Tuotteet ja tekniikka

Valitsemme aurinkosähköjärjestelmääsi komponentit tarkasti ja tilaamme ne markkinoiden johtavilta toimittajilta. ​

Aurinkosähköjärjestelmä on kokonaisuus​

Saat meiltä aurinkosähköjärjestelmän, joka on räätälöitävissä talosi ja tarpeidesi mukaan. Aurinkosähköjärjestelmään kuuluu aurinkopaneelien lisäksi invertteri sekä talosi kattoon sopiva kiinnitysjärjestelmä.

Aurinkopaneelit tuottavat käyttöösi paljon sähköä – myös pohjoisissa sääoloissa – ja paneelien hillitty muotoilu sopii hyvin useimmille katoille. Käyttämämme aurinkopaneelit ja järjestelmään kuuluvat komponentit on suunniteltu kestämään Suomen ilmastossa.

Lähikuva aurinkopaneelista ja kiinnikkeestä.
Suunnittelemme ja asennamme aurinkopaneelipaketin toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Tarkkaan valitut korkealaatuiset tuotteet​

Tilaamme korkealaatuiset tuotteet markkinoiden johtavilta toimittajilta, ja aurinkosähköjärjestelmän turvallisesta ja oikeanlaisesta asennuksesta vastaavat koulutetut ammattilaiset. Laadukkaat tuotteet ja osaava asennus takaavat sen, että saat käyttöösi aurinkosähköä mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkäksi aikaa.

Tutustu myyntiehtoihimme

Aurinkosähköjärjestelmän takuut

Kaikki käyttämämme komponentit ovat eurooppalaisten standardien ja määräysten mukaisia. Tarjoamme meiltä ostettuihin aurinkosähköjärjestelmiin kymmenen vuoden takuun. Sekä tuotekohtaiset takuut että komponenttivalmistajien tehontuottotakuut ovat 10–30 vuotta. Asennustyön takuu on kaksi vuotta.

Lue lisää aurinkopaneelien takuista

Käyttämämme tuotteet

Aurinkopaneelit nojaamassa talon seinää vasten.

Tehokkaat aurinkopaneelit

Me Vattenfallilla käytämme korkealaatuisia aurinkopaneeleja, jotka tilaamme markkinoiden johtavilta toimijoilta. Valikoimassamme on tällä hetkellä Jolywoodin laadukkaat ja tehokkaat N-tyypin kokomustat paneelit, joiden hillitty muotoilu tekee aurinkovoimalasta esteettisesti tyylikkään ja sopivan useimmille kattotyypeille.

Lähikuva valkoisesta invertteristä talon seinässä, joka on punainen.

Järjestelmän tehoon sopiva invertteri

Aurinkosähköjärjestelmään kuuluva invertteri eli vaihtosuuntaaja analysoi ja optimoi aurinkopaneelien toimintaa reaaliajassa. Aurinkopaneelien tuottama tasavirta muutetaan invertterillä kodin sähkölaitteiden käyttöön sopivaksi vaihtovirraksi. Aurinkosähköjärjestelmissämme käytetään Growattin inverttereitä.