Time in controller:22.7.2024 5.23.43

Muuttajan muistilista

Sähkösopimuksen lisäksi muuton yhteydessä on paljon muutakin muistettavaa. Olemme keränneet alle muuttajan muistilistan, niin tärkeimmät asiat ovat mielessä muuton aikana.

Ota muuttajan muistilista talteen


Teimme ladattavan vuokralle muuttavan muistilistan helpottamaan tärkeimpien asioiden hoitamista kaiken kiireen keskelle.

Lataa muuttajan muistilista

Ota yhteyttä asiakapalveluun

Onnistuneen muuton vaiheet

Hyödynnä muuttajan asiakasedut

  • Asunto myyntiin? Vattenfallin asiakkaana saat alennusta Blokin välityspalkkiosta.
  • Varaa käyttöösi muuttolaatikot, muuttoauto tai apuvoimia. Vattenfallin asiakkaana saat jopa 20 prosenttia alennusta Muuttohaukkojen palveluista.


Lue asiakaseduistamme

Kolme tapaa tehdä uusi sähkösopimus

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto, me hoidamme loput.

Sähkösopimuksen tekeminen verkossa

Kun teet sopimuksen verkossa, sopimus tulee voimaan 2 arkipäivän sisällä. Jos muuttoosi on alle 2 arkipäivää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Saat sähkösopimuksen kauttamme kaikkialle Suomeen (lukuun ottamatta Ahvenanmaata). 

Tee sopimus verkossa

Siirrä sähkösopimuksesi uuteen kotiin

Jos olet jo Vattenfallin asiakas, voit siirtää olemassa olevan sähkösopimuksesi uuteen kotiisi. Siirto tapahtuu helpoiten netissä, kerrot vain uuden osoitteesi sekä ulos- ja sisäänmuuttopäivät. Sähkösopimuksen voi ottaa mukaan minne tahansa päin Suomea.

Siirrä sähkösopimuksesi

Uusi sähkösopimus nopeasti puhelimitse

Jos muuttopäiväsi on alle 2 arkipäivää, soita asiakaspalveluumme (ma–pe 8–18) numeroon 0800 177 733 (maksuton). Teitpä sopimuksen verkossa tai puhelimessa, sinun ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä sähkönsiirtoyhtiöön.

Soita 0800 177 733

Kysy chatissa