12 kk ilman perusmaksua |  Sähkö: 8,65 snt / kWh

Sopimuksen kesto 24 kk, perusmaksu 12 kk:n jälkeen 3,95 €/kk

Tee sähkösopimus netissä 3 minuutissa

Olet sitten muuttamassa ensimmäiseen omaan asuntoosi tai sähkösopimuksen päivittäminen fossiilivapaaseen vaihtoehtoon on muuten vain ajankohtaista, valitse opiskelijahintaiset sähköt Suomen vastuullisimmalta sähköyhtiöltä. 

Määräaikainen, kiinteähintainen sähkösopimus sopii opiskelijan kotiin. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Sopimus päättyy muuton yhteydessä.

 

epikuva-720x450.opiskelija.jpg

Tee sopimus ja voita Dysonin johdoton imuri!

Tuntuuko sinustakin, että tentin lähestyessä siivoaminen on mukavampaa kuin opiskelu? Kun teet Vattenfallin opiskelijan sähkösopimuksen 31.12.2021 mennessä, voit voittaa 360 euron arvoisen Dyson V8 Absolute+ -johdottoman imurin, jolla kodin puhtaanapito on vieläkin houkuttelevampaa.

Arvonnan säännöt

epikuva-720x450.opiskelijahinta.jpg

Sähkön hinta kuukaudessa

Sähkön hinnan arvioinnin apuna voi käyttää opiskelija-asiakkaidemme keskikulutusta, joka on 1700 kWh vuodessa. Hinta-arvio* 14 €/kk on laskettu keskikulutuksen mukaan. Kannattaa muistaa, että oma sähkönkulutuksesi vaihtelee joka kuukausi ja siksi sähkölaskun loppusummaa ei voi ennalta tietää. Vattenfallin asiakkaana et maksa koskaan ekstraa fossiilivapaasta sähköstä.

Lisäksi saat laskun sähkönsiirrosta. Sähkön siirrosta vastaa oma jakeluverkkoyhtiö, eikä sitä voi kilpailuttaa. Kun teet sopimuksen  Vattenfallin kanssa, paikallinen siirtoyhtiön sopimus tulee voimaan samalla ilman erillistä yhteydenottoa siirtoyhtiöön - riippumatta asuinpaikasta.

  • Fossiilittomasti tuotettua sähköä
  • Sähkön hinta pysyy samana koko sopimukauden ajan, ei piilokuluja
  • Muuttoturva: sopimus päättyy muuton yhteydessä tai voit ottaa saman sopimuksen mukaan uuteen kotiisi
Tee sopimus
Kysy chatissa