Hanki aurinkopaneelit

Aurinkopaneelien hankkiminen Vattenfallilta on helppoa. Suunnittelemme ja asennamme tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan aurinkosähköjärjestelmän.

Aurinkopaneelien ostaminen vaihe vaiheelta

Ota yhteyttä ja saat tarjouksen

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä ja autamme löytämään sinulle sopivan aurinkopaneelipaketin kotisi tai mökkisi katolle. Huomioimme tarjouksessamme katon ominaisuudet sekä sähkönkulutuksesi.

Hyväksy tarjous ja sovi asennusaika

Kun olet tehnyt hyväksynyt tarjouksemme aurinkopaneeleista, asentajamme on sinuun yhteydessä, jotta voitte sopia asennusajankohdan. Huomaathan, että sinun tulee olla kotona asennuspäivänä, jotta asentajamme pääsee paikalle.

Aurinkopaneelit toimitetaan sinulle

Aurinkopaneelit toimitetaan yleensä 1–7 päivää ennen asennusta. Tavarantoimittajamme soittaa sinulle sopiakseen, mihin paketin voi purkaa. Sinun on varmistettava, että paneelipaketin toimittamiselle löytyy tontiltasi sopiva paikka.

Aurinkopaneelit asennetaan katollesi

Aurinkopaneelien asentaminen kestää noin 1–2 päivää. Sinun tulee olla asennuksen aikana kotona, sillä tarvitsemme käyttöömme sähkökeskuksen. Asentajamme huolehtivat kaikesta ja tekevät valmiusilmoituksen sähköverkkoyhtiöllesi.

Aurinkopaneelit tuottavat sähköä

Saatuasi vahvistuksen sähköverkkoyhtiöltäsi, voit ottaa järjestelmän käyttöön. Aurinkopaneelit tuottavat nyt sähköä. Voit seurata kulutetun ja verkkoon myydyn sähkön määrää invertterin sähköntuottotietoja ja Oma Energia -palvelun tietoja vertaamalla.

Myy ylitse jäävä sähkö meille

Kun aurinkopaneelit tuottavat enemmän sähköä kuin kulutat, voit myydä ylitse jäävän sähkön sähköyhtiöllesi. Me Vattenfallilla ostamme mielellään ylijäämäsähkön, jota paneelit tuottavat. Meiltä saat jokaisesta omalta kulutukselta yli jäävästä kilowattitunnista pörssihintaa seuraavan korvauksen, jonka hyvitämme sähkölaskullasi. 

Lue lisää ja tee sopimus

Aurinkopaneelipaketti helposti meiltä

Me Vattenfallilla myymme aurinkopaneelit pakettina, johon kuuluu korkealaatuisten paneelien lisäksi kattoosi sopiva kiinnitysjärjestelmä sekä turvallinen asennus. Voit ostaa meiltä aurinkopaneelit joko omakotitaloon tai mökille. Autamme sinua suunnittelemaan toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan aurinkosähköjärjestelmän, jonka avulla pienennät sähkölaskuasi ja kasvatat omavaraisuuttasi. 

Punainen talo, jonka katolla on aurinkopaneelit
Vastaamme aurinkosähköjärjestelmän suunnittelusta ja asennuksesta alusta loppuun.

Aurinkopaneelit ovat kannattava investointi

Aurinkosähköjärjestelmän hintaan vaikuttavat valittujen tuotteiden lisäksi asennuskohteen yksityiskohdat ja järjestelmän koko. Aurinkopaneeleista saamasi säästöt riippuvat sähkön hinnan lisäksi siitä, kuinka paljon sähköä aurinkosähköjärjestelmäsi tuottaa ja kuinka paljon sähköä käytät itse. 

Lisää aurinkopaneelien hinnoista

Me Vattenfallilla tarjoamme

Asiantuntemusta

Olemme alamme asiantuntijoita ja autamme sinua aurinkosähköjärjestelmän suunnittelussa ja asentamisessa. 

Laatua

Myymämme korkealaatuiset tuotteet ja turvallinen asennus takaavat, että saat käyttöösi aurinkosähköä mahdollisimman pitkäksi aikaa. 

Turvaa

Olemme tukenasi koko matkan ajan. Olet aina tervetullut kääntymään puoleemme, mikäli sinulla on kysymyksiä aurinkopaneeleista.