Opiskelijan sähkösopimus

Tee opiskelijan sähkösopimus

Opiskelijan sähkötarjous kaikkialle Suomeen 

Sähkösopimus opiskelijalle pieneen sähköntarpeeseen opiskelupaikasta riippumatta. Valitse omaan kotiin fossiilivapaa sähkösopimus ja aloita uusi arki huolettomasti. Ilmasto Mix 24kk perusmaksu 6kk 0€. Hyödynnä opiskelija-alennus!

Opiskelijan sähkösopimus

Asuitpa yksiössä, kaksiossa, kolmiossa tai kimppakämpässä saat fossiilivapaan sähkösopimuksen opiskelijalle Vattenfallilta pieneen sähkön­tar­peeseen opiske­lu­pai­kasta riippu­matta. Kaikki kuluttajille myymämme sähkö on tuotettu 100 % fossiilivapaasti.

Solmimalla sähkösopimuksen nyt osallistut Playstation 5 -pelikonsolin arvontaan (arvo 499€)! Arvonnan säännöt

Ilmasto Mix 12kk perusmaksu −30 % 4,40 €/kk (norm. 5,95 €).

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla.

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Ilmasto Mix 12kk perusmaksu -30% 4,40 €/kk (norm. 5,95 €/kk).

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix– eli pörssisähkösopimus soveltuu jokaisen opiskelijan kotiin. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.
Kuukausihintainen sähkösopimus kerrostaloon

Ilmasto Vakio on kiinteähintainen sähkösopimus. Se on helppo ja huoleton valinta, koska maksat saman summan joka kuukausi. Ilmasto Vakio sopii yksiöihin ja kaksioihin, joissa sähköä kuluu vuodessa maksimissaan 1500 kWh. Sähkö on fossiilittomasti tuotettua.

Toistaiseksi voimassaoleva Ilmasto Vakio on helppo ja huoleton vaihtoehto kerrostaloasuntoihin, joiden vuosikulutus on alle 1500 kWh. Sopimuksessa on kuukausikohtainen kulutusraja joulu-helmikuussa 160 kWh/kk, muina kuukausina 125 kWh/kk. Sopimuksessa on kiinteä kuukausimaksu. Jos kuukauden kulutusraja ylittyy, laskutetaan ylimenevän energiakulutuksen osalta Vattenfallin hinnaston mukainen hinta (snt/kWh) kiinteän kuukausihinnan lisäksi. Ilmasto Vakio -sähkösopimuksen sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Kiinteä kk-hinta CO2-säästösi on n. CO2-säästösi perustuu asuntosi sähkönkulutusarvioon. Kuukausimaksu: Alennettu hinta voimassa: Hinta, jos kulutus ylittää 125 kWh/kk: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tee sähkösopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.
Opiskelija sähkö

Oma koti merkitsee uudenlaista vapautta

Valitsemalla Vattenfallin fossiilivapaan opiskelijasähkön varmistat, että sähkösi on tuotettu ilman fossiilisia polttoaineita ja hiilidioksidipäästöjä. Vattenfallin tavoitteena on fossiilivapaus.

Tee opiskelijan sähkösopimus

Fossiilivapaata opiskelijasähköä kotiin

Me teemme vastuullisesta valinnasta helppoa. Kaikki ostamasi sähkö on alkuperätodennettua, eli sähkönkulutustasi vastaava määrä sähköä tuotetaan aina fossiilittomasti. Tuntihintainen sähkösopimus on voimassa toistaiseksi, joten se mukautuu hyvin muuttuviin elämäntilanteisiin.

Opiskelijat

Tee opiskelija sähkösopimus ja voita 499 euron arvoinen PS5

Solmimalla Vattenfallin sähkösopimuksen nyt osallistut Playstation 5 -pelikonsolin arvontaan (arvo: 499 €). Kaikkien 30.9.2024 mennessä sähkösopimuksen solmineiden kesken arvotaan PS5 (arvo 499 euroa). Tartu opiskelijan sähkötarjoukseen ja varmistat paikkasi arvonnassa!

Muuttajan muistilista

Ensiasuntoon muuttavan muistilista

Muuttoon liittyy paljon muistettavaa. Nappaa talteen ensimmäiseen omaan kotiin muuttavan muistilista ja vinkit, joiden avulla muutat helposti ja mahdollisimman ekologisesti.

Opiskelijan muutto

Opiskelijan muutto on yleensä ensimmäinen muutto omaan kotiin. Vattenfallilta saat sähkösopimuksen opiskelijalle omaan asuntoon kaikkialle Suomeen. Sähkösopimuksen lisäksi muuton yhteydessä on paljon muutakin muistettavaa.

Lue opiskelijan muuttovinkit

 

Sähkön hinta

Sähkön hinta kuukaudessa

Sähkön hinnan arvioinnin apuna voi käyttää opiskelija-asiakkaidemme keskikulutusta, joka on 1700 kWh vuodessa. Kannattaa muistaa, että oma sähkönkulutuksesi vaihtelee joka kuukausi ja siksi sähkölaskun loppusummaa ei voi ennalta tietää. Lisäksi saat laskun sähkönsiirrosta. Sähkön siirrosta vastaa oma jakeluverkkoyhtiö, eikä sitä voi kilpailuttaa. Kun teet sopimuksen Vattenfallin kanssa, paikallinen siirtoyhtiön sopimus tulee voimaan samalla ilman erillistä yhteydenottoa siirtoyhtiöön - riippumatta asuinpaikasta.

Sähkösopimus kolmessa minuutissa

Sähkösopimuksen solmiminen on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain uuden asunnon osoitteen ja tiedon siitä, milloin haluat sähkön toimituksen alkavan.

Opiskelija video.jpg

 

 

Usein kysyttyä opiskelijan sähkösopimuksesta
Mikä on paras sähkösopimus opiskelijalle?

Haluamme tehdä opiskeluajastasi huoletonta tarjoamalla opiskelijan kukkarolle ja elämäntilanteeseen sopivaa sähkösopimusta. Opiskelijan käytössä oleva asunto on yleensä pienehkö kerrostaloyksiö, jonka sähkönkulutus on pientä. Voit valita joko toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen tai määräaikaisen sopimuksen kotiisi. Olemme koonneet sivulle suosituimmat sähkösopimukset opiskelijalle. Tutustu ja valitse sinulle mieluisa vaihtoehto!

Voinko hankkia opiskelija sähköt kaikkialle Suomeen?

Kyllä! Opiskelijana voit tehdä Vattenfall opiskelija sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen. Muutitpa sitten Helsinkiin, Turkuun, Ouluun, Lappeenrantaan tai vaikka Jyväskylään. Sähkösopimuksen solminen käy helposti ja nopeasti. Solmi opiskelijan sähkösopimus täältä: Sähkösopimus opiskelijalle - Vattenfall

Missä vaiheessa minun tulee solmia sähkösopimus?

Sähkösopimus kannattaa tehdä aina hyvissä ajoin, mieluusti noin kaksi viikkoa ennen muuttoa. Vattenfallilta saat sähköt päälle uuteen kotiisi lyhyemmälläkin varoitusajalla. Tiesithän, että voit tehdä sähkösopimuksen kotiisi netissä vain muutamalla klikkauksella: Sähkösopimus ja muutto - Vattenfall

Mistä sähkölasku koostuu?

Sähkön kustannukset koostuvat sähköenergiasta (sähkön myynti), sähkön siirrosta sekä sähköverosta. Sähkönsiirtoyhtiö on aina paikallinen yritys, joka siirtää verkossaan ostamasi sähkön kotiisi ja huolehtii käyttämäsi sähkön mittaamisesta. Lain mukaan sähköverot peritään sähkönsiirtolaskulla. Tästä syystä on mahdollista, että saat yhden sähkölaskun Vattenfallilta ja toisen paikalliselta sähkönsiirtoyhtiöltä.

Mitä tarkoittaa kWh hinta?

Sähkön tai energian hinta ilmoitetaan sopimuksissa muodossa x,xx snt/kWh. Se siis kertoo miten monta eurosenttiä yksi kilowattitunti sähköä maksaa. Joissain sopimuksissa sähkön hinnaksi on ilmoitettu vain sähkön spothinta + marginaali, jolloin sähkön hinta perustuu sähköpörssin tuntihintaan.

Miten sähkön hinta muodostuu?

Sähkön hinnan vaihteluihin vaikuttavat esimerkiksi säätila, maailmantalous, raaka-aineiden hinnat sekä EU:n päästökauppa. Sähkölaskulla sähkön myynti muodostaa sähkölaskusta n. 37 %,  sähkön siirto 29 %, sähköverot 15 % ja arvonlisävero 19 % sähkön kokonaishinnasta.  (Esimerkki laskettu 5000 kWh vuosikulutukselle käyttäen 1.1.2021 hintatilannetta)

Mitä hinnan lisäksi kannattaa ottaa huomioon?

Sähkön hinta ei ole ainoa sähkösopimuksen valintaperuste. Tarkista myös, mikä on sinulle mieluisin energian tuotantotapa: vesivoima, tuulivoima, aurinkovoima, ydinvoima vai näiden yhdistelmä. Vertaa sähkösopimuksia: Sähkövertailu - vertaa sähkösopimuksia - Vattenfall

Milloin ja miten voin irtisanoa sähkösopimuksen?

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voit irtisanoa kahden viikon irtisanomisajan puitteissa. Määräaikaisen sopimuksen irtisanominen onnistuu määräajan päätyttyä. Me irtisanomme nykyisen sähkösopimuksen puolestasi ja tarkistamme tarvittavat sähkön käyttöpaikkaa koskevat tiedot verkkoyhtiöltäsi.

Mikä sähkösopimus kerrostaloon?

Vattenfallilta saat sähkösopimus kerrostaloon helposti ja nopeasti. Sähkösopimuksen valinta riippuu monista tekijöistä. Kun vertailet eri sähkösopimuksia, kiinnitä huomiota asuntosi kokoon ja asukasmäärään. Lue lisää: https://www.vattenfall.fi/sahkosopimukset/sahkosopimus-kerrostaloon/ 

Saavutuksiamme

Ecogain - ensimmäinen sija luonnonmonimuotoisuuden turvaamisessa

Ecogain

Ensimmäinen sija Ecogainin luonnon monimuotoisuutta mittaavassa indeksissä ja tavoitteiden asetannasta luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.

Lisää Ecogainista

STBI-award-block-720px-white.png

Sustainable Brand Index

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024, jo kuudentena vuonna peräkkäin.

Tutustu kyselyyn

Korkein Ecovadis Platinum -luokitus

Ecovadis Platinum

Ecovadisin Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjujen vastuullisuuden osalta.

Lisää Ecovadis-luokituksesta