Time in controller:14.8.2020 5.57.48

Tee mökillesi fossiilivapaa aurinkosähkösopimus

Vaikka Suomen kesä saattaa yllättää, pääset nauttimaan mökilläsi auringon tuomasta energiasta milloin vain. Valitsemalla Vattenfallin täysaurinkosopimuksen, et kuormita ilmastoa. Et myöskään maksa ekstraa fossiilivapaasta valinnastasi.

Aurinkovoima on uusiutuva energianlähde jota riittää noin 6,5 miljardiksi vuodeksi. Se on myös yksi nopeimmin kehittyvistä energiantuotantomuodoista. Lue lisää aurinkosähköstä täältä.

Mökkikausi ei usein ole ympärivuotinen ja sähkönkulutus on yleensä pienempää kuin kotona. Tämän vuoksi sähkösopimuksessa kannattaa kiinnittää huomiota perusmaksuun.

Täysaurinko-mökkisopimuksen perusmaksu ja energiahinta ovat  erityisen edullisia. 

Tee fossiilivapaa sähkösopimus

 

Haluatko elää ekologisesti myös mökillä?

Lue mökkimajoitusyrittäjä Matti Ala-Outisen vinkit kuinka hiilijalanjälkeä voi helposti pienentää mökillä ja mökkimatkoilla. Ala-Outisen yritys Hawkhill suunnittelee ja rakentaa kaikki mökkinsä hiilineutraaleiksi. Mitä suomalainen mökinomistaja voi tästä oppia? Tärkeintä on vaihtaa mökin sähkösopimus fossiilivapaaksi.

Lue vinkit kestävään mökkeilyyn

 

mökkikamppis epi.jpg

Vattenfall valittiin vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi

Vattenfall on valittu jo toista kertaa peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. Kaikki kotitalouksille ja pk-yrityksille myymämme sähkö tuotetaan fossiilittomasti. Tavoitteemme on fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana.

Lue, miksi meidät valittiin


contract-business-720-202.png

Yritykselle fossiilivapaa sähkösopimus

Vuoden 2019 aikana vähensimme Suomessa pienten- ja keskisuurten yritysasiakkaittemme kanssa 29 001 tonnia CO2-päästöjä. Se vastaa 67 601 puuta tai yli 184 miljoonaa  autolla ajettua kilometriä.

Tee sinäkin yritykselle fossiilivapaa sähkösopimus

 

Small Screen 72 DPI-Vattenfall_Lens_Offshore_Wind_11.png

Kysy chatissa