• 100 % alkuperätodistettua aurinkosähköä

Kun valitset Vattenfallin Täysaurinko-sopimuksen, tiedät, että sähkönkulutustasi vastaava määrä sähköä tuotetaan uusiutuvalla aurinkovoimalla. Vattenfallin aurinkosähkö on alkuperätodistettua sähköä.

  • Vähäpäästöinen

 Aurinkovoima on erittäin vähäpäästöistä, joten se on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

  • Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan

Koko sopimuskauden ajaksi sovitaan kiinteä hinta, johon sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. Lähetämme sinulle hyvissä ajoin edullisen aurinkosähkön uusimistarjouksen.

Vattenfallin aurinkosähkö

Kun valitset kiinteähintaisen Täysaurinko-sähkösopimuksen, saat 100-prosenttista ympäristöystävällistä aurinkovoimalla tuotettua sähköä sähköverkosta kotiisi vakaaseen hintaan.

Aurinkosähkön alkuperämaat ovat Ruotsi, Italia ja Belgia. 

Aurinkosähkö on aurinkovoimalla tuotettua energiaa, jota sähkömyyjä myy asiakkailleen. Aurinkovoima on yksi valittavissasi oleva energian tuotantomuoto, kuten tuuli- ja vesisähkökin. Vattenfallilla tämän sopimuksen nimi on Täysaurinko. 

Lue lisää aurinkosähkön tuotannosta ja eduista
Lue Täysaurinko-sähkösopimuksen sopimusehdot

Alkuperätodistettua aurinkosähköä

Täysaurinko toimii siten, että hankimme vuosittain saman verran auringolla tuotettua sähköä kuin mitä käytät vuoden aikana. Viranomaiset valvovat aurinkosähkön alkuperätakuita. Kaikki ostamamme aurinkovoima on alkuperätodennettu, joka tarkoittaa sitä, että voimme osoittaa missä ja miten se on tuotettu.

Määräaikainen sopimus

Tämä sähkösopimus tehdään aina määräajaksi, joka näkyy sopimuksen teon yhteydessä. Koko sopimuskauden ajan maksat sähköstäsi kiinteää kilowattituntihintaa, johon markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. 

Vaihto-oikeus

Lisäämällä sopimukseesi Vaihto-oikeuden voit pienentää sähkölaskuasi entisestään, jos sähkönhinta laskee. Käyttämällä Vaihto-oikeutta voit vaihtaa sopimuksesi kerran sopimuskauden aikana uuteen, vähintään samankestoiseen edullisempaan sopimukseen. 

Muuttoturva

Muuttaessaan Vattenfallin asiakas voi ottaa sähkösopimuksensa mukaan uuteen kotiinsa. Sähkösopimus siis jatkuu uudessa kodissa samoin ehdoin ja hinnoin. Tutustu muuttoturvaan.

  

  • 100 % aurinkosähköä
  • Ekologinen vaihtoehto
  • Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan
Katso hinta ja tee sopimus