Tuulisähköä kotiin

Tee tuulisähkö sopimus

Valitse 100% uusiutuvaa energiaa kotiisi. Suomessa tuulivoima on nopeimmin kasvava energiantuotannon muoto. Sinun valinnallasi on merkitystä.

Valitse kotiisi tuulisähköä

Vattenfallin tuulisähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla ja alkuperätodennetulla tuulivoimalla. Valitsemalla Vattenfallin olet mukana hyvissä asioissa, joita ilmastolle on tapahtumassa.

Solmimalla Täystuuli sähkösopimuksen nyt osallistut The Barö -lahjakortti arvontaan (arvo 250€)! Arvonnan säännöt

Vattenfallin tuulisähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla ja alkuperätodennetulla tuulivoimalla. Tuuli­sähkö on fossiilivapaata, eikä siitä synny hiili­diok­si­di­päästöjä ilmakehään. Tuulivoima on nopeiten kasvava tuotantomuoto Suomessa tällä hetkellä. Viime vuonna sen kokonaistuotannan osuus kasvoi 41%.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Vattenfallin tuulisähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla ja alkuperätodennetulla tuulivoimalla. Tuuli­sähkö on fossiilivapaata, eikä siitä synny hiili­diok­si­di­päästöjä ilmakehään. Tuulivoima on nopeiten kasvava tuotantomuoto Suomessa tällä hetkellä. Viime vuonna sen kokonaistuotannan osuus kasvoi 41%.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Kolme syytä valita tuulisähkö

Ympäristöystävällistä sähköä

Tuuli­sähkö on fossiilivapaata, eikä siitä synny hiili­diok­si­di­päästöjä ilmakehään. Tuulivoima on nopeiten kasvava tuotantomuoto Suomessa tällä hetkellä. Viime vuonna sen kokonaistuotannan osuus kasvoi 41%. 

Asiakkaanamme saat monia rahanarvoisia asiakasetuja

Vattenfallin asiakkaana saat monia rahanarvoisia asiakasetuja laadukkaista tuotteista ja palveluista tunnetuilta yhteistyökumppaneiltamme. 

Kiinteä hinta koko sopimuskauden

Sähkösopimuksella on kiinteä hinta, johon sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. 

Täystuuli sopimusehdot

Sopimusehdot

Miksi valita Vattenfall sähkösopimus?

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Kuluttajat valitsivat meidät jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä

Myymme vain fossiilivapaata sähköä kotitalouksille ja pienyrityksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

"Pidin siitä, että saan itse valita, millaista sähköä käytän".

Vattenfallin kuluttaja-asiakas

Asiakkaiden kommentit ovat kerätty jatkuvasti toteutettavista asiakastutkimuksista, jotka lähetetään Vattenfallin omille asiakkaille.

Vattenfall tuulivoima

Vattenfall investoi tuulivoimaan

Vattenfall rakentaa Suomen ensimmäisen teollisen mittakaavan merituulivoimapuiston. Vattenfall on aloittanut yhteishankkeen Metsähallituksen kanssa Suomen ensimmäisen teollisen mittakaavan merituulivoimapuiston rakentamiseksi ja operoimiseksi. Korsnäsiin, Suomen länsirannikolle rakennettavan puiston nimellinen kapasiteetti tulee olemaan 1,3 GW ja mahdollinen vuosituotanto 5 TWh.

Sähkön alkuperätakuu

Sähkön alkuperätakuu

Sähkön alkuperätakuu varmistaa, että kuluttaja saa juuri sitä mitä tilaa. Me Vattenfallilla varmistamme sähkön alkuperän uusiutuville energiamuodoille ja ydinvoimalle. Sähkön alkuperätakuut ovat sertifikaatteja, joiden avulla varmennetaan, että sähkö on tuotettu uusiutuvista energialähteistä.

The Barö

The Barö - ekologinen saaristohotelli Inkoossa

The Barö on korkealuokkainen saaristohotelli maailman upeimman luonnon syleilyssä, Barösundin alueella Inkoossa. Ekologisuus ja luonnon säästäminen ovat olleet tärkeitä hotellille rakennusvaiheesta asti ja nykyistä toimintaa ohjaa tavoite olla hiilipositiivinen vuonna 2023. Näistä syistä The Barö -hotelli pyörii 100 % Vattenfallin uusiutuvalla tuulivoimalla.

Muut tuotantomuodot

Valitse uusiutuvaa energiaa. Me Vattenfallilla myymme fossiilivapaasti tuotettua sähköä. Voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon eri tuotantomuodoista. 

Aurinkovoima

Aurinkovoima on uusiutuva energianlähde jota riittää noin  6,5 miljardiksi vuodeksi. Se on myös yksi nopeimmin kehittyvistä energiantuotantomuodoista. 

Lue lisää

Vesivoima

Vesivoima on uusiutuva energialähde, joka on taloudellisesti houkuttelevaa ja toimitusvarmaa sekä aiheuttaa ainoastaan vähäisiä CO2-päästöjä.

Valitse vesivoima
Tuulisähköstä - usein kysyttyä
Onko tuulivoima ympäristöystävällistä kun tarkastelee sitä koko elinkaaren ajalta?

Tuuli on uusiutuva luonnonvara ja tuulivoima lähes päästötön energialähde. Tuulivoimala tuottaa sen rakentamisessa, käytössä ja purkamisessa käytetyn energian yleensä alle vuodessa. Merkittävin tuulivoimalan raaka-aine on teräs, jota voidaan kierrättää. Tuulivoimalan rakenne tekee voimalan purkamisen ja teräksen kierrätyksen varsin helpoksi.

Mikä on alkuperätakuu?

Alkuperätakuu on todistus siitä, että sähkö on tuotettu tuulella tai muulla uusiutuvalla energialähteellä. Sähkönmyyjän on aina ilmoitettava varmennettava sähkön alkuperä.

Miten teen sähkösopimuksen?

Sopimuksen teko ja vaihtaminen on helppoa. Olemme koonneet sinulle yhdelle sivulle kaiken tiedon, mitä tarvitset sähkösopimuksen tekoon. Siirry sivulle: Näin teet sähkösopimuksen

Mitä on fossiilivapaa energia? Miten tämä eroaa uusiutuvasta energiasta?

Fossiilivapaa sähköntuotanto ei sisällä fossiilisia energialähteitä, kuten öljyä, maakaasua tai kivihiiltä. Fossiilivapaita tuotantomuotoja ovat tuuli-, aurinko-, vesi- ja ydinvoima. Näistä tuuli-, aurinko- ja vesivoima ovat myös uusiutuvia energiamuotoja, mikä tarkoittaa sitä, että niitä tuotetaan uusiutuvilla tai loppumattomilla luonnonvaroilla. Auringosta riittää esimerkiksi energiaa n. 6,5 miljardiksi vuodeksi.