkaisuja Carccu-tuotenimellä valmistava perheyritys EPP-Pack Oy valitsi Vattenfallin ilmastoystävällisen ja tasahintaisen fossiilivapaan sähkön. Kierrätykseen panostava yritys jalosti viime vuonna tuottamastaan jätteestä 66 prosenttia uusiksi tuotteiksi.

Lue asiakastarina

Muuttohaukat720x900.jpg

Muuttohaukat Oy

Niin yritysten kuin kuluttajienkin muuttokuormat on kuljetettava perille mahdollisimman tehokkaasti ja pienin ympäristövaikutuksin.

Logistiikkayrityksellä ympäristöystävällisyys tarkoittaa myös sitä, että kuljetuskaluston pitää täyttää tietyt vaatimukset. 

Lue asiakastarina

Hawkhill720x900.jpg

Hawkhill 

Perheyritys Hawkhillin vuokramökit sijaitsevat upeissa maisemissa Tervalammen kylällä Nuuksiossa. Yrityksen arjessa korostuvat ympäristöarvot ja vastuullisuus. 

He etsivät energiakumppania, joka jakaisi samat arvot, ja valitsivat Vattenfallin fossiilittoman Täysydin-sähkösopimuksen.

Lue asiakastarina

Mantsala_mantylinna720x900.jpg

Mäntsälän Mäntylinna

Mäntsälän Mäntylinna on asunto-osakeyhtiö, johon kuuluu yhteensä viisi asuntoa. Mäntylinnassa halutaan taata puhdas ympäristö myös tuleville sukupolville.

Taloyhtiössä hyödynnetään Vattenfallin fossiilivapaata sähköä ja tuotetaan myös lämmitys ekologisesti.

Lue asiakastarina

Lakewood_720x900.jpg

Lakewood Oy

Lakewood Oy on kotimainen perheyritys ja rakennusliike, joka ostaa, kunnostaa ja myy kiinteistöjä pääkaupunkiseudulla. 

Perheyrityksessä arvostetaan ennen kaikkea ympäristöä ja pitkäkestoisuutta. Tehtyään laajan kartoituksen erilaisista energiaratkaisuista, Lakewood päätyi yhteistyöhön Vattenfallin kanssa.

Lue asiakastarina

Aurora_720x900.jpg

Aurora Powertrains

Aurora Powertrains on kehittänyt sähköllä toimivia moottorikelkkoja jo toistakymmentä vuotta. Yritys on palkittu kehitystyöstään sekä Suomessa että Yhdysvalloissa.

Yritys valitsi Vattenfallin sähkökumppanikseen, koska Vattenfall pystyi tarjoamaan vesivoimaa.

Lue asiakastarina

Ihmeotus_720x900.jpg

Ihmeotus

Eläinkauppa Ihmeotus on kolmen naisen perheyritys, jolle vastuullisuus ja eettisyys on tärkeää. Kaikki pieneläimet ovat kotimaisia. Tavaraa ei tuoda Ruotsia ja Saksaa kauempaa.

Valitessaan sähkösopimusta he halusivat tehdä ilmasotystävällisen valinnan. Lisäksi Vattenfallin palvelu on nopeaa, ja asiat saa kerralla kuntoon.

Lue asiakastarina

Haluatteko kertoa yrityksenne tarinan?

Jos yrityksenne on Vattenfallin asiakas, jätä tarina täällä. Jos yrityksenne ei vielä käytä Vattenfallin fossiilivapaata sähköä, tehkää ensin teille sopivin sähkösopimus kanssamme.


 

Hesburgerilla on satsattu uusiutuviin energianlähteisiin jo kauan ennen kuin vastuullisuus alkoi saada nykyisenkaltaista huomiota

 

”Pyrimme miettimään jokaisen toimintomme siten, että kuluttaisimme luonnonvaroja mahdollisimman vähän.”

 

Heikki Salmela, Hesburgerin perustaja

Vattenfall yrityksenä

Vattenfall Oy on sähköyhtiö joka myy sähköä kaikkialle Suomeen. Kaikki kotitalouksille ja pienyrityksille myymämme sähkö tuotetaan fossiilittomasti. Vattenfall on johtava eurooppalainen energiayhtiö, joka on ollut sähköistämässä teollisuutta ja koteja sekä muuttanut elämää erilaisten innovaatioiden avulla jo yli sadan vuoden ajan. 

Meidät valittiin kuluttajien keskuudessa Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi jo kuudentena vuonna peräkkäin.

Lue lisää

Päästövähennyssuunnitelmamme on vahvistettu Pariisin ilmastosopimuksen mukaiseksi.

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024, jo kuudentena vuonna peräkkäin.

Ecovadisin korkein Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjun vastuullisuuden osalta.

Ecogain-sertifikaatti ja tunnustus kunnianhimoisesta tavoitteiden asetannasta luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.

Kysy chatissa