Time in controller:16.8.2022 15.44.05

Tee kanssamme Omatuotanto -sopimus ja maksamme tuottamastasi sähköstä puhtaan markkinahinnan, ilman kuluja.

price-720x350.jpg

Aina puhdas markkinahinta

Kun solmit kanssamme Omatuotanto-sopimuksen, maksamme sinulle jokaisesta verkkoon syöttämästäsi kilowattitunnista Suomen hinta-alueen tuntispot-hinnan, emmekä peri siitä marginaalia. Saat siis tuottamastasi sähköstä puhtaan markkinahinnan, ilman kuluja. Tämä on erityisetu asiakkaille, jotka ovat ostaneet aurinkopaneelit Vattenfallin kautta.

Tuntispot-hinta on sähkön markkinahinta, jonka sähköpörssi Nord Pool julkaisee joka päivä seuraavan vuorokauden tunneille.

Seuraa tuntihintoja verkkosivuillamme
Seuraa omaa kulutusta ja tuotantoa Oma energia -palvelussa

easy-720x350.jpg

Helppoa ja vaivatonta

Omatuotanto on toistaiseksi voimassaolevan sopimus. Voit tehdä sopimuksen milloin tahansa, ennen tai jälkeen paneelien asennuksen.

Jos myyt ylijäämäsähkön Omatuotanto-sopimuksella, tarvitset lisäksi voimassaolevan sähkönmyyntisopimuksen Vattenfallin kanssa, jolla ostat meiltä sähköä silloin kun oma tuotanto ei riitä kattamaan kulutustasi. Saat sähkölaskusi ja hyvityksen verkkoon syötetystä ylijäämäsähköstä yhdellä ja samalla laskulla. Tiedot verkkoon syöttämästäsi sähköstä saamme suoraan paikalliselta jakeluverkonhaltijalta.

Omatuotanto-asiakkaana saat sähkölaskusi ja hyvityksen verkkoon syötetystä ylijäämäsähköstä yhdellä ja samalla laskulla. Jos sinulla on jo Vattenfallin sähkösopimus, saat sähkölaskusi edelleen samalla laskutusryhmillä, joka on ollut käytössäsi aiemmin. Tiedot verkkoon syöttämästäsi sähköstä saamme suoraan paikalliselta jakeluverkonhaltijalta.

Haluatko lisää tietoa?

020 722 9000 (mpm/pvm)

Saat lisätietoa Omatuotanto-sopimuksen soittamalla meille. Asiantuntijatiimimme vastaa kysymyksiisi arkisin klo 8-17. 

Sähkön tuntihinnat

Hinta sisältää sähköpörssin määrittelemän sähkön hinnan, arvonlisäveron 24 % sekä Tuntisähkö- tai EKO Tuntisähkö -sopimuksen marginaalin.

Kysy chatissa