Muuton lähestyessä on paljon muistettavaa ja välillä voi uuden sähkösopimuksen tekeminen jäädä viime tinkaan. Älä huoli, me teemme muuttajan-palveluillamme asioimisen mahdollisimman nopeaksi ja helpoksi.

Sähkösopimuksen tekeminen verkossa

Kun teet sopimuksen verkossa, sopimus tulee voimaan 5 päivän sisällä. Jos muuttoosi on alle 5 päivää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Saat sähkösopimuksen kauttamme kaikkialle Suomeen (lukuun ottamatta Ahvenanmaata). Voit myös halutessasi valita aurinko-, tuuli- tai vesisähkön.

Tee sopimus verkossa

Uusi sähkösopimus nopeasti puhelimitse

Jos muuttopäiväsi on alle 5 päivän kuluessa, soita asiakaspalveluumme (ma-pe 9-18) numeroon 0800 177 733 (pvm/mpm). Teitpä sopimuksen verkossa tai puhelimitse, hoidamme myös vanhan sopimuksen päättämisen saman tien riippumatta siitä minkä yhtiön asiakas olet. Sinun ei myöskään tarvitse ottaa yhteyttä sähkönsiirtoyhtiöön.

Soita 0800 177 733

Helpota muuttoasi muistilistalla

Näillä vinkeillä onnistut muutossa. Olemme koonneet sinulle muistilistoja muuton tueksi. Vinkeillämme helpotat muuton aiheuttamaa päänvaivaa ja hoidat muuton onnistuneesti.

Muuttajan muistilista
Omakotitaloon muuttavan muistilista
Ensimmäiseen omaan asuntoon muuttavan muistilista
Uuden kodin säästövinkit

Muuta kotisi aurinkoiseksi

Nyt voit valita uuteen asuntoon ekologista aurinkosähköä ilman lisäkustannuksia pelkän perussähkön hinnalla. Enää et välttämättä tarvitse omia aurinkopaneeleja nauttiaksesi puhtaasta ja päästöttömästä aurinkosähköstä. Tee siis ekologinen valinta ja ota Täysaurinko -sähkösopimus.

Valitse Täysaurinko -sähkösopimus

Määräaikainen sähkösopimus ja muutto

Sähkösopimus päättyy aina muuton yhteydessä olipa kyseessä määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Voit siis huoletta myös jatkossa halutessasi valita määräaikaisen sopimuksen,  mahdollinen uusi muutto katkaisee sopimuksen silloin kuin sinulle sopii. 

Sähkösopimuksen siirto

Sekä määräaikainen että toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus päätetään aina muuton yhteydessä. Kun teet uuden sopimuksen kanssamme, voimme päättää myös vanhan sopimuksen riippumatta siitä minkä sähköyhtiön asiakas olet. Sinun ei myöskään tarvitse olla yhteydessä sähkönsiirtoyhtiöön, sekin hoituu kauttamme. 

Sähkösopimuksen irtisanominen

Jos haluat irtisanoa nykyisen sähkösopimuksen niin muistathan, että saat Vattenfallilta uuden sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen.

Voita veikeä Jopo

Kun teet sähkösopimuksen Vattenfallin verkkosivuilla 16.6.–15.9.2017, osallistut samalla veikeän Jopon arvontaan.

Arvonnan säännöt

Halutessasi vanhan sähkösopimuksen irtisanominen ja sähkön siirron varmistaminen uuteen asuntoon jää meidän tehtäväksemme ja sinä voit keskittyä tärkeimpään; itse muuttoon.

Tee sopimus verkossa
Kysy chatissa