• Hinnoittelu on aina läpinäkyvää ja ajan tasalla

  • Nyt Tuntisähkö-sopimus 6 kk ilman perusmaksua

  • Ei määräaikaista sitoutumista 

  • Nauti rahanarvoisista asiakaseduista

Valitse Tuntisähkö, tarjoamme ensimmäiset 6 kuukautta ilman perusmaksua. Säästät 2,95 €/kk. Etu on voimassa vain uusille Tuntisähkö-asiakkaille.

Tee sopimus

Kesä on uusiutumisen aikaa. Mitä jos valitsisit sähkösopimuksen, jonka hinnoittelu on täysin läpinäkyvää eikä sinulta vaadita määräaikaista sitoutumista?

Tuntisähkö-sopimuksella voit hyödyntää sähkön pörssihinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskua. Voit siis suunnitella etukäteen sähkönkulutustasi seuraavan vuorokauden edullisimmille tunneille. 

Tuntisähkö-sopimuksen hinnoittelu perustuu Suomen tuntikohtaisiin spot-hintoihin. Spot-hintaan lisätään Suomessa kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero sekä Vattenfallin marginaali 0,29 snt/kWh. Lisäksi laskutetaan perusmaksu, joka on 2,95 €/kk. Katso lisää tietoa täältä.

Voita veikeä Jopo

Kun teet sähkösopimuksen Vattenfallin verkkosivuilla 16.6.–15.9.2017, osallistut samalla veikeän Jopon arvontaan.

Arvonnan säännöt

  • 6 kk ilman perusmaksua
  • Ei määräaikaisuutta
  • Seuraa sähkön pörssihintaa
Tee sopimus

Sähkönkuluttajan pieniä ekologisia tekoja 

Sauna

Jos saunot kesäisin sähkösaunassa, käytä sitä tehokkaasti: lämmitä vain niin lämpimäksi kuin on tarpeen äläkä pidä lämpöjä turhaan odottamassa saunomista. Muista myös sammuttaa kiuas heti käytön jälkeen.

Luonnonvalo

Suomen kesä on lyhyt, mutta valoisa. Hyödynnä valo pesemällä ikkunat ja avaamalla verhot, jolloin sähkövalaistukselle ei ole tarvetta.

 

Kylmäketju

Kesällä kauppareissulle kannattaa ottaa mukaan kylmälaukku. Tällöin ostokset säilyvät paremmin, eivätkä pääse lämpenemään tai sulamaan matkalla. Säästät myös kylmälaitteita tarpeettomalta lämpökuormalta. Tyhjä kylmälaukku autossa kaiken varalta ei paljon paina.

Ulkokuivaus

Ota ilo irti tuulisista ja lämpimistä kesäpäivistä, ja vie pyykit kuivausrummun sijaan ulos kuivumaan. Pyykin kuivaus kuivausrummussa kuluttaa yleensä enemmän energiaa kuin pyykin pesu pesukoneessa

Kysy chatissa