Time in controller:20.6.2021 0.36.34

Vattenfallin yritysasiakkaita yhdistää yksi tekijä: he kaikki haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja. Vattenfallin fossiilivapaa sähkö mahdollistaa yritystoiminnan ilmastoa vaalien – kilpailukykyisestä hinnasta tinkimättä.

Hesburger käyttää toiminnassaan Vattenfalln fossiilivapaata tuulisähköä

Hesburger

Vattenfallin fossiilivapaa tuulisähkö on käytössä Hesburgerin kaikissa kiinteistöissä Suomessa. Energiatehokkuudessa on hampurilaisketjulle sekä ekologinen että taloudellinen puoli.

Lue asiakastarina

Named Clothing -brändi edustaa ekologista muotia ja haluaa omilla teoillaan näyttää esimerkkiä ilmastoystävällisistä valinnoista

Named Clothing

Vattenfallin fossiilivapaa tuulisähkö tukee Named Clothingin ympäristöystävällisiä tavoitteita. Ompeleminen ja itse tehdyt vaatteet edustavat hidasta muotia, ja yrityksen kaikissa toiminnoissa kunnioitetaan kestävän kehityksen periaatteita.

Lue asiakastarina

Tapettitehtaan tehdasrakennuksen lämmitykseen käytetään Vattenfallin fossiilivapaata sähköä

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy

Tapettitehdas valitsi Vattenfallin tuulisähkön sen ympäristöystävällisyyden ja kilpailukykyisen hinnan ansiosta. Artesaanityönä kotimaassa tehdyt seinätapetit houkuttavat asiakkaiksi erityisesti heitä, joiden kulutusta ohjaavat eettisyys ja ekologisuus.

Lue asiakastarina


 

Hesburgerilla on satsattu uusiutuviin energianlähteisiin jo kauan ennen kuin vastuullisuus alkoi saada nykyisenkaltaista huomiota

 

”Pyrimme miettimään jokaisen toimintomme siten, että kuluttaisimme luonnonvaroja mahdollisimman vähän.”

 

Heikki Salmela, Hesburgerin perustaja


 

Bonava valitsi Vattenfallin fossiilivapaan tuulisähkön kaikille työmailleen

Bonava

Vattenfallin tuulisähköllä valmistui viime vuonna yli tuhat Bonava-kotia. Asuntorakennuttaja luo koteja ja naapurustoja, jotka kannustavat kestävään elämäntapaan.

Lue asiakastarina

Vastuullisena toimijana Tapio Palvelut on valinnut siemenkeskuksen energianlähteeksi Vattenfallin fossiilivapaan ydinvoimalla tuotetun sähkön

Tapio

Metsäbiotaloutta kehittävä Tapio jalostaa siemenkeskuksessaan Vattenfallin fossiilivapaalla sähköllä lähes puolet Suomen metsien uudistamiseen käytetyistä siemenistä. Siemenkeskuksen sähkökattila jäljittelee keväisiä luonnonoloja, joissa lämpö ja tuuli saavat kävyt aukeamaan ja karistamaan siemenensä.

Lue asiakastarina

EPP-Pack valitsi Vattenfallin fossiilivapaista sähkösopimukseista Ilmasto Mix -sähkösopimuksen, jonka sähkö tuotetaan vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla

Carccu

Paperisia pakkausratkaisuja Carccu-tuotenimellä valmistava perheyritys EPP-Pack Oy valitsi Vattenfallin ilmastoystävällisen ja tasahintaisen fossiilivapaan sähkön. Kierrätykseen panostava yritys jalosti viime vuonna tuottamastaan jätteestä 66 prosenttia uusiksi tuotteiksi.

Lue asiakastarina

Vattenfall yrityksenä

Vattenfall Oy myy sähköä kaikkialle Suomeen. Kaikki kotitalouksille ja pienyrityksille myymämme sähkö tuotetaan fossiilittomasti. Vattenfall on johtava eurooppalainen energiayhtiö, joka on ollut sähköistämässä teollisuutta ja koteja sekä muuttanut elämää erilaisten innovaatioiden avulla jo yli sadan vuoden ajan. Tavoitteemme on fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana.

Meidät valittiin kuluttajien keskuudessa Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi jo kolmantena vuonna peräkkäin.

Lue lisää

Saavutuksiamme

Mukana Science Based Targets -ohjelmassa

Päästövähennyssuunnitelmamme on vahvistettu Pariisin ilmastosopimuksen mukaiseksi.

Tutustu

Suomen vastuullisin energia-alan toimija

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2021, jo kolmantena vuonna peräkkäin.

Tutustu

Palkittua yhteiskuntavastuuta

Ecovadisin korkein gold-luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjun vastuullisuuden osalta.

Tutustu

Askelia kohti fossiilivapaata elämää

Ilmaston kannalta positiivista kehitystä tapahtuu jatkuvasti. Haluamme kertoa etenemisestä kohti tavoitettamme mahdollistaa fossiilivapaa elämä.

Lue lisää

Kysy chatissa