Tulkaa yritysasiakkaidemme kasvavaan joukkoon ja mukaan matkallemme kohti fossiilivapaata tulevaisuutta. Autamme löytämään sopivat energiaratkaisut yrityksenne tarpeisiin.

Tee sopimus

etusivu-720x900-1-blokki.jpg

Oikeanlainen sopimus yrityksellenne

Jokaisen yrityksen energiantarpeet ovat erilaiset. Pitkän historiamme aikana olemme oppineet ymmärtämään eri toimialojen ja yritysten tarpeita. Osaamme siksi auttaa yritystänne juuri oikeanlaisen sähkösopimuksen valinnassa.

etusivu-720x900-2-blokki.jpg

Suomen vastuullisin sähköyhtiö 

Vattenfall on johtava eurooppalainen energiayhtiö, joka tunnetaan kansainvälisesti luotettavana energiakumppanina. Työllistämme kaiken kaikkiaan noin 20 000 henkilöä. Vuonna 2019 meidät valittiin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Yli satavuotisen taipaleemme ajan olemme kehittäneet yhteiskuntaa lukuisten energiaratkaisujen ja innovaatioiden avulla. Samalla olemme muuttaneet ihmisten ja yritysten elämää.

etusivu-720x900-3-blokki.jpg

Autamme saavuttamaan kestävät tavoitteenne

Vattenfallilla ajamme muutosta kohti kestävämpää tulevaisuutta. Lisäämme jatkuvasti fossiilitonta energiantuotantoa ja tarjoamme asiakkaillemme vastuullisia energiaratkaisuja. Kannamme myös sosiaalisen vastuun kaikessa toiminnassamme.

Fossiilittoman yrityssähkön käyttöönotto voi olla myös teidän yrityksellenne suuri askel kohti vastuullisuutta ja kestävää kehitystä.

Lue mitkä asiat vaikuttavat sähkön hintaan

Mitkä asiat vaikuttavat sähkön hintaan?

Ymmärrämme, että yrityssähkön hinta on asiakkaillemme tärkeää, onhan sähkö yksi merkittävä kustannustekijä. Siksi pyrimme olemaan mahdollisimman läpinäkyviä hintaan vaikuttavista asioista.

Sähkön hinnan heilahteluihin ei ole yhtä selitystä, vaan muutokset aiheutuvat monen tekijän yhteisvaikutuksesta. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätilat, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Hinnan tulkitseminen voikin olla yllättävän haastavaa. Esimerkkinä seuraavanlainen tilanne: kylminä talvina lämmitystä lisätään, jolloin sähköntuotanto kallistuu ja hinnat nousevat. Tästä saattaa helposti päätellä, että sähkö on kalliimpaa talvisin. Kaikki ei kuitenkaan ole näin yksiselitteistä. Talvella kylmyys aiheuttaa päivittäisiä hintapiikkejä, mutta kokonaiskuvaa katsottaessa kalleimpia saattavatkin olla kesäkuukaudet.

Autamme katsomaan hintaa yrityksenne liiketoiminnan kannalta ja löytämään tarpeisiinne sopivan sähkösopimuksen. Hintavaihtelusta voi olla yrityksellenne jopa korvaamatonta hyötyä.

Lue, miten sähkön hinnat muodostuvat

ymparisto-720x768.jpg

Ympäristövastuu

Monien yritysten päättäjät ovat saman ongelman edessä. He haluavat auttaa ilmastonmuutoksen torjumisessa, mutta eivät oikein tiedä miten. Me autamme teitä tekemään kestäviä valintoja, jotka kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä ja hyödyttävät samalla yritystänne.

Vattenfallilla tavoitteenamme on mahdollistaa fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana. Tarvitsemme siinä kuitenkin teidän apuanne. Ottakaa käyttöön fossiiliton yrityssähkö ja siten ympäristövastuu pysyvästi osaksi yrityksenne strategiaa.

Tutustu fossiilittomaan energiaammeLue lisää Vattenfallin matkasta kohti fossilivapautta

 

Viestikää yrityksenne vastuullisuudesta

Vastuullisuus on valttikortti, jota ei kannata jättää käyttämättä – eikä näyttämättä. Yrityksen kilpailukyky on riippuvainen siitä, kuinka kattavasti se ottaa huomioon toimintansa ympäristövaikutukset ja kantaa sosiaalisen vastuun. Jos yrityksenne ei muista viestiä vastuullisuudestaan, jää suurin osa hyödyistä kokematta.

Kaikki sidosryhmänne ovat mitä luultavimmin kiinnostuneita yrityksenne vastuullisuudesta. Hyödynnä tämä kiinnostus ja viesti avoimesti yrityksenne arvoista, teoista ja tavoitteista.

Lue, kuinka voit viestiä yrityksenne vastuullisuudesta

Ymmärrämme toimialanne tarpeet

 

manufacturing.jpg

 

Teollisuus

Teollisuus on hyvin energiaintensiivinen toimiala. Jos ette käytä sähköä tasaisesti läpi vuorokauden, voitte hyötyä esimerkiksi markkinoita seuraavasta pörssisähkösopimuksesta. Me ymmärrämme tarpeenne ja autamme yritystänne toimimaan mahdollisimman energiatehokkaasti.

 

 

Case: Novo Nordisk & Novozymes

Lääkealan johtavat yritykset Novo Nordisk ja Novozymes solmivat sopimuksen Vattenfallin kanssa tuulisähkön toimituksesta. Yritykset tavoittelevat kestävyyttä koko arvoketjunsa mitalta ja haluavat hyödyntää uusiutuvaa energiaa tuotantolaitoksissaan ympäri maailmaa.

Lue lisää

 

restaurant.jpg

 

HoReCa

Hotelli- ja ravintola-alalla monet asiat syövät valtavasti energiaa. Kylmälaitteiden ylläpito, avouunien hukkalämpö, täysi valaistus vuorokauden ympäri. Energiatehokkaat toimet ja oikeanlainen sähkösopimus auttavat saamaan kustannukset laskuun.

 

Case: Hesburger

Hesburger valitsi ravintoloihinsa Vattenfallin EPD-sertifioidulla tuulivoimalla tuotetun yrityssähkön. Hesburgerille tämä sopimus oli yksi sen monista ympäristöteoista.

Lue lisää

 

consumer-goods.jpg

 

Kuluttajatuotteet

Kuluttajatuotteiden valmistajana yrityksenne kohtaa taatusti ympäristöön liittyviä paineita ja odotuksia. Valitsemalla fossiilivapaan energian yrityksenne tuotantolinjoille ja viestimällä vastuullisista teoistanne, erotutte eduksenne myös asiakkaidenne silmissä.

 

Case: Coca Cola European Partners

Coca Cola European Partners tekee ilmastotyötä yhdessä Vattenfallin kanssa. Sen tavoitteena on olla fossiiliton koko tuotantoketjultaan vuoteen 2030 mennessä. Vattenfallin tuotantomuodoista Coca-Cola valitsi tuulivoiman.

Lue lisää

 

tech.jpg

 

Asiantuntijapalvelut

Esimerkiksi IT-alan energiantarve kasvaa, kun yhä enemmän dataa siirretään pilvipalveluihin. Datakeskukset ovat valtavia energiasyöppöjä ja sähkön jatkuva saatavuus on niille tärkeää. Fossiilivapaa energiamme takaa, että suuresta sähkönkulutuksesta huolimatta ympäristöhaitat pysyvät vähäisinä.

 

Case: Microsoft

Microsoftin uudet innovatiiviset datakeskukset Pohjois-Ruotsissa saavat energiansa 100% Vattenfallin tuulivoimasta. Yhteistyö pienentää huomattavasti datakeskusten hiilijalanjälkeä.

Lue lisää

 

farming.jpg

 

Maatilat

Maataloudessa on usein suuria kulutuspiikkejä. Esimerkiksi maitotiloilla energiantarve on suurinta aamuisin ja iltaisin, kun lehmät lypsetään. Vuosien varrella olemme oppineet toimialasta paljon ja auttaneet yli 400 maatalouden asiakastamme löytämään parhaat energiaratkaisut.

 

construction.jpg

 

Rakentaminen

Rakennustyömaille tarvitaan usein määräajaksi sähköä, kunnes työmaa valmistuu. Meiltä saat joustavan sähkösopimuksen, jonka voittte kätevästi siirtää mukananne seuraavalle työmaalle. Voitte mainostaa rakennuskohteissanne, että rakennatte kestäviä unelmia ilmastoystävällisellä energialla. Meillä on tälläkin hetkellä lähes 2000 rakennusalan asiakasta, tunnemme alan liiketoiminnan ja osaamme auttaa teitä.

 

housing.jpg

 

Asunto-osakeyhtiöt

Osa asunto-osakeyhtiön rakennuksista saattaa olla tyhjillään tai käytössä vain tiettyinä ajankohtina. Rakennusten mittavat korjaushankkeet sen sijaan vaativat valtavat määrät energiaa. Energiatehokkuus ja sähkönkulutuksen järkevä säätely auttaa pitämään kustannukset kurissa. Onko sinun asunto-osakeyhtiösi yksi lähes 6000 asunto-osakeyhtiöstä, jotka hyödyntävät Vattenfallin fossiilivapaata energiaa?

Tee sähkösopimus

verkossa-720-3.png

Tee sähkösopimus netissä

Valitkaa sähkösopimus, joka sopii aidosti yrityksenne tarpeisiin.

Tee sopimus

Tutustu sähkösopimuksiimme

muutto-720-3.png

Muutto edessä?

Autamme yritystänne kaikkiin muuttoon liittyvissä asioissa. Solmikaa uusi sähkösopimus tai siirtäkää jo olemassa oleva uuteen osoitteeseen vaivattomasti.

Lue lisää

Ota sähkösopimuksesi mukaan

yhteys-720-3.png

Ota yhteyttä

Heräsikö jotain muuta kysyttävää? Ottakaa meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä yrityksellenne toimivimmat energiaratkaisut.

Jätä viesti

Soita 020 722 9001 (mpm/pvm)

Lisää Vattenfallista

Artikkeleita ja energiavinkkejä

Tahdomme auttaa yritystänne toimimaan ilmastoystävällisemmin. Artikkeleissamme jaamme energiatehokkaita vinkkejä, jotka auttavat yritystänne vähentämään ympäristön kuormitusta sekä energiakustannuksianne. Kerromme myös energia-alan kiehtovista ilmiöistä ja muista ajankohtaisista asioista.

Tutustu artikkeleihimme

Yhteyshenkilöt suuryrityksille

Kuluttaako yrityksenne energiaa yli 2 GWh vuodessa? Tarjoamme suuryritysasiakkaillemme analyysi- ja neuvontapalvelut sekä henkilökohtaisen neuvonantajan, joka seuraa markkinoita puolestanne. Ottakaa meihin yhteyttä, niin käydään sähkönhankintatarpeenne yhdessä läpi.

Yhteyshenkilöt

Vattenfall Services

Vattenfall Services Nordic Oy tarjoaa voimajohto- ja sähköasemaprojekteja aina 110 kV jännitetasolle asti. Vattenfallilla on rautaiset asiantuntijat sekä mittava kokemus sähköverkkojen rakentamisesta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kysy chatissa