Perusmaksu 1 € / kk |  Sähkö: 4,73 snt / kWh

Sopimuksen kesto 24 kk

Valitse ilmastoystävällinen ja opiskelijan kukkarolle sopiva fossiilivapaa sähkösopimus

Olet sitten muuttamassa ensimmäiseen omaan asuntoosi tai sähkösopimuksen päivittäminen fossiilivapaaseen vaihtoehtoon on muuten vain ajankohtaista, valitse opiskelijahintaiset sähköt Suomen vastuullisimmalta sähköyhtiöltä. 

Määräaikainen, kiinteähintainen sähkösopimus sopii opiskelijan kotiin. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Sopimus päättyy muuton yhteydessä.

 

 

epikuva-720x450.jpg

Tee sopimus ja voita Dyson!

Kun teet Vattenfallin opiskelijan sähkösopimuksen 31.12.2020 mennessä, voit voittaa kätevän Dyson V8 -varsi-imurin. Palkinnon arvo on 360 euroa. 

Arvonnan säännöt

 

epikuva-720x450.opiskelijahinta.jpg

Sähkön hinta kuukaudessa

Olemme laskeneet opiskelijasähkösopimuksen hinta-arvion* noin 8€/kk käyttäen opiskelijasähköjen kulutuskeskiarvoa 1700 kWh vuodessa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että oma sähkönkulutuksesi vaihtelee joka kuukausi ja siksi sähkölaskun loppusummaa ei voi ennalta tietää. Vattenfallin asiakkaana et maksa koskaan ekstraa fossiilivapaasta sähköstä.

Lisäksi saat laskun sähkönsiirrosta. Sähkön siirrosta vastaa oma jakeluverkkoyhtiö, eikä sitä voi kilpailuttaa. Kun teet sopimuksen  Vattenfallin kanssa, paikallinen siirtoyhtiön sopimus tulee voimaan samalla ilman erillistä yhteydenottoa siirtoyhtiöön - riippumatta asuinpaikasta.

Lue lisää sähkön hinnan määräytymisestä

  • Fossiilittomasti tuotettua sähköä
  • Sähkön hinta pysyy samana koko sopimukauden ajan, ei piilokuluja
  • Muuttoturva: sopimus päättyy muuton yhteydessä tai voit ottaa saman sopimuksen mukaan uuteen kotiisi
Tee sopimus
Kysy chatissa