Time in controller:5.12.2022 11.06.17

Sähkösopimus Blokin asiakkaille

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. 

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. Ilmasto Mix -sopimuksella, et maksa koskaan lisähintaa fossiilivapaasta valinnastasi. 

Tuntisähkö Mix– eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi - siksi sopimus sopii erityisen hyvin sähkölämmittäjälle. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla. Arvonlisävero 10 % 1.12.2022-30.4.2023 (norm. 24%).

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla ilman lisähintaa. Arvonlisävero 10 % 1.12.2022-30.4.2023 (norm. 24%).

 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

720-usp-100prc-tuuli.png

100 % vähäpäästöistä tuulisähköä

Kun valitset Vattenfallin Täystuuli-sopimuksen, tiedät, että sähkönkulutustasi vastaava määrä energiaa tuotetaan uusiutuvalla tuulivoimalla. Tuulisähkön alkuperämaat ovat Ruotsi ja Tanska.

eko-enrgia-USP-720x250.png

Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa Ekoenergiaa

Ekoenergia-merkki myönnetään tuulivoimalle sillä ehdolla, että voimala ei sijoitu luonnonsuojelualueille, arvokkaille maisema-alueille tai kulttuuriperintöalueille tai tärkeille lintualueille.

720-usp-kiintea-hinta-2.png

Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan

Koko sopimuskauden ajaksi sovitaan kiinteä hinta, johon sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. Lähetämme sinulle hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä edullisen uusimistarjouksen.

Ajankohtaisia aiheita

Lisää uusimpia julkaisujamme löydät Fokuksessa -osiosta.

Tuulivoimalla fossiilivapaaseen tulevaisuuteen

Tuulivoiman osuus Euroopan energiantuotannosta on tällä hetkellä noin 14 prosenttia. Tuulivoima on uusiutuva energianlähde, jonka merkitys kasvaa yhä suuremmaksi maailman suurten ilmastohaasteiden myötä.

Lue lisää

Suomalaiset ovat valmiita ilmastotalkoisiin - Vattenfall

Suomalaiset ovat valmiita ilmastotalkoisiin – energiayhtiö vastaa haasteeseen

Kotitaloudet ovat halukkaita huomioimaan sähkösopimuksensa päästövaikutukset. Energiayhtiö Vattenfall vastaa haasteeseen tarjoamalla kuluttaja-asiakkailleen vain ilmastoystävällisiä sähkösopimuksia ja panostamalla voimakkaasti aurinko- ja tuulienergiaan lähivuosina.

Lue koko artikkeli

Kysy chatissa