Time in controller:29.3.2023 12.48.59

nextory_720x350_12_2022.png

Hyödynnä Nextoryn asiakasetu


Nextory on ääni- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laadukasta kuunneltavaa ja luettavaa jokaiseen hetkeen.

Voit hyödyntää edut 31.3.2023 asti. Lunasta etu näin: Rekisteröidy kampanjasivun vaaleanpunaisen napin kautta. Valitse haluamasi tilausvaihtoehto ja täytä maksukorttitiedot. Lataa sovellus ja kirjaudu sisään.

Tilaus jatkuu automaattisesti alk. 11,99 €/kk, jos et peru tilausta ennen kokeilujakson päättymistä. Ei sitoutumisaikaa, voit irtisanoa tilauksen milloin tahansa.

 

storytel-asiakasetu2020.jpg

200 € alennus Blokin välityspalkkiosta

Blok on moderni kiinteistönvälityspalvelu, joka digitalisoi asunnon myynnin ja -oston. Jos asunnon myynti on ajankohtaista voit aloittaa tekemällä digitaalisen hinta-arvion asunnostasi Blokin verkkopalvelussa. Jos etsit uutta asuntoa, mutta et löydä sopivaa voit laajentaa hakuasi julkisten markkinoiden ulkopuolelle Blok Etsivä -palvelun avulla.

Asiakkaanamme saat 200 € alennuksen Blokin palveluista koodilla VATTENFALLXBLOK. Etu on voimassa toistaiseksi.

Hyödynnä asiakasetusi

Muuttohaukat_Piironki_720x350.jpg

Jopa 20 % alennus muuttopalvelusta

Asiakkaanamme saat jopa 20 % alennusta Muuttohaukkojen muuttopalvelupaketin hinnasta. Alennus on aina vähintään 5 %. Alennus riippuu muuton ajankohdasta ja olemassa olevasta varaustilanteesta. Etu on voimassa 31.12.2023 asti.

Muuttohaukat tarjoavat asiakaslähtöistä ja yksilöllistä muuttopalvelua aina yksiön muutosta vaikkapa sairaalan tai kaupungintalon muuttoon.

Hyödynnä etusi tästä

onetwo-muuttotarjous-kaikkiallesuomeen-720x350.jpg

Oma energia -palvelu

Rekisteröitymällä Oma energia -palveluumme voit hoitaa sähköasioitasi silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Voit esimerkiksi:

  • katsella laskujasi
  • seurata sähkönkulutusta päivä- ja tuntitasolla
  • päivittää yhteystietojasi 

Siirry Oma energia -palveluun

Saat tiedot rahanarvoisista eduista ensimmäisten joukossa uutiskirjeellämme. Jos sinulle ei vielä tule uutiskirjettämme, voit tilata sen helposti Oma energia -palvelusta.

Tilaa uutiskirje Oma energia -palvelusta
Kysy chatissa