Sähkösopimus heti voimaan

Tee sähkösopimus heti verkossa

Unohtuiko sähkösopimus muuttokiireiden alla vai sattuiko vain inhimillinen erehdys? Tarvitsetko sähköt heti päälle? Ei hätää, me pystymme hoitamaan asian kuntoon pikaisestikin, jos tarve niin vaatii. Vattenfallilta saat fossiilivapaata sähköä nopeasti kaikkialle Suomeen.

Sähkösopimus voimaan heti

Haluan sähköt uuteen kotiin tänään. Mitä teen?

 • Soita asiakaspalveluun 0800 177 733 ma-pe ennen klo 12. Huomioithan, että klo 12 jälkeen sähkön kytkeminen samalle päivälle on epävarmaa.

 • Sähkökytkentä samalle päivälle onnistuu vain arkisin. Verkkoyhtiön veloitukset pikakytkennästä vaihtelevat 50-150 euron välillä.

 • Saman päivän sähkökytkentä ei aina välttämättä onnistu, sillä se on riippuvainen myös paikallisen verkkoyhtiön aukioloajoista ja tavoitettavuudesta.

Soita asiakaspalveluumme

Haluan sähköt huomiseksi. Mitä teen?

 • Soita asiakaspalveluumme 0800 177 733 ma-pe klo 8-18.

 • Sähkökytkentä tehdään seuraavana arkipäivänä.

 • Selviät todennäköisesti ilman verkkoyhtiön pikakytkentämaksua. Maksu on yhtiöstä riippuen 50-200 euroa.

Soita asiakaspalveluumme

Tiesitkö että:

 • Jos sähköt ovat jo päällä, mutta entisen asujan nimissä, on useimmiten järkevintä sopia uuden sopimuksen tekemisestä seuraavalle arkipäivälle. Pikakytkentämaksua ei peritä, koska sähköt ovat jo kytkettynä.

 • Sopimuksesi voi olla voimassa molemmissa kodeissa yhtä aikaa jopa 60 päivän ajan.

 • Sähköt kytketään kotiisi yleensä etäyhteyden avulla. Verkkoyhtiö saattaa soittaa sinulle ennen kytkentää, ettei sähkölaitteita ole päällä.

 • Sinun ei tarvitse huolehtia sopimuksesta sähkönsiirtoyhtiön kanssa, sillä me hoidamme sopimusasiat puolestasi.

 • Me myymme sähköä kaikkialle Suomeen ja kaikkien sähköverkkojen alueelle (Ahvenanmaata lukuun ottamatta).

 • Valitsemasi laskutustapa säilyy ennallaan, vaikka osoite muuttuu.

Asiakkaidemme kokemuksia

"Yksi soitto, niin sähköt olivat uudessa kodissa"

Vattenfallin kuluttaja-asiakas

Asiakkaiden kommentit ovat kerätty jatkuvasti toteutettavista asiakastutkimuksista, jotka lähetetään Vattenfallin omille asiakkaille.

Oletko yritysasiakas ja tarvitset sähköt heti päälle?

Onko teillä yrityksen muutto edessä? Sähkösopimuksen siirto uuteen osoitteeseen hoituu nopeasti netissä, chatissa tai soittamalla yritysmuuttopalveluumme. Mikäli muuttoon on alle 2 arkipäivää, muuttopalvelumme auttaa: 0800 177 733.

Siirry yritysasiakkaiden muuttopalveluun

Suosittelemme sinulle

Tietoa muutosta

Muuta kohti fossiilivapaata tulevaisuutta. Meiltä saat sähkösopimuksen heti uuteen kotiisi olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa. Jos muuttoosi on alle 2 arkipäivää, voit soittaa meille arkisin klo 8-18 numeroon 0800 177 733. Lue lisää

Muuttajan muistilista

Sähkösopimuksen lisäksi muuton yhteydessä on paljon muutakin muistettavaa. Olemme keränneet alle muuttajan muistilistan, niin tärkeimmät asiat ovat mielessä muuton aikana. Lue lisää

Asu energiatehokkaasti

Olipa kotisi kerros-, rivi- tai omakotitalo, löydät tältä sivustolta tietoa ja vinkkejä energiatehokkaaseen asumiseen. Neuvomme sinua tekemään kodistasi energiatehokkaan ja autamme valitsemaan ilmastoystävällisen sähkösopimuksen. Lue lisää
Sähkösopimus heti - usein kysyttyä
Tarvitsen sähköt heti päälle. Voinko hankkia sähköt kaikkialle Suomeen?

Vattenfallilta saat fossiilivapaata sähköä kaikkialle Suomeen. Asiakkaana voit tehdä sähkösopimuksen mihin tahansa Suomeen (poislukien Ahvenanmaa).

Kuinka nopeasti sähköt kytketään ja astuuko sähkösopimus heti voimaan?

Sähköt kytketään sähkösopimuksesi alkamispäivänä. Arkipäivisin sinun on nopeimmillaan mahdollista saada sähkösopimus heti voimaan. Nopeus riippuu paikallisesta verkkoyhtiöstäsi, jonka toimintaan emme valitettavasti voi vaikuttaa. Mikäli et tarvitse sähköjä uuteen osoitteeseen vielä tälle päivälle, vältyt usein pikakytkennältä ja siihen liittyvältä maksulta.