Muuta kohti fossiilivapaata tulevaisuutta. Meiltä saat sähkösopimuksen heti uuteen kotiisi olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa. Jos muuttoosi on alle 2 arkipäivää, voit soittaa meille arkisin klo 8-18 numeroon 0800 177 733. Muuttoetu: saat nyt määräaikaisiin (Ilmasto Mix 12kk ja 24kk) sähkösopimuksiin perusmaksuedun!

 

Muuttajan sähkösopimus

Olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa meiltä saat uuteen kotiisi fossiilivapaasti tuotettua sähköä. Vertaile sähkösopimuksia ja valitse sinulle paras vaihtoehto. 

Muuttoetu: jopa 20 % alennus Muuttohaukkojen muuttopalvelusta. Etu on voimassa 31.12.2024 asti.

Ilmasto Mix 12kk perusmaksu −30 % 4,45 €/kk (norm. 5,95 €).

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Ilmasto Mix 12kk perusmaksu −30 % 4,45 €/kk (norm. 5,95 €).

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Uusi asiakas, valitse Vattenfall sähköyhtiöksesi

Tutustu eri sähkösopimus vaihtoehtoihin ja löydä sinulle sopiva sähkösopimus. Solmit uuden sähkösopimuksen kanssamme hetkessä. Saat meiltä sähköt heti uuteen kotiin.

Sähköt uuteen kotiin

Vattenfallin asiakkaan muuttoilmoitus

Siirrä sähkösi helposti ja nopeasti uuteen kotiin. Asiakkaanamme saat nyt muuttoetuna perusmaksuedun kun teet Ilmasto Mix 12kk tai 24kk sähkösopimuksen kanssamme. 

Tee muuttoilmoitus

Jopa 20 % muuttoetu muuttopalvelusta

Asiakkaanamme saat jopa 20 % alennuksen muuttopalvelupaketin hinnasta yhteistyökumppaniltamme. Alennus riippuu muuton ajankohdasta ja olemassa olevasta varaustilanteesta. Asiakasetu on voimassa 31.12.2024 asti.

Helpota muuttoasi muistilistalla

Näillä vinkeillä onnistut muutossa. Olemme koonneet sinulle muistilistoja muuton tueksi. Vinkeillämme helpotat muuton aiheuttamaa päänvaivaa ja hoidat muuton onnistuneesti. Muuttajan muistilista

Muuttovinkit

Ilmastofiksu muutto säästää ympäristön lisäksi aikaa, vaivaa sekä rahaa. Näillä vinkeillä muutat kohti fossiilivapaata tulevaisuutta. Selvitä nämä ennen kuin muutat

Sähköä muuttajalle kaikkialle Suomeen

  • Meiltä voit ostaa sähköä kaikkialle
  • Suomeen Myymme sähköä kaikkien sähköverkkojen alueelle
  • Kuluttajien valinta Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi
  • Vain fossiilivapaasti tuotettua sähköä
Tee sähkösopimus uuteen kotiisi

Vattenfall muuttopalvelu

Hoida muuttoon liittyvät sähköasiat helposti ja maksuttomasti - muutitpa minne päin Suomea tahansa. Ota yhteyttä puhelimitse tai chatissa.

Vattenfall Muuttopuhelin auttaa

Jos muuttoon on alle 2 arkipäivää, soita meille:
0800 177 733 arkisin 8-18 (maksuton).

Kaikki kuntoon kerralla

  1. Teemme sähkösopimuksen uuteen kotiisi tai siirrämme vanhan sopimuksesi.
  2. Pyydämme siirtoyhtiötä tekemään sähkön kytkennän.
  3. Ilmoitamme siirtoyhtiölle muutostasi, jolloin myös sähkönsiirtosopimus alkaa uudessa osoitteessa.
  4. Voimme päättää toisessa sähköyhtiössä olevan vanhan sähkösopimuksen puolestasi.
Tee muuttajan sähkösopimus

Määräaikainen sähkösopimus ja muutto

Sähkösopimus on aina mahdollista päättää muuton yhteydessä, olipa kyseessä määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Voit myös ottaa sähkösopimuksesi mukaan uuteen kotiisi.

Sähkösopimus ja muutto - usein kysyttyä
Sähkösopimus ja muutto - mitä on tärkeä muistaa?

Tärkeät asiat kannattaa hoitaa kuntoon ennen muuttoa, jotta säästyt ikäviltä yllätyksiltä. Olemme koonneet sinulle muuttajan muistilistan helpottamaan muuttoasi jotta voit keskittyä olennaiseen.

Määräaikainen sähkösopimus ja muutto

Määräaikaista sähkösopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden, mutta muuttaessasi uuteen kotiin määräaikainen sähkösopimus päättyy, jolloin voit tehdä uuden sähkösopimuksen. 

Mistä sähkön hinta muodostuu?

Maksat asuntosi sähkössä kahdesta eri asiasta: kulutetusta sähköstä ja sähkön siirtoverkon ylläpitämisestä. Sähkönsiirrosta maksetaan aina oman alueesi sähköverkkoyhtiölle. Käyttämäsi sähkön voit ostaa miltä tahansa suomalaiselta sähköyhtiöltä. Sen käytöstä laskutetaan jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaisesti.