Yleissähkö 4,29 snt/kWh  |  Perusmaksu: 1,80 €/kk

Sopimuksen kesto: 20 kk

Uusiutuva energia ilman lisämaksua, myös EKOenergia!

  • 20 kuukauden määräaikainen sähkösopimus. Huoleton, kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan. 

 

  • Voit valita sopimukseesi sinulle sopivan tuotantotavan. Nauti uusiutuvasta energiasta ilman lisähintaa.

  • Asiakkaanamme saat säännöllisesti rahanarvoisia etuja ja ilmaista energianeuvontaa.

Ekologinen sähkötarjous – valitse uusiutuvaa energiaa ilman lisähintaa

Sähkön alkuperällä on väliä. Valitsemalla uusituvan energialähteen voit lyhentää asumiseen liittyvää hiilijalanjälkeäsi huomattavasti. Voit samalla nauttia edullisesta sähköstä koko sopimuskauden ajan.

Uutuutena voit valita sähkön tuotantomuodoksi myös 100 % aurinkosähkön. Valitse uusiutuvaa energiaa - tehdään ilmastotekoja yhdessä.

Sähkötarjouksen hinnat

Yleissähkö
Sähkön hinta 4,29 snt/kWh
Perusmaksu 1,80 €/kk

Kaksiaikainen mittaus
Yösähkö 3,80 snt/kWh
Päiväsähkö 4,80 snt/kWh
Perusmaksu  2,25 €/kk

Vuodenaikasähkö
Talvi 5,20 snt/kWh
Muu aika 4,20 snt/kWh
Perusmaksu 2,25 €/kk

Voita veikeä Jopo

Kun teet sähkösopimuksen Vattenfallin verkkosivuilla 16.6.–15.9.2017, osallistut samalla veikeän Jopon arvontaan.

Arvonnan säännöt

  • 20 kk määräaikainen sopimus
  • Uusiutuvaa energiaa ilman lisähintaa
Tee sopimus

Uusituvan energian alkuperätakuu

Vattenfallin TäystuuliTäysvesiTäysaurinko ja EKO Tuntisähkö ovat kaikki alkuperätodennettua sähköä. Alkuperätakuu on todistus siitä, että sähkö on tuotettu mainitulla uusiutuvalla tuotantomuodolla.

Takuita ostetaan aina sen verran, kuin kyseisellä tuotantomuodolla tuotettua sähköä on ostettu. Tämän takia on mahdollista esimerkiksi ostaa pelkkää tuulivoimaa, vaikka aina ei tuulisikaan.

Lisää tietoa sähkön alkuperätakuusta löydät Energiaviraston sivuilta.

Valitsemalla ekosähkön suojelet ympäristöä

EKOenergia on Suomen Luonnonsuojeluliiton myöntämä ympäristömerkki sähkölle. EKOenegia-merkki on myönnetty Vattenfallin Täystuulelle ja EKO Tuntisähkölle.

EKOenergian lisämaksu muuhunn sähköön verraten johtuu siitä, että EKOenergialla rahoitetaan eurooppalaisen ympäristöjärjestöverkoston hankkeita. 

Lisää tietoa löytyy EKOenergian sivuilta.

Vattenfallin vastuullisuustyö palkittiin

Vattenfallin vastuullisuustyö sai helmikuussa 2017 kultaisen sijoituksen riippumattomalta EcoVadis-yhtiöltä, joka arvioi yritysten vastuullisuustyötä. 

CSR- eli Corporate Social Responsibility –työssä kyse on yrityksen vastuusta koskien sen vaikutusta yhteiskuntaan ja ympäristöön, sekä sosiaalisesti, taloudellisesti että ympäristön kannalta, lain vaatimusten lisäksi.

Tutustu Vattenfallin kestävän kehityksen hankkeisiin

Sähkönkuluttajan pieniä ekologisia tekoja 

Sauna

Jos saunot kesäisin sähkösaunassa, käytä sitä tehokkaasti: lämmitä vain niin lämpimäksi kuin on tarpeen äläkä pidä lämpöjä turhaan odottamassa saunomista. Muista myös sammuttaa kiuas heti käytön jälkeen.

Luonnonvalo

Suomen kesä on lyhyt, mutta valoisa. Hyödynnä valo pesemällä ikkunat ja avaamalla verhot, jolloin sähkövalaistukselle ei ole tarvetta.

 

Kylmäketju

Kesällä kauppareissulle kannattaa ottaa mukaan kylmälaukku. Tällöin ostokset säilyvät paremmin, eivätkä pääse lämpenemään tai sulamaan matkalla. Säästät myös kylmälaitteita tarpeettomalta lämpökuormalta. Tyhjä kylmälaukku autossa kaiken varalta ei paljon paina.

Ulkokuivaus

Ota ilo irti tuulisista ja lämpimistä kesäpäivistä, ja vie pyykit kuivausrummun sijaan ulos kuivumaan. Pyykin kuivaus kuivausrummussa kuluttaa yleensä enemmän energiaa kuin pyykin pesu pesukoneessa

Kysy chatissa