Perusmaksu 0€/kk |  Sähkö: 5,35 snt / kWh

Täysvesi-sopimuksen kesto 24 kk

Valitse ilmastoystävällinen ja opiskelijan kukkarolle sopiva fossiilivapaa sähkösopimus

Olet sitten muuttamassa ensimmäiseen omaan asuntoosi tai sähkösopimuksen päivittäminen fossiilivapaaseen vaihtoehtoon on muuten vain ajankohtaista, valitse opiskelijahintaiset sähköt Suomen vastuullisimmalta sähköyhtiöltä. 

Määräaikainen, kiinteähintainen sähkösopimus sopii opiskelijan kotiin. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Sopimus päättyy muuton yhteydessä.

 

  • Fossiilittomasti tuotettua sähköä
  • Sähkön hinta pysyy samana koko sopimukauden ajan, ei piilokuluja
  • Muuttoturva: sopimus päättyy muuton yhteydessä tai voit ottaa saman sopimuksen mukaan uuteen kotiisi
Tee sopimus

 

epikuva-720x450.sähköpyörä.jpg

Tee sopimus ja voita Sähköpyörä!

Kun teet Vattenfallin opiskelijan sähkösopimuksen 30.9.2020 mennessä, voit voittaa Helkaman sähköpyörän, jolla matka taittuu helposti ja nopeasti vaikka luennolle. Palkinnon arvo on 2099 euroa  (Helkamavelox). Tutustu arvonnan sääntöihin.

Tee opiskelijan sähkösopimus

 

epikuva-720x450.opiskelijahinta.jpg

Sähkön hinta kuukaudessa

Olemme laskeneet opiskelijasähkösopimuksen hinta-arvion* noin 8€/kk käyttäen opiskelijasähköjen kulutuskeskiarvoa 1700 kWh vuodessa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että oma sähkönkulutuksesi vaihtelee joka kuukausi ja siksi sähkölaskun loppusummaa ei voi ennalta tietää. Vattenfallin asiakkaana et maksa koskaan ekstraa fossiilivapaasta sähköstä.

Lisäksi saat laskun sähkönsiirrosta. Sähkön siirrosta vastaa oma jakeluverkkoyhtiö, eikä sitä voi kilpailuttaa. Kun teet sopimuksen  Vattenfallin kanssa, paikallinen siirtoyhtiön sopimus tulee voimaan samalla ilman erillistä yhteydenottoa siirtoyhtiöön - riippumatta asuinpaikasta.

Lue lisää sähkön hinnan määräytymisestä

Kysy chatissa