Time in controller:4.6.2023 10.32.44

Minkä sopimuksen voi vaihtaa?

Toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen (esim. Tuntisähkö Mix, Vakio, Kesto) voi aina vaihtaa 14 päivän ilmoitusajalla. Määräaikaan sidotun sopimuksen voi vaihtaa määräajan päättyessä, enintään 3 kk etukäteen.

Määräaikaisen sähkösopimuksen vaihtaminen

Määräaikaisen sähkösopimuksen vaihtaminen onnistuu määräajan päättyessä. Valitse päättymistä seuraava päivä uuden sopimuksen alkamispäivämääräksi.

Missä sähkösopimuksen voi vaihtaa?

Voit vaihtaa sopimustasi missä tahansa palvelukanavassamme: verkkosivuillamme, Oma energia -palvelussa, chatissa tai soittamalla.

Suosituimmat tuotteemme

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. 

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. Ilmasto Mix -sopimuksella et maksa koskaan lisähintaa fossiilivapaasta valinnastasi. 

Tuntisähkö Mix– eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.

Näytä lisää Näytä vähemmän 24kk CO2-säästösi on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa oleva Tee sähkösopimus

ukk-720x.jpg

Sähkösopimuksen vaihtaminen - usein kysyttyä

Täältä löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset liittyen sähkösopimuksen vaihtamiseen.

Miten sähkösopimuksen vaihtaminen onnistuu?

Sähkösopimuksen vaihtaminen on nykyään helppoa. Vertaile sopimuksia ja valitse sinulle paras vaihtoehto. Sähkösopimuksen vaihtaminen onnistuu heti, jos asunnossa on aiemmin ollut toistaiseksi voimassa oleva sopimus tai olet muuttanut uuteen asuntoon. Määräaikaista sopimusta sen sijaan ei voi ilman muuttoa yleensä irtisanoa kesken sopimuskauden.

Vaikuttaako sähkösopimuksen vaihto sähkön siirtoon?

Sähkösopimuksen vaihto ei vaikuta sähkön siirtoon, joka laskutetaan erikseen sähkönsiirtoyhtiöltä. 

Onnistuuko sähkösopimuksen vaihto saman yhtiön sisällä?

Kyllä. Sähkösopimusta voi usein vaihtaa myös saman sähköyhtiön sisällä. Jos haluat esimerkiksi vaihtaa toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen kiinteähintaiseen sähkösopimukseen onnistuu se helposti verkkosivuiltamme, chat -palvelun tai Oma energia -palvelun kautta.

Kysy chatissa