Älykkäässä kodissa on aina sopivan lämmintä, valoisaa ja mukavaa. Käytät energiaa fiksummin, elät edullisemmin ja säästät luontoa. Asut myös turvallisemmin.

Ohjaa valaistusta

Sytytä, sammuta ja ajasta kodin valoja, missä itse oletkin. Valaistus mukautuu elämääsi ja kotisi pysyy turvallisesti asutun näköisenä. Valaistuksen ajastuksen avulla heräät myös lempeämmin päivään.

Seuraa lämpötiloja

Varmistu ulko- ja sisälämpötilan lisäksi esimerkiksi pakastimesi ja akvaarion kunnosta tarkkailemalla lämpötiloja älypuhelimellasi. Mittaushistoria tallentuu näppärästi sovellukseen.

Pienennä sähkölaskua

Opi käyttämään kodin sähkölaitteita ja lämmitystä fiksusti seuraamalla energiankulutusta reaaliajassa. Säästät näin energiaa ja euroja.

Etäohjaa sähkölaitteita

Ohjaa sähkölaitteiden virransyöttöä puhelimellasi, totea samalla virrankulutus reaaliajassa. Hyödynnä etäohjauksen ja ajatustuksen mahdollisuuksia mm. kesämökiltä, tai vaikka peiton alta.

Nauti sisäilmasta

Etäohjaa kodin ilmalämpöpumppua vaikka ulkomailta. Tai lisää mökin ilmalämpöpumppuun tehoa lähtiessäsi kotoa. Lämmitä tai jäähdytä tilanteen mukaan. Pienennät sähkölaskuasi ja lisäät mukavuutta. 

Turvaa omaisuutesi

Pidä koti tai kesämökki asutun oloisena poissaollessasi. Seuraa lämpötiloja ja kosteustasoa paikoista, jotka ovat herkkiä ilmaston vaihteluille. Saat hälytyksiä suoraan puhelimeesi raja-arvojen ylittyessä.

Energywatch

Tutustu älykkääseen energiankulutusmittari EnergyWatchiin ja pidät sähkölaskusi kurissa. Näet reaaliajassa älypuhelimestasi, paljonko kotisi kuluttaa sähköä.

Tutustu EnergyWatchiin

Smart Plug

Kytke Smart Plug älypistorasiaan vaikkapa kahvinkeitin, patteri tai viihde-elektroniikkaa. Voit etäohjata ja ajastaa laitetta ja nähdä sen energiankulutuksen älypuhelimestasi – mistä tahansa.

Tutustu Smart Plugiin

Smart Temp

Valitse Smart Temp ja pidät parempaa huolta omaisuudestasi. Seuraa esimerkiksi kodin, varaston tai vaikkapa pakastemarjojen lämpötilaa älypuhelimestasi matkankin päästä. Jos lämpötila heittää, hälytys varoittaa.

Tutustu Smart Tempiin

Smart Moist

Smart Moist mittaa sisäilmaa ja tallentaa ilmankosteus- ja lämpötilatietoja sinulle tärkeistä paikoista – talosta, mökistä, veneestä. Smart Moist osaa varoittaa homeelle suotuisista olosuhteista. Oikea ilmankosteus ja lämpötila pitävät asumisen miellyttävänä ja omaisuutesi kunnossa.

Tutustu Smart Moistiin

Smart Remote

Smart Remote mahdollistaa ilmalämpöpumpun ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla - missä ikinä oletkin. Unohda tavallinen kaukosäätimesi, mobiilisovellus tekee ilmalämpöpumpun ohjaamisesta helpompaa ja joustavampaa kuin koskaan.

Tutustu Smart Remoteen

Kysy chatissa