Vattenfall kokemuksia

Tyytyväiset asiakkaat ovat päämäärämme ja haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Kuluttajat valitsivat Vattenfallin viidettä kertaa peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi. Jotta pysymme tavoitteessamme, pyydämme asiakkailta säännöllisesti palautetta, jonka perusteella kehitämme palveluamme entistä paremmaksi. Tutustu asiakkaidemme palautteisiin.

Vattenfall asiakkaiden kokemuksia

asiakaskokemus-1.jpg

Asiakaspalvelu on toiminut hienosti

"Asiakaspalvelu on aina toiminut hienosti, tarjolla olevat (vihreät) sopimusvaihtoehdot ovat kattavia ja ainoa oikea vaihtoehto nykymaailmassa. Asiakaskirjeissä ja verkkosivuilla tarjottavat lisätiedot palveluista valottavat omaa sähkönkäyttöä. Lisäksi hinnat ovat varsin kilpailukykyiset."

Asiakkaiden kommentit ovat kerätty jatkuvasti toteutettavista asiakastutkimuksista, jotka lähetetään Vattenfallin omille asiakkaille.

Tunnen olevani tärkeä asiakas

"Olen aina saanut hyvää palvelua. Nytkin kun omakotitalosta muutettuani sähkönkulutukseni on vain murto-osa entisestä. Tunnen olevani tärkeä asiakas."

Asiakkaiden kommentit ovat kerätty jatkuvasti toteutettavista asiakastutkimuksista, jotka lähetetään Vattenfallin omille asiakkaille.

asiakaskokemus-2..jpg

Vattenfall yritysasiakas

"Olen tyytyväinen, olen ollut aina Vattenfallin asiakas. Hyvä kun on mahdollisuus valita eri vaihtoehdoista juuri omalle yritykselle sopiva sähkösopimus. Nettisivut toimivat hyvin ja laskut tulevat ajoissa." Asiakkaiden kommentit ovat kerätty jatkuvasti toteutettavista asiakastutkimuksista, jotka lähetetään Vattenfallin omille asiakkaille.

yritysasiakas

Saavutuksiamme

Ecogain - ensimmäinen sija luonnonmonimuotoisuuden turvaamisessa

Ecogain

Ensimmäinen sija Ecogainin luonnon monimuotoisuutta mittaavassa indeksissä ja tavoitteiden asetannasta luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.

Lue lisää

Sustainable Brand Index palkinto - Suomen vastuullisin sähköyhtiö

Sustainable Brand Index

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2023, jo viidentenä vuonna peräkkäin.

Lue lisää

Korkein Ecovadis Platinum -luokitus

Ecovadis Platinum

Ecovadisin Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjujen vastuullisuuden osalta.

Lue lisää