Time in controller:22.7.2024 5.53.22

Pörssisähköä aktiiviselle hintaseuraajalle

Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa. Hinnoittelu noudattaa sähköpörssi Nord Poolin Suomen hinta-alueen spot-hintoja.

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti. Tuntisähkö Mix sopimuksen perusmaksu muuttuu 1.9.2024 alkaen. Uusi perusmaksu on 5,95 €/kk. (hinta sisältää ALV 25,5%).Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix sopimusehdot

Sopimusehdot

Vesivoima on ekologista

Ilmastoystävällinen

Fossiilivapaa sähkösopimus, jonka sähkö on tuotettu vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Kaikki sähkö on alkuperätodennettua.

Hyödynnä edulliset tunnit

Hyödynnä edulliset tunnit

Seuraamalla sähkön spot-hintoja etukäteen ja ohjaamalla sähkönkulutusta niille tunneille, jolloin spot-hinta on edullinen, voit pienentää sähkölaskuasi.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Läpinäkyvä hinnoittelu

Tuntisähkö Mix -sähkösopimuksen hinta perustuu aina sähköpörssin julkiseen tuntihintaan. Hinnat ovat näkyvissä jo edellisenä päivänä.

Hyödynnä edulliset tunnit

Ei määräaikaisuutta

Tuntisähkö Mix ei vaadi määräaikaista sitoutumista, vaan sähkösopimus on voimassa toistaiseksi. 

Large Screen 72 DPI-Vattenfall_Markets.png (Ilmasto Kvartaali).png

Miten pörssisähkösopimus toimii?

Tuotteen hinta vaihtelee tuntikohtaisesti. Tuntisähkö Mix -tuotteen hinta perustuu Suomen hinta-alueen sähköpörssin hintoihin, joihin lisätään arvonlisävero, Vattenfallin välityspalkkio eli marginaali ja kuukausihintainen perusmaksu.

Seuraavan päivän tuntihinnat julkaistaan edeltävän päivän iltapäivänä. Löydät historialliset hinnat, kuluvan päivän ja seuraavan päivän tuntihinnat Spot -hinnat sivun kuvaajasta, Oma energia -palvelusta ja Fingrid Tuntihinta -sovelluksesta.

Lue lisää tuotteen käytöstä Pörssisähköoppaasta

Kenelle Tuntisähkö Mix sopii?

Tuntisähkö Mix -sähkösopimus sopii kaikenkokoisiin koteihin, mutta erityisesti niille, jotka haluavat vaikuttaa itse sähkölaskun loppusummaan. Tämä onnistuu painottamalla sähkönkulutustaan edullisille tunneille ja vähentämällä sähkön käyttöä kalleimpina tunteina. Optimointi vaatii aktiivista tuntihintojen seuraamista, mutta rahalliset vaikutukset voivat olla suuria. 

Tutustu tuntispot-hintoihin sähköpörssissä

Katso kaikki pörssisähkösopimuksemme

720x250-icon.aurinkopaneelit.jpg

Lisää säästöä sähkölaskuun?

 

Tutustu ilmalämpöpumppuihin

Tutustu aurinkopaneelipaketteihin

 

Aurinkopaneelit_pyöreä.png


Mitä on fossiilivapaa energia?

Fossiilivapaa energiantuotanto ei sisällä fossiilisia energialähteitä.

Fossiilisilla energian tuotantomuodoilla tarkoitetaan uusiutumattomilla energialähteillä kuten öljyllä, maakaasulla tai kivihiilellä tuotettua energiaa. Nimitys ”fossiilinen” tulee siitä, että ne ovat syntyneet muinaisten eliöiden jäänteistä miljoonien vuosien aikana.  Niihin perustuva energiantuotanto aiheuttaa ilmastolle haitallisia hiilidioksidipäästöjä. 

Koska ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista on tärkeää, että ihmiskunta pystyy siirtymään vähäpäästöisiin energiamuotoihin. 

Tuulivoima

Tuulivoima on Euroopan nopeimmin kasvava energiantuotantomuoto ja sillä on merkittävä rooli maailmanlaajuisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.

Tutustu tuulivoimaan

Vesivoima

Vesivoima on uusiutuva energialähde, joka on taloudellisesti houkuttelevaa ja toimitusvarmaa sekä aiheuttaa ainoastaan vähäisiä CO2-päästöjä.

Tutustu vesivoimaan

Ydinvoima

Ydinvoima on toimintavarmaa ja sen aiheuttamat C02-päästöt ovat matalia. EU:n päästöttömästä sähköntuotannosta noin 50 % tuotetaan ydinvoimalla.

Tutustu ydinvoimaan

Aurinkovoima

Aurinkovoima on uusiutuva energianlähde jota riittää noin  6,5 miljardiksi vuodeksi. Se on myös yksi nopeimmin kehittyvistä energiantuotantomuodoista. 

Tutustu aurinkovoimaan

Kysy chatissa