Time in controller:16.8.2022 3.44.37

Fossiilivapaa sähkötarjous Blokin asiakkaille

Määräaikainen sähkösopimus sopii jokaiseen kotiin ja antaa turvaa vaihtuvilta hinnoilta. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan, 24 kk.

Tarjoamme Blokin asiakkaille Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa ilman lisähintaa. Sähkö on tuotettu 100 % alkuperätodennetulla tuulivoimalla.

Valitsemalla Vattenfallin, olet mukana hyvissä asioissa, joita ilmastolle on tapahtumassa. Vattenfall on Suomen vastuullisin sähköyhtiö.

Vattenfallin tuulisähkö on Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa 100-prosenttista EKOenergiaa. Ekoenergia-merkki myönnetään tuulivoimalle sillä ehdolla, että voimala ei sijoitu luonnonsuojelualueille, arvokkaille maisema-alueille tai kulttuuriperintöalueille tai tärkeille lintualueille.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän CO2-säästösi on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

720-usp-100prc-tuuli.png

100 % vähäpäästöistä tuulisähköä

Kun valitset Vattenfallin Täystuuli-sopimuksen, tiedät, että sähkönkulutustasi vastaava määrä energiaa tuotetaan uusiutuvalla tuulivoimalla. Tuulisähkön alkuperämaat ovat Ruotsi ja Tanska.

eko-enrgia-USP-720x250.png

Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa Ekoenergiaa

Ekoenergia-merkki myönnetään tuulivoimalle sillä ehdolla, että voimala ei sijoitu luonnonsuojelualueille, arvokkaille maisema-alueille tai kulttuuriperintöalueille tai tärkeille lintualueille.

720-usp-kiintea-hinta-2.png

Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan

Koko sopimuskauden ajaksi sovitaan kiinteä hinta, johon sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. Lähetämme sinulle hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä edullisen uusimistarjouksen.

Ajankohtaisia aiheita

Lisää uusimpia julkaisujamme löydät Fokuksessa -osiosta.

Tuulivoimalla fossiilivapaaseen tulevaisuuteen

Tuulivoiman osuus Euroopan energiantuotannosta on tällä hetkellä noin 14 prosenttia. Tuulivoima on uusiutuva energianlähde, jonka merkitys kasvaa yhä suuremmaksi maailman suurten ilmastohaasteiden myötä.

Lue lisää

Suomalaiset ovat valmiita ilmastotalkoisiin - Vattenfall

Suomalaiset ovat valmiita ilmastotalkoisiin – energiayhtiö vastaa haasteeseen

Kotitaloudet ovat halukkaita huomioimaan sähkösopimuksensa päästövaikutukset. Energiayhtiö Vattenfall vastaa haasteeseen tarjoamalla kuluttaja-asiakkailleen vain ilmastoystävällisiä sähkösopimuksia ja panostamalla voimakkaasti aurinko- ja tuulienergiaan lähivuosina.

Lue koko artikkeli

Kysy chatissa