Time in controller:8.12.2023 2.17.57

Ota yhteyttä asiakapalveluun

720-usp-100prc-tuuli.png

 

Ympäristöystävällistä sähköä

Tuuli­sähkö on fossiilivapaata, eikä siitä synny hiili­diok­si­di­päästöjä ilmakehään. Tuulivoima on nopeiten kasvava tuotantomuoto Suomessa tällä hetkellä. Viime vuonna sen kokonaistuotannan osuus kasvoi 41%. 

arvonta-USP-720x250.png

 

Asiakkaanamme saat monia rahanarvoisia asiakasetuja 

Vattenfallin asiakkaana saat monia rahanarvoisia asiakasetuja laadukkaista tuotteista ja palveluista tunnetuilta yhteistyökumppaneiltamme. 

720-usp-kiintea-hinta-2.png

 

Kiinteä hinta koko sopimuskauden

Sähkösopimuksella on kiinteä hinta, johon sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. 

Valitse kotiisi tuulisähköä

Vattenfallin tuulisähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla ja alkuperätodennetulla tuulivoimalla. Valitsemalla Vattenfallin olet mukana hyvissä asioissa, joita ilmastolle on tapahtumassa.

Vattenfallin tuulisähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla ja alkuperätodennetulla tuulivoimalla. Tuuli­sähkö on fossiilivapaata, eikä siitä synny hiili­diok­si­di­päästöjä ilmakehään. Tuulivoima on nopeiten kasvava tuotantomuoto Suomessa tällä hetkellä. Viime vuonna sen kokonaistuotannan osuus kasvoi 41%.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tee sähkösopimus Klikkaamalla ”Tee sähkösopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuulisähkö sopii sinulle, joka 

  • Arvostat helppoa ja huoletonta sopimusta.
  • Arvostat ilmaston kannalta parasta: tuulisopimuksen sähkö on fossiilivapaata.
  • Haluat sähkösopimuksen jossa hinta on turvattu kahdeksi vuodeksi
Ota yhteyttä asiakapalveluun

Miksi valita Vattenfall sähkösopimus?

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Kuluttajat valitsivat meidät jo viidennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä 

Myymme vain fossiilivapaata sähköä kotitalouksille ja pienyrityksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

vattenfall investoi tuulivoimaan

Vattenfall investoi tuulivoimaan

Vattenfall rakentaa Suomen ensimmäisen teollisen mittakaavan merituulivoimapuiston. Vattenfall on aloittanut yhteishankkeen Metsähallituksen kanssa Suomen ensimmäisen teollisen mittakaavan merituulivoimapuiston rakentamiseksi ja operoimiseksi. Korsnäsiin, Suomen länsirannikolle rakennettavan puiston nimellinen kapasiteetti tulee olemaan 1,3 GW ja mahdollinen vuosituotanto 5 TWh.

Lue lisää

Sähkön alkuperätakuu

Sähkön alkuperätakuu varmistaa, että kuluttaja saa juuri sitä mitä tilaa. Me Vattenfallilla varmistamme sähkön alkuperän uusiutuville energiamuodoille ja ydinvoimalle. Sähkön alkuperätakuut ovat sertifikaatteja, joiden avulla varmennetaan, että sähkö on tuotettu uusiutuvista energialähteistä.

Asiantuntijan kommentti

”On ennustettu, että maailman energiantarve kasvaa noin 30 % seuraavan vuosikymmenen aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että sähkön kysyntä kasvaa niin globaalisti kuin Euroopassa ja meillä Suomessakin. Samanaikaisesti meidän on pyrittävä kaikin keinoin hidastamaan ilmaston lämpenemistä, mikä johtuu suurilta osin fossiilisten polttoaineiden käytöstä. Uusiutuvilla energialähteillä, mukaan lukien tuulienergialla, on keskeinen osa kasvavan energiatarpeen kattamisessa ja ilmaston lämpenemisen hidastamisessa.” 

Lauri Mattelmäki, tuoteasiantuntija
Vattenfall Oy

Ota yhteyttä asiakapalveluun

The Barö - ekologinen saaristohotelli Inkoossa

The Barö on korkealuokkainen saaristohotelli maailman upeimman luonnon syleilyssä, Barösundin alueella Inkoossa. Ekologisuus ja luonnon säästäminen ovat olleet tärkeitä hotellille rakennusvaiheesta asti ja nykyistä toimintaa ohjaa tavoite olla hiilipositiivinen vuonna 2023. Näistä syistä The Barö -hotelli pyörii 100 % Vattenfallin uusiutuvalla tuulivoimalla.

Lue lisää

Asiakkaidemme kokemuksia

"Pidän siitä, että saan itse valita, millaista sähköä käytän."

Vattenfallin kuluttaja-asiakas

Asiakkaiden kommentit ovat kerätty jatkuvasti toteutettavista asiakastutkimuksista, jotka lähetetään Vattenfallin omille asiakkaille.

Miksi valita Vattenfall sähkösopimus?


Olemme ansainneet useita eri mainintoja ja tunnustuksia liittyen vastuullisuuteen.

Päästövähennyssuunnitelmamme on vahvistettu Pariisin ilmastosopimuksen mukaiseksi.

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2023, jo viidentenä vuonna peräkkäin.

Ecovadisin korkein Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjun vastuullisuuden osalta.

Ecogain-sertifikaatti ja tunnustus kunnianhimoisesta tavoitteiden asetannasta luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.

ukk-720x.jpg

Tuulisähköstä - usein kysyttyä

Täältä löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset liittyen tuulisähköön.

Onko tuulivoima ympäristöystävällistä kun tarkastelee sitä koko elinkaaren ajalta?

Tuuli on uusiutuva luonnonvara ja tuulivoima lähes päästötön energialähde. Tuulivoimala tuottaa sen rakentamisessa, käytössä ja purkamisessa käytetyn energian yleensä alle vuodessa. Merkittävin tuulivoimalan raaka-aine on teräs, jota voidaan kierrättää. Tuulivoimalan rakenne tekee voimalan purkamisen ja teräksen kierrätyksen varsin helpoksi.

Mikä on alkuperätakuu?

Alkuperätakuu on todistus siitä, että sähkö on tuotettu tuulella tai muulla uusiutuvalla energialähteellä. Sähkönmyyjän on aina ilmoitettava varmennettava sähkön alkuperä. 

Miten teen sähkösopimuksen?

Sopimuksen teko ja vaihtaminen on helppoa. Olemme koonneet sinulle yhdelle sivulle kaiken tiedon, mitä tarvitset sähkösopimuksen tekoon. Siirry sivulle: Näin teet sähkösopimuksen

Onko Täystuuli-sähkösopimus myös EKOenergiaa, kuten EKO Tuntisähkö -sopimus?

Täystuuli-sähkösopimus ei kuulu EKOenergia-sertifikaatin alle, kuten EKO Tuntisähkö. Se on kuitenkin 100 % uusiutuvaa ja päästötöntä sähköä – ja täten erinomainen valinta siirryttäessä kohti fossiilivapaata tulevaisuutta.

Mitä on fossiilivapaa energia? Miten tämä eroaa uusiutuvasta energiasta?

Fossiilivapaa sähköntuotanto ei sisällä fossiilisia energialähteitä, kuten öljyä, maakaasua tai kivihiiltä. Fossiilivapaita tuotantomuotoja ovat tuuli-, aurinko-, vesi- ja ydinvoima. Näistä tuuli-, aurinko- ja vesivoima ovat myös uusiutuvia energiamuotoja, mikä tarkoittaa sitä, että niitä tuotetaan uusiutuvilla tai loppumattomilla luonnonvaroilla. Auringosta riittää esimerkiksi energiaa n. 6,5 miljardiksi vuodeksi.

Muut tuotantomuodot

Valitse uusiutuvaa energiaa. Me Vattenfallilla myymme fossiilivapaasti tuotettua sähköä. Voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon eri tuotantomuodoista. 

720x350_solarpower.jpg

Aurinkovoima

Aurinkovoima on uusiutuva energianlähde jota riittää noin  6,5 miljardiksi vuodeksi. Se on myös yksi nopeimmin kehittyvistä energiantuotantomuodoista. 

Valitse aurinkovoima

720x350_vesivoima.jpg

Vesivoima

Vesivoima on uusiutuva energialähde, joka on taloudellisesti houkuttelevaa ja toimitusvarmaa sekä aiheuttaa ainoastaan vähäisiä CO2-päästöjä.

Valitse vesivoima