Asiakasetuja Vattenfallin asiakkaille

Vattenfallin asiakkaana saat aina fossiilivapaasti tuotettua sähköä sekä vinkkejä sähkönsäästöön joilla säästät sekä ilmastoa, aikaa että rahaa - löydä asiakasedut arjen parempiin valintoihin sekä sähkönsäästämiseen.

Asiakasedut

Oma energia

Kaikki sähkösopimukseesi liittyvät asiat Oma energista

Oma energiassa kaikki sähköasiat hoituvat yhdestä paikasta. Voit esimerkiksi seurata energiankulutusta ja vertailla sähkönkäyttöä eri ajanjaksoilla.

Tietoa sähköstä ja vinkkejä energian säästämiseen

Tietoa sähköstä ja vinkkejä energian säästämiseen

Energian säästä­minen on ajankoh­taista ja monet miettivät kodissaan keinoja sähkön­ku­lu­tuksen vähen­tä­mi­seksi. Haluamme auttaa sinua hallit­semaan sähkö­las­kuasi ja varau­tumaan mahdol­lisiin yllätyksiin ja olla kotisi luotettava ja vastuul­linen sähkö­kumppani.

Asiakas­pal­velu

Asiakas­pal­velua sitten kuin sinä haluat

Sähkö­asiat eivät välttä­mättä vaadi jokapäi­väistä yhtey­den­pitoa sähköyh­tiöön, mutta silloin kun siihen tulee tarve, voit olla aina yhteydessä meihin. Vattenfall tarjoaa Oma energia -palvelun kautta mahdol­li­suuden hoitaa sähköä­asioita milloin vain ja moniin asioihin löytyy vastaus netin chatissa. Vattenfall tarjoaa myös asian­tun­tevaa palvelua puheli­mitse.

Uutiskirje

Vattenfallin uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat vinkkejä energiansäästöön ja ajankohtaista tietoa sähkömarkkinoista. Jos olet Vattenfallin asiakas, ja olet antanut meille sähköpostiosoitteesi, saat uutiskirjeen automaattisesti. Sähköpostiosoitteen voi myös lisätä Oma energia -palvelussa. Jos et ole vielä Vattenfallin asiakas voit tilata uutiskirjeen alla olevasta linkistä.

Asiakkaanamme saat CO2-päästösäästöraportin

Vattenfallin asiakkaana saat kuukausittain CO2-päästösäästöraportin sähköpostitse. Raportti kertoo Vattenfallin sähkösopimuksella olevien käyttöpaikkojen sähkönkulutuksesta sekä siitä paljonko olet vähentänyt CO2-päästöjä valitsemalla Vattenfallin fossiilittomasti tuotetun sähkön.

Lue lisää

Yhteistyökumppaneiden asiakasedut

Vattenfallin asiakkaana saat erilaisia rahanarvoisia etuja ympäri vuoden. Yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme muun muassa mm. etuja muuton yhteydessä. Osa eduista on voimassa toistaiseksi. Muista asiakaseduistamme pääset kuulemaan lisää tilaamalla uutiskirjeemme.