Tulkaa yritysasiakkaidemme kasvavaan joukkoon ja mukaan yhteiselle matkallemme kohti fossiilivapaata tulevaisuutta. Autamme teitä löytämään sopivat energiaratkaisut yrityksenne tarpeisiin.

Katso kaikki yritysten sähkösopimukset

Ymmärrämme toimialanne tarpeet

Sähkö on merkittävä osa asiakkaidemme liiketoimintaa. Ymmärrämme eri toimialojen ja yritysten tarpeita, joten osaamme auttaa asiakkaitamme löytämään oikeanlaisen sähkösopimuksen. Olemme luotettava kumppani ja asiakkaanamme saatte käyttöönne johtavan eurooppalaisen energiayhtiön osaamisen.

Fossiilittoman yrityssähkön käyttöönotto on myös yksi tärkeä askel kohti vastuullisuutta ja kestävää kehitystä. Energiankäytön tehostaminen on parhaimmillaan osa ympäristötyötä. Tutustu muihin asiakkaisiimme ja siihen, kuinka voisimme auttaa juuri teidän yritystänne.

Asunto-osakeyhtiöt

Autamme taloyhtiöitä löytämään sopivan sähkösopimuksen kerros- ja rivitaloihin. Energiatehokkuus ja sähkönkulutuksen järkevä säätely auttavat pitämään kustannukset kurissa.

Asunto-osakeyhtiöt

Majoitus ja matkailu

Vastuullinen toimintamalli majoitus- ja matkailualalla koostuu monista osa-alueista, joista yksi on vähäpäästöisten energiamuotojen valinta. Tarjoamme kaikille uusille pienille ja keskisuurille yritysasiakkaillemme (max. 300 MWh/vuosi) fossiilittoman sähkösopimuksen.

Majoitus ja matkailu

Rakennusala

Meiltä saatte sähköä pidempiaikaiseen rakentamiseen sekä lyhytkestoisiin remonttikohteisiin. Tutustu asiakkaaseemme rakennusyhtiö Lakewoodiin.

Rakennusala

Tee sähkösopimus

verkossa-720-3.png

Tee sähkösopimus netissä

Valitkaa sähkösopimus, joka sopii aidosti yrityksenne tarpeisiin.

Tee sopimus

Tutustu sähkösopimuksiimme

muutto-720-3.png

Muutto edessä?

Autamme yritystänne kaikkiin muuttoon liittyvissä asioissa. Solmikaa uusi sähkösopimus tai siirtäkää jo olemassa oleva uuteen osoitteeseen vaivattomasti.

Lue lisää

Ota sähkösopimuksesi mukaan

yhteys-720-3.png

Ota yhteyttä

Heräsikö jotain muuta kysyttävää? Ottakaa meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä yrityksellenne toimivimmat energiaratkaisut.

Jätä viesti

Soita 020 722 9001 (mpm/pvm)

Sähköä kotiin tai mökille?

Tarvitsetko sähköä useampaan käyttöpaikkaan? Tutustu Vattenfallin fossiilivapaisiin sähkösopimuksiin kotiin tai mökille. 

Tutustu kotitalouksien sähkösopimuksiin

Lue mitkä asiat vaikuttavat sähkön hintaan

Mitkä asiat vaikuttavat sähkön hintaan?

Ymmärrämme, että yrityssähkön hinta on asiakkaillemme tärkeää, onhan sähkö yksi merkittävä kustannustekijä. Siksi pyrimme olemaan mahdollisimman läpinäkyviä hintaan vaikuttavista asioista.

Sähkön hinnan heilahteluihin ei ole yhtä selitystä, vaan muutokset aiheutuvat monen tekijän yhteisvaikutuksesta. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätilat, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Hinnan tulkitseminen voikin olla yllättävän haastavaa. Esimerkkinä seuraavanlainen tilanne: kylminä talvina lämmitystä lisätään, jolloin sähköntuotanto kallistuu ja hinnat nousevat. Tästä saattaa helposti päätellä, että sähkö on kalliimpaa talvisin. Kaikki ei kuitenkaan ole näin yksiselitteistä. Talvella kylmyys aiheuttaa päivittäisiä hintapiikkejä, mutta kokonaiskuvaa katsottaessa kalleimpia saattavatkin olla kesäkuukaudet.

Autamme katsomaan hintaa yrityksenne liiketoiminnan kannalta ja löytämään tarpeisiinne sopivan sähkösopimuksen. Hintavaihtelusta voi olla yrityksellenne jopa korvaamatonta hyötyä.

Lue, miten sähkön hinnat muodostuvat

Sähkömarkkinat

Sähkön hinta vaihtelee markkinoilla niin maailmantalouden kuin sadetilanteenkin mukaan. Asiantuntijamme Peter Strandberg pitää sinut ajan tasalla sähkön hinnan kehityksestä ja siihen vaikuttavista asioista. 

Lue uusin sähkömarkkinakatsaus

 

 

etusivu-720x900-1-blokki.jpg

Yrityksenne apuna

Me Vattenfallilla haluamme olla yrityksenne apuna sen kaikissa elinkaaren vaiheissa. Autamme uutta yritystä löytämään sopivan sähkösopimuksen, jonka avulla pystytte vähentämään yrityksenne CO2-päästöjä ja pidämme teidät ajan tasalla, kuinka olette onnistuneet siinä. Lisäksi saatte meiltä neuvoja ja vinkkejä energiatehokkuuteen ja vastuullisuusviestintään.

Jos yrityksenne muuttaa, Vattenfallin sähkösopimus muuttaa vaivattomasti mukana, ja lisäksi saatte tarvittaessa sopimuksen yhtäaikaisesti vanhaan ja uuteen toimitilaan.

etusivu-720x900-2-blokki.jpg

Suomen vastuullisin sähköyhtiö 

Vattenfall on johtava eurooppalainen energiayhtiö, joka tunnetaan kansainvälisesti luotettavana energiakumppanina. Työllistämme kaiken kaikkiaan noin 20 000 henkilöä. Vuonna 2020 asiakkaamme valitsivat meidät jo toisen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Yli satavuotisen taipaleemme ajan olemme kehittäneet yhteiskuntaa lukuisten energiaratkaisujen ja innovaatioiden avulla. Samalla olemme muuttaneet ihmisten ja yritysten elämää.

etusivu-720x900-3-blokki.jpg

Vähensimme CO2-päästöjä kanssanne

Me Vattenfallilla olemme päättäneet mahdollistaa fossiilivapaan elämän yhden sukupolven aikana, siksi tarjoamme fossiilivapaita sähkösopimuksia myös pienyritysasiakkaillemme.

Vuoden 2019 aikana vähensimme Suomessa pienten- ja keskisuurten yritysasiakkaittemme kanssa 29 001 tonnia CO2-päästöjä. Se vastaa 67 601 puuta tai yli 184 miljoonaa  autolla ajettua kilometriä.

Katso kuinka laskemme yrityksesi hiilijalanjäljen

 

ymparisto-720x768.jpg

Ympäristövastuu

Monien yritysten päättäjät ovat saman ongelman edessä. He haluavat auttaa ilmastonmuutoksen torjumisessa, mutta eivät oikein tiedä miten. Me autamme teitä tekemään kestäviä valintoja, jotka kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä ja hyödyttävät samalla yritystänne.

Vattenfallilla tavoitteenamme on mahdollistaa fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana. Tarvitsemme siinä kuitenkin teidän apuanne. Ottakaa käyttöön fossiiliton yrityssähkö ja siten ympäristövastuu pysyvästi osaksi yrityksenne strategiaa.

Tutustu fossiilittomaan energiaammeLue lisää Vattenfallin matkasta kohti fossilivapautta

 

Viestikää yrityksenne vastuullisuudesta

Vastuullisuus on valttikortti, jota ei kannata jättää käyttämättä – eikä näyttämättä. Yrityksen kilpailukyky on riippuvainen siitä, kuinka kattavasti se ottaa huomioon toimintansa ympäristövaikutukset ja kantaa sosiaalisen vastuun. Jos yrityksenne ei muista viestiä vastuullisuudestaan, jää suurin osa hyödyistä kokematta.

Kaikki sidosryhmänne ovat mitä luultavimmin kiinnostuneita yrityksenne vastuullisuudesta. Hyödynnä tämä kiinnostus ja viesti avoimesti yrityksenne arvoista, teoista ja tavoitteista.

Lue, kuinka voit viestiä yrityksenne vastuullisuudesta

Lisää Vattenfallista

Artikkeleita ja energiavinkkejä

Tahdomme auttaa yritystänne toimimaan ilmastoystävällisemmin. Artikkeleissamme jaamme energiatehokkaita vinkkejä, jotka auttavat yritystänne vähentämään ympäristön kuormitusta sekä energiakustannuksianne. Kerromme myös energia-alan kiehtovista ilmiöistä ja muista ajankohtaisista asioista.

Tutustu artikkeleihimme

Yhteyshenkilöt suuryrityksille

Kuluttaako yrityksenne energiaa yli 2 GWh vuodessa? Tarjoamme suuryritysasiakkaillemme analyysi- ja neuvontapalvelut sekä henkilökohtaisen neuvonantajan, joka seuraa markkinoita puolestanne. Ottakaa meihin yhteyttä, niin käydään sähkönhankintatarpeenne yhdessä läpi.

Yhteyshenkilöt

Vattenfall Services

Vattenfall Services Nordic Oy tarjoaa voimajohto- ja sähköasemaprojekteja aina 110 kV jännitetasolle asti. Vattenfallilla on rautaiset asiantuntijat sekä mittava kokemus sähköverkkojen rakentamisesta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilitonta sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo toisen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2020.

Kysy chatissa