Sähkösopimusasiakkaanamme saat monia kiinnostavia etuja laadukkaista tuotteista tunnetuilta yhteistyökumppaneiltamme.

Kevään asiakasedut

Sesongeittain vaihtuvat edut ovat suunnattu vain sähkönmyyntiasiakkaillemme.

 

Kärcher -asiakasetu

Vattenfallin sähköasiakkaana saat jopa -30 %:n alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista mm. ikkuna- painepesureista ja imureista. Aktivoi etukoodi Kärcherin verkkokaupan ostoskorissa.

Etukoodi: vattenfall-2018
Kampanja-aika loppuu: 30.5.2018

Hyödynnä asiakasetusi tästä

Löylynsielu Basic

Löylynsielu Basic on kotimainen uutuustuote, jonka avulla voit nauttia pehmeistä ja kosteista löylyistä energiatehokkaasti. Saat asiakkaanamme tuotteen hintaan 37,40 € (norm. hinta 49,90 €). Lue lisää suomalaisesta keksinnöstä sen omilta kotisivuilta.

Etukoodi: VATTENFALL
Kampanja-aika loppuu: 30.5.2018

Hyödynnä asiakasetusi tästä

Terva-pyyhkeet

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia Lapuan Kankureiden kotimaisia Terva-pyyhkeitä (pellava-tencel-puuvilla) jopa -30 %:n alennuksella.  Alennus koskee kaikkia Terva -pyyhkeiden kokoja ja värejä.

Etukoodi: VATTENFALL2018
Kampanja-aika loppuu: 30.5.2018

Hyödynnä asiakasetusi tästä

Maalla -lehti

Inspiroidu tulevaan kesäkauteen Maalla -lehden parissa. Kesänumeroiden teemoina ovat mm. saunat, paljut, laiturit ja paljon muita kesäisiä teemoja. Asiakasetunamme voit tilata 6 numeroa Maalla -lehteä edullisesti hintaan 19 € (norm. hinta 74 €).

Kampanja-aika loppuu: 30.5.2018

Hyödynnä asiakasetusi tästä

Saat tiedot rahanarvoisista eduista ensimmäisten joukossa uutiskirjeellämme. Jos sinulle ei vielä tule uutiskirjettämme, voit tilata sen helposti Oma energia -palvelusta.

Tilaa uutiskirje Oma energia -palvelusta
Kysy chatissa