Time in controller:2.8.2021 6.31.28

Sähkösopimuksen irtisanominen

1030x569_irtisanominen.jpg

 

Sopimuksen siirto uuteen kotiin 

Jos olet jo Vattenfallin asiakas, voit siirtää olemassa olevan sähkösopimuksesi uuteen kotiin. Siirto tapahtuu helpoiten netissä, kerro meille vain uusi osoitteesi sekä ulos- ja sisäänmuuttopäivät. Voit ottaa sähkösopimuksen mukaan minne tahansa päin Suomea.

 Siirrä sopimuksesi uuteen osoitteeseen 

 Sopimuksen päättäminen muuton yhteydessä 

Jos olet muuttamassa ja et tarvitse uutta sopimusta, voit ilmoittaa sopimuksen päättämisestä asiakaspalveluun. Soita numeroon 0800 177 733 (maksuton). Muuttopalvelu on auki arkisin kello 8–18.  Muuten määräaikaista sähkösopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden. 

Määräaikaisen sopimuksen päättyminen

Määräaikaisen sopimuksen päättymispäivän näet Oma energia –palvelusta. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme. Lähetämme sinulle hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä tiedon uuden sopimuksen solmimisesta. 

Mikäli et halua jatkaa määräaikaista sopimusta, se muuttuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevaksi sopimukseksi. Saat asiasta erillisen vahvistuksen. 

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen päättyminen

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Tiedon sopimuksen päättämisestä saamme suoraan uudelta sähkönmyyjältäsi. Mikäli sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. 

Löysitkö vastauksen kysymykseesi? 

Asiakaspalvelumme sivuilta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin sähkösopimuksiin, muuttoon, laskutukseen ja Oma energia -palveluun liittyen.  

Asiakaspalvelu 

Ota yhteyttä 

Kysy chatissa