Tee yrityksen tai taloyhtiön sähkösopimus

verkossa-720-3.png

Tee yrityksen sähkösopimus netissä

Valitse sähkösopimus, joka sopii aidosti yrityksenne tarpeisiin.

Tee sopimus

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

muutto-720-3.png

Muuttaako yrityksenne?

Autamme yritystänne kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa. Solmi uusi sähkösopimus tai siirrä jo olemassa oleva uuteen osoitteeseen vaivattomasti.

Lue lisää

Ota sähkösopimuksesi mukaan

yhteys-720-3.png

Ota yhteyttä

Heräsikö jotain muuta kysyttävää? Ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä yrityksellenne toimivimmat energiaratkaisut.

Jätä viesti

Soita 020 722 9001 (mpm/pvm)

Ymmärrämme toimialanne tarpeet


Sähkö on merkittävä osa asiakkaidemme liiketoimintaa. Ymmärrämme eri toimialojen ja yritysten tarpeita, joten osaamme auttaa asiakkaitamme löytämään oikeanlaisen sähkösopimuksen. Olemme luotettava kumppani ja asiakkaanamme saatte käyttöönne johtavan eurooppalaisen energiayhtiön osaamisen.

Fossiilittoman yrityssähkön käyttöönotto on myös yksi tärkeä askel kohti vastuullisuutta ja kestävää kehitystä. Tutustu muihin asiakkaisiimme ja siihen, kuinka voisimme auttaa juuri teidän yritystänne.

Asunto-osakeyhtiöt

Autamme taloyhtiöitä löytämään sopivan sähkösopimuksen kerros- ja rivitaloihin. Energiatehokkuus ja sähkönkulutuksen järkevä säätely auttavat pitämään kustannukset kurissa.

Asunto-osakeyhtiöt

Rakennusala

Meiltä saatte sähköä pidempiaikaiseen rakentamiseen sekä lyhytkestoisiin remonttikohteisiin. Tutustu asiakkaaseemme rakennusyhtiö Lakewoodiin.

Rakennusala

Teollisuus

Suomessa suurimmat teollisuuden alat ovat metalli-, kemian- ja metsäteollisuus. Yritysten koko vaihtelee aina muutaman henkilön yrityksistä kansainvälisisiin suuryrityksiin.

Teollisuus

Vähittäis- ja tukkukauppa

Vattenfallilla on monia kaupan alan asiakkaita vähittäiskaupasta tukkukauppaan. Energiankäytön tehostamismahdollisuudet liittyvät kaupan alalla valaistukseen, kylmätuotantoon, ilmanvaihtoon ja lämmitykseen. 

Vähittäis- ja tukkukauppa

Majoitus ja matkailu

Vastuullinen toimintamalli majoitus- ja matkailualalla koostuu monista osa-alueista, joista yksi on vähäpäästöisten energiamuotojen valinta. Tarjoamme kaikille uusille pienille ja keskisuurille yritysasiakkaillemme (max. 300 MWh/vuosi) fossiilittoman sähkösopimuksen.

Majoitus ja matkailu

Maatalousyritykset

Vattenfallin asiakkaina on vilja- ja karjatiloja, kasvihuoneviljelijöitä sekä metsä- ja kalatalousyrityksiä. Tarjoamme kaikille uusille pienille ja keskisuurille yritysasiakkaillemme (max. 300 MWh/vuosi) fossiilittoman sähkösopimuksen.

Maatalousyritykset

Vattenfallin yritysasiakkaita yhdistää yksi tekijä: he kaikki haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja. 

Siirry asiakastarinoihin

 

 

etusivu-720x900-1-blokki.jpg

Yrityksenne apuna

Me Vattenfallilla haluamme olla yrityksenne apuna sen kaikissa elinkaaren vaiheissa. Autamme yritystä löytämään sopivan sähkösopimuksen, jonka avulla pystytte vähentämään yrityksenne CO2-päästöjä ja pidämme teidät ajan tasalla, kuinka olette onnistuneet siinä.

Saatte meiltä neuvoja ja vinkkejä energiatehokkuuteen ja vastuullisuusviestintään. Moni asiakkaamme on jo ottanut vastuullisuuden osaksi yritystoimintaa.

Tutustu asiakkaisiimme 

etusivu-720x900-3-blokki.jpg

Vähensimme CO2-päästöjä kanssanne

Me Vattenfallilla olemme päättäneet mahdollistaa fossiilivapaan elämän yhden sukupolven aikana, siksi tarjoamme fossiilivapaita sähkösopimuksia myös pienyritysasiakkaillemme.

Vuosien 2018 - 2020 aikana vähensimme Suomessa pienten- ja keskisuurten yritysasiakkaittemme kanssa 75 860 tonnia CO2-päästöjä. Se vastaa 176 829 puuta tai yli 481 miljoonaa  autolla ajettua kilometriä.

Katso kuinka laskemme yrityksesi hiilijalanjäljen

etusivu-720x900-2-blokki.jpg

Suomen vastuullisin sähköyhtiö 

Vattenfall on johtava eurooppalainen energiayhtiö, joka tunnetaan kansainvälisesti luotettavana energiakumppanina. Työllistämme kaiken kaikkiaan noin 20 000 henkilöä. Vuonna 2020 asiakkaamme valitsivat meidät jo toisen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Yli satavuotisen taipaleemme ajan olemme kehittäneet yhteiskuntaa lukuisten energiaratkaisujen ja innovaatioiden avulla. Samalla olemme muuttaneet ihmisten ja yritysten elämää.

Sähkömarkkinat

Sähkön hinta vaihtelee markkinoilla niin maailmantalouden kuin sadetilanteenkin mukaan. Asiantuntijamme Peter Strandberg pitää sinut ajan tasalla sähkön hintaennusteista,  hinnan kehityksestä ja siihen vaikuttavista asioista. 

Lue uusin sähkömarkkinakatsaus

Lue mitkä asiat vaikuttavat sähkön hintaan

imagekakmd.png

Mitkä asiat vaikuttavat sähkön hintaan?

Sähkön hinnan heilahteluihin ei ole yhtä selitystä, vaan muutokset aiheutuvat monen tekijän yhteisvaikutuksesta. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätilat, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Lue lisää, miten sähkön hinnat muodostuvat

Small Screen 72 DPI-Vattenfall_customer_man_restaurant_97.png

Miten vertaat sähkön hintaa?

Me Vattenfallilla arvostamme sitä, että ostajat ovat tietoisia siitä mitä ostavat ja tekevät taustatyötä. Tämä pätee myös sähkön hintavertailuihin. Mutta tiedätkö, mitä vertaat? 

Lue lisää

Sähköä kotiin tai mökille?

Tarvitsetko sähköä useampaan käyttöpaikkaan? Tutustu Vattenfallin fossiilivapaisiin sähkösopimuksiin kotiin tai mökille. 

Tutustu kotitalouksien sähkösopimuksiin

Lisää Vattenfallista

Artikkeleita ja energiavinkkejä

Tahdomme auttaa yritystänne toimimaan ilmastoystävällisemmin. Artikkeleissamme jaamme energiatehokkaita vinkkejä, jotka auttavat yritystänne vähentämään ympäristön kuormitusta sekä energiakustannuksianne. Kerromme myös energia-alan kiehtovista ilmiöistä ja muista ajankohtaisista asioista.

Tutustu artikkeleihimme

Yhteyshenkilöt suuryrityksille

Kuluttaako yrityksenne energiaa yli 2 GWh vuodessa? Tarjoamme suuryritysasiakkaillemme analyysi- ja neuvontapalvelut sekä henkilökohtaisen neuvonantajan, joka seuraa markkinoita puolestanne. Ottakaa meihin yhteyttä, niin käydään sähkönhankintatarpeenne yhdessä läpi.

Yhteyshenkilöt

Tietoa sähkön markkinahinnasta

Sähkön markkinahinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan. Keskeisiä toimijoita näillä markkinoilla ovat tarjontapuolella voimalaitoksia omistavat sähkön tuottajat ja ostopuolella sähkön vähittäismyyjät sekä suuret teollisuuslaitokset. Hinta asetetaan pohjoismaisessa sähköpörssissä Nord Poolissa. 

Perehdy sähkömarkkinoihin

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo kolmannen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2021.

 

 

Mukana Science Based Targets -ohjelmassa

Päästövähennyssuunnitelmamme on vahvistettu Pariisin ilmastosopimuksen mukaiseksi.

Tutustu

Suomen vastuullisin energia-alan toimija

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2021, jo kolmantena vuonna peräkkäin.

Tutustu

Palkittua yhteiskuntavastuuta

Ecovadisin korkein Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjun vastuullisuuden osalta.

Tutustu

Askelia kohti fossiilivapaata elämää

Ilmaston kannalta positiivista kehitystä tapahtuu jatkuvasti. Haluamme kertoa etenemisestä kohti tavoitettamme mahdollistaa fossiilivapaa elämä.

Lue lisää

Kysy chatissa