Time in controller:24.1.2022 14.45.51

6 kk ilman perusmaksua  |  Sähkö: 6,99 snt/kWh
Sopimuksen kesto 24 kk, perusmaksu 6 kk:n jälkeen 3,95 €/kk

Team Havu

HAVU - Pelaa tyylillä

HAVU on suomalainen vuonna 2017 perustettu esports-organisaatio, jonka tavoitteena on uudistaa esportsia ja pelaamisen kulttuuria Suomessa. HAVUlla on pelijoukkueet Suomen suosituimmissa peleissä: HAVU NHL ja HAVU CS:GO. HAVUn CS:GO -joukkue kilpailee kansainvälisissä turnauksissa ja HAVU NHL on hallitseva Euroopan mestari. HAVUlla on myös Stream Team -pelistriimaajien tiimi, joka toteuttaa viihdyttäviä livestream-pelilähetyksiä Twitchissä.

HAVU pelaa tyylillä – sekä peliservereillä että pelimaailman ulkopuolella. Haluamme edistää positiivista nettikulttuuria ja vastustamme kaikenlaista kiusaamista ja syrjimistä. Olemmekin mukana monessa vastuullisessa hankkeessa, kuten Nenäpäivässä ja Empatiapakkaus -kampanjassa.

Lue lisää

 

HAVU NHL:n CO2-raportti

HAVUn pelaajat ja fanit käyttävät luonnollisesti paljon sähköä pelisessioissaan. Haluamme yhdessä HAVUn kanssa edistää tietoisuutta fossiilivapaan sähkön merkityksestä. 

Katso kuinka paljon HAVUn NHL-tiimi on säästänyt CO2-päästöissä vuodessa valitsemalla Vattenfallin fossiilivapaan sähkösopimuksen. Kaikki Vattenfallin asiakkaat saavat kuukausittain vastaavan raportin omasta CO2-päästövähennyksestään.

 

nhl-raportti.jpg

Vuodessa syntyvä säästö

Päästövähennys 

Vuodessa joukkue säästää CO2-päästöissä yhteensä 955 kilogrammaa valitsemalla fossiilivapaan sähkösopimuksen.

icon.150puuta.jpg

 Puiden sitoma hiilidioksidi

Joukkueen päästövähennys vastaa määrää, jonka 150 puuta sitoo vuoden aikana hiilidioksidia.

Autolla ajetut kilometrit

Valitsemalla fossiilivapaan sähkösopimuksen joukkueen päästövähennys vastaa 6062 autolla ajettua kilometriä.

Kysy chatissa