Sähkötarjous opiskelijoille

Tule mukaan matkalle kohti fossiilivapaata elämää yhden sukupolven aikana.

Tee fossiilivapaa opiskelijan sähkösopimus

Määräaikainen, kiinteähintainen sähkösopimus sopii jokaisen opiskelijan kotiin. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Kaikki kuluttajille myymämme sähkö on tuotettu 100 % fossiilivapaasti. Sopimus päättyy muuton yhteydessä, joten se mukautuu hyvin muuttuviin elämäntilanteisiin.

Valitsemalla opiskelijan Ilmasto Mix -sopimuksen olet mukana hyvissä asioissa, joita ilmastolle on tapahtumassa. 

Ilmasto Mix -sähkösopimuksen sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

Näytä lisää Vähemmän CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

epikuva-720x450.opiskelija.jpg

Tee sopimus ja voita lahjakortti Verkkokauppa.comiin!

Kun teet Vattenfallin opiskelijan sähkösopimuksen 31.5.2022 mennessä, voit voittaa 200 euron arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin! Arvomme yhden lahjakortin kaikkien opiskelijan sähkösopimuksen tehneiden kesken.

Arvonnan säännöt

epikuva-720x450.opiskelijahinta.jpg

Sähkön hinta kuukaudessa

Sähkön hinnan arvioinnin apuna voi käyttää opiskelija-asiakkaidemme keskikulutusta, joka on 1700 kWh vuodessa. Opiskelijasopimuksen hinta-arvio on n. 20 €/kk ja se on laskettu keskikulutuksen mukaan. Kannattaa muistaa, että oma sähkönkulutuksesi vaihtelee joka kuukausi ja siksi sähkölaskun loppusummaa ei voi ennalta tietää. Vattenfallin asiakkaana et maksa koskaan ekstraa fossiilivapaasta sähköstä.

Lisäksi saat laskun sähkönsiirrosta. Sähkön siirrosta vastaa oma jakeluverkkoyhtiö, eikä sitä voi kilpailuttaa. Kun teet sopimuksen  Vattenfallin kanssa, paikallinen siirtoyhtiön sopimus tulee voimaan samalla ilman erillistä yhteydenottoa siirtoyhtiöön - riippumatta asuinpaikasta.

Kysy chatissa