Määräaikainen sähkösopimus 24 kk

Tee sähkösopimus

Ilmasto Mix -sähkösopimus 24kk on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana 24 kuukauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta.

Suosittu määräaikainen sähkösopimus

Määräaikainen sähkösopimus on helppo valinta kaikenkokoisiin koteihin. Energian hinta pysyy samana koko sopimuskauden, joten tuntihintoja ei tarvitse seurata. Voit kuitenkin vaikuttaa sähkölaskuusi omalla kulutuksellasi. Samalla voit pienentää kotisi CO2-päästöjä.

Solmimalla sähkösopimuksen nyt osallistut 200 € SuperLahjakortti arvontaan! Arvonnan säännöt

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix sopimusehdot

 

Sopimusehdot

Arvonta

Tee Ilmasto Mix -sähkösopimus ja voita 200 euron arvoinen SuperLahjakortti

Solmimalla Vattenfallin sähkösopimuksen nyt osallistut 200 €:n arvoisen SuperLahjakortti arvontaan. Kaikkien 31.3.2024 mennessä sähkösopimuksen solmineiden kesken arvotaan SuperLahjakortti (arvo 200 euroa). Tartu sähkötarjoukseen ja varmistat paikkasi arvonnassa!

Kenelle Ilmasto Mix sopii?

Kaikille, jotka haluavat pienentää kotinsa, vapaa-ajan asuntonsa, pienyrityksensä tai taloyhtiönsä hiilijalanjälkeä. Ilmastoystävällinen sähkösopimus on helppo valinta, jolla on iso vaikutus. Valitse sähkösopimus vuodeksi (12kk) tai kahdeksi (24kk).

ilmasto-mix.jpg

Saavutuksiamme

Ecogain - ensimmäinen sija luonnonmonimuotoisuuden turvaamisessa

Ecogain

Ensimmäinen sija Ecogainin luonnon monimuotoisuutta mittaavassa indeksissä ja tavoitteiden asetannasta luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.

Lisää Ecogainista

STBI-award-block-720px-white.png

Sustainable Brand Index

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024, jo kuudentena vuonna peräkkäin.

Tutustu kyselyyn

Korkein Ecovadis Platinum -luokitus

Ecovadis Platinum

Ecovadisin Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjujen vastuullisuuden osalta.

Lisää Ecovadis-luokituksesta