Hinta: 119,00 €

  • Seuraa ilmankosteutta ja potentiaalista homeriskiä
  • Aseta hälytysrajoja ja saat reaaliaikaista mittaustietoja
  • Vältä kosteusvaurioita ja pidä parempaa huolta omaisuudestasi

Smart Moistin ominaisuuksia

Seuraa ilmankosteutta ja lämpötilaa

Liian kuiva ja lämmin sisäilma on pahaksi hengitysteille, liian kostea taas kasvattaa kosteusvaurion riskiä. Älykäs ilmankosteusmittari auttaakin pitämään kotisi ilman sopivan kosteana. Se on tärkeää etenkin allergia- ja astmaperheissä.

Aseta automaattinen hälytys

Aseta Smart Moistiin lämpötila- tai kosteusraja tai vaikka molemmat. Rajan ylityksestä tai alituksesta saat hälytysviestin älypuhelimeesi. Jos kosteus muuttuu kriittiseksi talosi alla, elektroniikkahuoneessa tai terraariossa, voit heti ryhtyä toimiin.

Seuraa homeen muodostumisen riskiä

Smart Moistin homevahti tarkkailee mittauspisteen olosuhteita eli ilmankosteutta ja lämpötilaa ja kertoo homeen muodostumisen riskistä liikennevalojen avulla. Vihreä valo viestittää, että kaikki on kunnossa. Keltainen valo on merkki siitä, että olosuhteet ovat yli puolet ajasta riskialueella, ja punainen valo kertoo jatkuvasta riskialueella olosta. Tällöin tilanne kannattaa tarkistaa heti.

Pidä huolta kesämökistä

Vältä kosteusvaurioita mökissä, saunassa, asuntovaunussa, matkailuautossa tai veneessä. Älykäs ilmankosteusmittari näyttää älypuhelimessasi kosteus- ja lämpötilalukemat sekä homeen muodostumisen riskin, vaikka itse olisit kotona satojen kilometrien päässä.

Tarkkaile eläinten hyvinvointia

Hevoset, lehmät, siat, kanat ja muut eläimet tarvitsevat sopivan ilmankosteuden. Älykkään ilmankosteusmittarin avulla pidät huolta eläinten hyvinvoinnista. Voit seurata rehuvaraston, pihaton, navetan, tallin, lampolan tai vaikkapa kasvihuoneen ilmankosteutta ja lämpötilaa sekä homeen muodostumisen riskiä.

Näin älykäs ilmankosteusmittari toimii

Hanki älykäs ilmankosteusmittari Smart Moist ja langaton verkko. Verkon tulee kantaa tilaan, jonka sisäilmaa mittaat. Lataa sitten älypuhelimeesi tai tablettiisi Vattenfallin ilmainen mobiilisovellus ja anna sen kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi. Sitten voit aloittaa Smart Moistin käytön älylaitteellasi. Siinä kaikki!

Hinta: 119,00 €

Energiafiksua elämää

Älytuotteiden nettiliittymä

Hanki älykotituotteisiin suunniteltu Mobiililaajakaista Mini -liittymä ja reititin Elisalta. Datayhteys on sopivan kokoinen Vattenfallin älytuotteille.

Tutustu ja tilaa

Yksi sovellus riittää

Vattenfallin älykotisovelluksella voit käyttää kaikkia älykotituotteitamme yhdellä ja samalla käyttöliittymällä. Voit liittää siihen rajattoman määrän älykotituotteitamme.

Lataa älykotisovellus

Lataa älylaitteeseesi ilmainen mobiilisovellus, jolla käytät kaikkia Vattenfallin älykotituotteita. Sen avulla voit helposti ohjata ja hallita kodin valaistusta ja laitteita suoraan matkapuhelimen tai tabletin avulla, missä ikinä oletkin.

Kysy chatissa