• 100 % vesisähköä 

Vesisähkö tuotetaan 100-prosenttisesti vesivoimalla. Kun valitset Vattenfallin Täysvesi-sopimuksen, tiedät, että sähkönkulutustasi vastaava määrä tuotetaan uusiutuvalla vesivoimalla.

  • Täysvesi on vähäpäästöistä sähköä ilman lisähintaa

Täysvesi-sähkösopimus tuo kotiisi vähäpäästöistä vesisähköä. Vesisähkö-sopimuksesta et joudu maksamaan ekstraa.

  • Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan

Kun valitset kiinteähintaisen Täysvesi-sähkösopimuksen, sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista. Lähetämme sinulle hyvissä ajoin edullisen vesisähkön uusimistarjouksen.

Vattenfallin vesisähkö

Vesivoima ja vesisähkö ovat Vattenfallin toiminnan peruskiviä. Nykyään Vattenfallin omistuksessa on 112 vesivoimalaa Pohjoismaissa. 
Vesisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä ilman lisähintaa.

Tutustu Vattenfallin vesivoimaan
Lue Täysvesi-sähkösopimuksen sopimusehdot

Määräaikainen sopimus

Tämä sähkösopimus tehdään aina määräajaksi, joka näkyy sopimuksen teon yhteydessä. Koko sopimuskauden ajan maksat sähköstäsi kiinteää kilowattituntihintaa, johon markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. 

Vaihto-oikeus

Lisäämällä sopimukseesi Vaihto-oikeuden voit pienentää sähkölaskuasi entisestään, jos sähkönhinta laskee. Käyttämällä Vaihto-oikeutta voit vaihtaa sopimuksesi kerran sopimuskauden aikana uuteen, vähintään samankestoiseen edullisempaan sopimukseen. 

Sähkösopimusten vertailu

Sähkösopimuksissa on eroja. Vertaile ja valitse sinulle sopivin, Voit tarkastella esimerkiksi sopimusten kestoa, hintaa ja tuotantotapoja. Muista myös pörssisähkö, jossa hinta vaihtuu tunneittain markkinahinnan mukaisesti.

  

  • 100 % uusiutuvaa, vähäpäästöistä vesisähköä ilman lisähintaa
  • Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan
Katso hinta ja tee sopimus