• 100 % vähäpäästöistä tuulisähköä

Kun valitset Vattenfallin Täystuuli-sopimuksen, tiedät, että sähkönkulutustasi vastaava määrä energiaa tuotetaan uusiutuvalla tuulivoimalla. Tuulisähkön alkuperämaat ovat Ruotsi ja Tanska.  

      • Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa

  • Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan

Koko sopimuskauden ajaksi sovitaan kiinteä hinta, johon sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. Lähetämme sinulle hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä edullisen uusimistarjouksen.

 

Vattenfallin tuulisähkö

Vattenfallin tuulisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa, Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa. Tehdessäsi Täystuuli-sopimuksen sähkönkulutustasi vastaava määrä tuotetaan uusiutuvalla tuulivoimalla, ja jonka alkuperämää on Ruotsi ja/tai Tanska. Myymme sertifioitua tuulisähköä ilman lisähintaa.

Lue Täystuuli-sähkösopimuksen sopimusehdot

Määräaikainen sopimus

Tämä sähkösopimus tehdään aina määräajaksi, joka näkyy sopimuksen teon yhteydessä. Koko sopimuskauden ajan maksat sähköstäsi kiinteää kilowattituntihintaa, johon markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. 

Vaihto-oikeus

Lisäämällä sopimukseesi Vaihto-oikeuden voit pienentää sähkölaskuasi entisestään, jos sähkönhinta laskee. Käyttämällä Vaihto-oikeutta voit vaihtaa sopimuksesi kerran sopimuskauden aikana uuteen, vähintään samankestoiseen edullisempaan sopimukseen. 

Sähkösopimusten vertailu

Sähkösopimuksissa on eroja. Vertaile ja valitse sinulle sopivin, Voit tarkastella esimerkiksi sopimusten kestoa, hintaa ja tuotantotapoja. Muista myös pörssisähkö, jossa hinta vaihtuu tunneittain markkinahinnan mukaisesti.

  

  • 100 % vähäpäästöistä tuulisähköä
  • Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa
Katso hinta ja tee sopimus