Tee yrityksen tai taloyhtiön sähkösopimus

verkossa-720-3.png

Tee yrityksen sähkösopimus netissä

Valitse sähkösopimus yritykselle, joka sopii aidosti yrityksenne tarpeisiin.

Tee sähkösopimus

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

muutto-720-3.png

Muuttaako yrityksenne?

Autamme yritystänne kaikissa yritysmuuttoon liittyvissä asioissa. Solmi uusi sähkösopimus yritykselle tai siirrä jo olemassa oleva uuteen osoitteeseen vaivattomasti.

Lue lisää

Ota sähkösopimuksesi mukaan

yhteys-720-3.png

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun

Heräsikö jotain muuta kysyttävää? Ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä yrityksellenne toimivimmat energiaratkaisut.

Pyydä sähkötarjous

Soita 020 722 9001 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Oma energia -palvelussa voit koska tahansa:

  • seurata sähkönkulutustasi
  • siirtää laskun eräpäivää
  • päivittää yhteystietojasi ja tehdä muuttoilmoituksen
  • nähdä sinulle kuuluvat asiakasedut

 

Tästä Oma energiaan

Ymmärrämme toimialanne tarpeet


Sähkö on merkittävä osa asiakkaidemme liiketoimintaa. Ymmärrämme eri toimialojen ja yritysten tarpeita, joten osaamme auttaa asiakkaitamme löytämään oikeanlaisen sähkösopimuksen. Olemme luotettava kumppani ja asiakkaanamme saatte käyttöönne johtavan eurooppalaisen energiayhtiön osaamisen.

Fossiilittoman yrityssähkön käyttöönotto on myös yksi tärkeä askel kohti vastuullisuutta ja kestävää kehitystä. Tutustu muihin asiakkaisiimme ja siihen, kuinka voisimme auttaa juuri teidän yritystänne.

Asunto-osakeyhtiöt

Autamme taloyhtiöitä löytämään sopivan sähkösopimuksen kerros- ja rivitaloihin. Energiatehokkuus ja sähkönkulutuksen järkevä säätely auttavat pitämään kustannukset kurissa.

Asunto-osakeyhtiöt

Rakennusala

Meiltä saatte sähköä pidempiaikaiseen rakentamiseen sekä lyhytkestoisiin remonttikohteisiin. Tutustu asiakkaaseemme rakennusyhtiö Lakewoodiin.

Rakennusala

Teollisuus

Suomessa suurimmat teollisuuden alat ovat metalli-, kemian- ja metsäteollisuus. Yritysten koko vaihtelee aina muutaman henkilön yrityksistä kansainvälisisiin suuryrityksiin.

Teollisuus

Vähittäis- ja tukkukauppa

Vattenfallilla on monia kaupan alan asiakkaita vähittäiskaupasta tukkukauppaan. Lue sähkösopimusvaihtoehdoista.

Vähittäis- ja tukkukauppa

Majoitus ja matkailu

Vastuullinen toimintamalli majoitus- ja matkailualalla koostuu monista osa-alueista, joista yksi on vähäpäästöisten energiamuotojen valinta. 

Majoitus ja matkailu

Maatalousalan yritykset

Vattenfallin asiakkaina on vilja- ja karjatiloja, kasvihuoneviljelijöitä sekä metsä- ja kalatalousyrityksiä. Tutustu sopimusvaihtoehtoihin.

Maatalousyritykset

Yhdistykset ja yhteisöt

Tiesithän, että Vattenfallin kaikki kuluttajille, yhdistyksille ja pienyrityksille myymät sähkösopimukset ovat fossiilivapaita.

Yhdistykset ja yhteisöt

Tilaa Vattenfall uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme yrityksille saat kiinnostavaa sisältöä sähköstä, sähkötarjouksista ja tietoa asiakaseduistamme.

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä asiakapalveluun

Sähkömarkkinat

Sähkön hinta vaihtelee markkinoilla niin maailmantalouden kuin sadetilanteenkin mukaan. Asiantuntijamme Peter Strandberg pitää sinut ajan tasalla sähkön hintaennusteista,  hinnan kehityksestä ja siihen vaikuttavista asioista. 

Lue uusin sähkömarkkinakatsaus

Ota yhteyttä asiakapalveluun

Vattenfallin yritysasiakkaita yhdistää yksi tekijä: he kaikki haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja. 

Siirry asiakastarinoihin

 

 

etusivu-720x900-1-blokki.jpg

Yrityksenne apuna

Me Vattenfallilla haluamme olla yrityksenne apuna sen kaikissa elinkaaren vaiheissa. Autamme yritystä löytämään sopivan sähkösopimuksen, jonka avulla pystytte vähentämään yrityksenne CO2-päästöjä ja pidämme teidät ajan tasalla, kuinka olette onnistuneet siinä.

Saatte meiltä neuvoja ja vinkkejä energiatehokkuuteen ja vastuullisuusviestintään. Moni asiakkaamme on jo ottanut vastuullisuuden osaksi yritystoimintaa.

Tutustu asiakkaisiimme 

etusivu-720x900-3-blokki.jpg

Vähensimme CO2-päästöjä kanssanne

Tavoitteenamme on fossiilivapaus, siksi tarjoamme fossiilivapaita sähkösopimuksia myös pienyritysasiakkaillemme.

Vuosien 2018-2023 aikana olemme vähentäneet kotitalouksien ja pienyritysten CO2-päästöjä Suomessa yhteensä 2 877 000 tonnia, teidän pienyritysasiakkaittemme osuus on 412 494 tonnia. Kiitos teille jokaiselle!

Katso kuinka laskemme yrityksesi hiilijalanjäljen

etusivu-720x900-2-blokki.jpg

Suomen vastuullisin sähköyhtiö 

Vattenfall on johtava eurooppalainen energiayhtiö, joka tunnetaan kansainvälisesti luotettavana energiakumppanina. Työllistämme kaiken kaikkiaan noin 20 000 henkilöä. Vuonna 2024 asiakkaamme valitsivat meidät jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Yli satavuotisen taipaleemme ajan olemme kehittäneet yhteiskuntaa lukuisten energiaratkaisujen ja innovaatioiden avulla. Samalla olemme muuttaneet ihmisten ja yritysten elämää.

Näin viestit oman yrityksesi vastuullisuudesta

Lue mitkä asiat vaikuttavat sähkön hintaan

imagekakmd.png

Mitkä asiat vaikuttavat sähkön hintaan?

Sähkön hinnan heilahteluihin ei ole yhtä selitystä, vaan muutokset aiheutuvat monen tekijän yhteisvaikutuksesta. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätilat, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Lue lisää, miten sähkön hinnat muodostuvat

Small Screen 72 DPI-Vattenfall_customer_man_restaurant_97.png

Miten vertaat sähkön hintaa?

Me Vattenfallilla arvostamme sitä, että ostajat ovat tietoisia siitä mitä ostavat ja tekevät taustatyötä. Tämä pätee myös sähkön hintavertailuihin. Mutta tiedätkö, mitä vertaat? 

Lue lisää

Lisää Vattenfallista

Artikkeleita ja energiavinkkejä

Tahdomme auttaa yritystänne toimimaan ilmastoystävällisemmin. Artikkeleissamme jaamme energiatehokkaita vinkkejä, jotka auttavat yritystänne vähentämään ympäristön kuormitusta sekä energiakustannuksianne. Kerromme myös energia-alan kiehtovista ilmiöistä ja muista ajankohtaisista asioista.

Tutustu artikkeleihimme

Yhteyshenkilöt suuryrityksille

Kuluttaako yrityksenne energiaa yli 2 GWh vuodessa? Tarjoamme suuryritysasiakkaillemme analyysi- ja neuvontapalvelut sekä henkilökohtaisen neuvonantajan, joka seuraa markkinoita puolestanne. Ottakaa meihin yhteyttä, niin käydään sähkönhankintatarpeenne yhdessä läpi.

Yhteyshenkilöt

Tietoa sähkön markkinahinnasta

Sähkön markkinahinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan. Keskeisiä toimijoita näillä markkinoilla ovat tarjontapuolella voimalaitoksia omistavat sähkön tuottajat ja ostopuolella sähkön vähittäismyyjät sekä suuret teollisuuslaitokset. Hinta asetetaan pohjoismaisessa sähköpörssissä Nord Poolissa. 

Perehdy sähkömarkkinoihin

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024.

Päästövähennyssuunnitelmamme on vahvistettu Pariisin ilmastosopimuksen mukaiseksi.

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024, jo kuudentena vuonna peräkkäin.

Ecovadisin korkein Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjun vastuullisuuden osalta.

Ecogain-sertifikaatti ja tunnustus kunnianhimoisesta tavoitteiden asetannasta luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.

Sähköä kotiin tai mökille?

Tarvitsetko sähköä useampaan käyttöpaikkaan? Tutustu Vattenfallin fossiilivapaisiin sähkösopimuksiin kotiin tai mökille. 

Tutustu kotitalouksien sähkösopimuksiin

Kysy chatissa