Time in controller:15.6.2024 3.46.16

Sähkösopimusasiakkaanamme saat monia rahanarvoisia asiakasetuja laadukkaista tuotteista ja palveluista tunnetuilta yhteistyökumppaneiltamme.

nextory.jpg

Kokeile Nextorya 50 päivää ilmaiseksi!

Mahtavaa, että olet Vattenfallin asiakas. Kiitoksena saat kokeilla Nextorya 50 päivää ilmaiseksi. Etu on voimassa Nextoryn uusille asiakkaille.

Hyödynnä asiakasetusi

storytel-asiakasetu2020.jpg

200 € alennus Blokin välityspalkkiosta

Blok on moderni kiinteistönvälityspalvelu, joka digitalisoi asunnon myynnin ja -oston. Jos asunnon myynti on ajankohtaista voit aloittaa tekemällä digitaalisen hinta-arvion asunnostasi Blokin verkkopalvelussa. Jos etsit uutta asuntoa, mutta et löydä sopivaa voit laajentaa hakuasi julkisten markkinoiden ulkopuolelle Blok Etsivä -palvelun avulla.

Asiakkaanamme saat 200 € alennuksen Blokin palveluista koodilla VATTENFALLXBLOK. Etu on voimassa toistaiseksi.

Hyödynnä asiakasetusi

Muuttohaukat_Piironki_720x350.jpg

Jopa 20 % alennus muuttopalvelusta

Asiakkaanamme saat jopa 20 % alennusta Muuttohaukkojen muuttopalvelupaketin hinnasta. Alennus on aina vähintään 5 %. Alennus riippuu muuton ajankohdasta ja olemassa olevasta varaustilanteesta. Etu on voimassa 31.12.2023 asti.

Muuttohaukat tarjoavat asiakaslähtöistä ja yksilöllistä muuttopalvelua aina yksiön muutosta vaikkapa sairaalan tai kaupungintalon muuttoon.

Hyödynnä etusi tästä

onetwo-muuttotarjous-kaikkiallesuomeen-720x350.jpg

Oma energia -palvelu

Rekisteröitymällä Oma energia -palveluumme voit hoitaa sähköasioitasi silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Voit esimerkiksi:

  • katsella laskujasi
  • seurata sähkönkulutusta päivä- ja tuntitasolla
  • päivittää yhteystietojasi 

Siirry Oma energia -palveluun

VF_energiamerkit_720x350.jpg

Tilaa Energiamerkit yrityksenne käyttöön

Jos olet Vattenfallin yritysasiakas, voit tilata Vattenfallin energiamerkit yrityksenne käyttöön. Energiamerkkien avulla voitte viestiä, että teillä on fossiilivapaa sähkösopimus ja että teette töitä hiilidioksidipäästöjen vähentämisen eteen.

Merkkejä on saatavilla sekä nettisivuille että toimitiloihin. Energiamerkkien tilaaminen on maksutonta.

Tilaa energiamerkit

720x350_mies.jpg

Tilaa uutiskirjeemme

Saat tiedot rahanarvoisista eduista ensimmäisten joukossa uutiskirjeellämme. Jos sinulle ei vielä tule uutiskirjettämme, voit tilata sen helposti Oma energia -palvelusta.

Tilaa uutiskirje Oma energia -palvelusta

Saat tiedot rahanarvoisista eduista ensimmäisten joukossa uutiskirjeellämme. Jos sinulle ei vielä tule uutiskirjettämme, voit tilata sen helposti Oma energia -palvelusta.

Tilaa uutiskirje Oma energia -palvelusta
Kysy chatissa