Time in controller:21.5.2024 20.25.22

Kesämökille voidaan asentaa kahdenlaisia aurinkopaneelijärjestelmiä. Jos kesämökillä on jo sähköliittymä ja sähköä kuluu kesäaikaan melko paljon, voi mökille asentaa sähköverkkoon liitetyn aurinkopaneelijärjestelmän. Jos sähköliittymää ei ole, voidaan asentaa ns. off-grid -järjestelmä. Vattenfall tarjoaa aurinkosähköjärjestelmiä sähköverkon piirissä oleville mökeille.

Ota yhteyttä

ilmasto-720x350-v2.jpg

Ilmaston muutos  ja aurinkopaneelit

Kun tuotat osan sähköstä uusiutuvalla aurinkoenergialla, voit osaltasi vaikuttaa ilmastonmuutoksen etenemiseen. Otettaessa aurinkoenergiaa käyttöön voidaan luopua hiilidioksidipäästöjä aiheuttavista tuotantomuodoista vastaavalla määrällä. Aurinkopaneelin hankkiminen on siis ekoteko, joka myös ennen pitkää maksaa itsensä takaisin. Odotettavissa olevat käyttöiät ovat pitkiä, jopa vuosikymmeniä.

720x350-kampanja-kuva.jpg

Päästötöntä energiaa

Aurinkosähkö pienentää hiilijalanjälkeäsi. Keskikokoinen aurinkopaneelipaketti tuottaa päästövapaata energiaa keskikokoisen, uuden henkilöauton kulutuksen verran. Suomen leveysasteilla aurinkopaneeleista saadaan paras teho maalis-syyskuun aikana.

 

Mökkipaneelien edut

  • Ekologinen ratkaisu mökkeilyyn
  • Tuottaa eniten sähköä mökkikaudella
  • Tuottaa päästötöntä energiaa
  • Käytännössä huoltovapaa ratkaisu

cottage-garden-icon-720x170.png

Aurinkopaneelit sähköverkon piirissä olevalle mökille

Aurinkosähkö pienentää hiilijalanjälkeäsi ja tekee mökkeilystä ekologisempaa. Jos vietät kesää pääosin sähköverkkoon liitetyllä mökillä, voi aurinkopaneelien hankinta olla järkevintä mökille talvi-asunnon sijaan. Pakettejamme voi kustomoida eri kokoisten mökkien tarpeisiin.

Katso pakettimme