Vanhan ilmalämpöpumpun vaihto uuteen

Suosittelemme sinua harkitsemaan ilmalämpöpumpun vaihtamista uuteen, kun nykyinen ilmalämpöpumppusi lähentelee 10 vuoden ikää. Uudet ilmalämpöpumput ovat jopa 15-20 % tehokkaampia kuin esimerkiksi 8 vuotta vanhat pumput. Uudella ilmalämpöpumpulla voit saada vuodessa satojen eurojen säästöt asuntosi lämmityskustannuksiin sekä enemmän asumismukavuutta paremman ilmanpuhtauden ansiosta.

Kannattaako ilmalämpöpumpun vaihtaminen?

Nykyaikaiset ilmalämpöpumput toimivat energiatehokkaasti niin kesän helteillä kuin talven pakkasillakin. Niissä on sisäänrakennettu sulatusautomatiikka, joka poistaa ulkoyksikköön kertyvän jään. Tämän ansiosta voit käyttää ilmalämpöpumppua huoletta. Kesähelteillä ilmalämpöpumppu puolestaan pitää asuntosi mukavan viileänä ja huoneilman raikkaana. 

Uusien ilmalämpöpumppujen kehittynyt tekniikka mahdollistaa myös aikaisempaa alemman äänitason. Energiatehokkuutta ja ilmalämpöpumpun käyttömukavuutta voit lisätä entisestään myös etäohjaimella. Etäohjaimella voit säätää kotisi tai loma-asuntosi lämpötilaa helposti mistä vain ja milloin vain – omalla puhelimellasi. 

3 hyvää syytä ilmalämpöpumpun vaihtoon

Oletko miettinyt ilmalämpöpumppusi päivittämistä uuteen?  Tässä on energia-asiantuntijamme kolme tärkeintä syytä ilmalämpöpumpun vaihtoon. Toivottavasti ne auttavat sinua päättämään, onko nyt oikea aika vaihtaa ilmalämpöpumppu uuteen.

1. Ilmalämpöpumppu on alkanut pitää voimakkaampaa ääntä ja väristä. Nämä asiat kertovat ilmalämpöpumpun kulumisesta.

2. Ilmalämpöpumppu ei puhalla kylmää kunnolla edes lämpimällä kelillä.Syynä on kulunut kompressori tai kylmäaineiden väheneminen.

3. Ilmalämpöpumpun ikä alkaa olla lähemmäs 10 vuotta. Vanhojen pumppujen hyötysuhde on heikompi verrattuna nykyisiin malleihin.

Vattenfallin paketit sisältävät aina myös asennuksen

Ilmanlämpöpumppupakettimme sisältävät aina ammattitaitoisen asennuksen. Asentaja hoitaa ilmalämpöpumpun hankinnan, kuljetuksen sekä sähkötyöt.  Asentaja antaa maksutta kattavan tarvikepaketin käyttöösi sekä antaa selkeät ohjeet ilmalämpöpumpun energiatehokkaaseen käyttöön.  Näin vältyt yllättäviltä lisäkuluilta ja osaat käyttää ilmalämpöpumppuasi oikein.

Korvausasennus – uusi pumppu vanhan tilalle

Me hoidamme uuden ilmalämpöpumpun vanhasi tilalle. Korvausasennuksen yhteydessä hoidamme aina vanhan ilmalämpöpumppusi kierrätykseen. Lain mukaan ammattilaisen tulee purkaa ilmalämpöpumppu ja laitteen sisällä oleva kylmäaine on otettava turvallisesti talteen.

Korvausasennuksen yhteydessä saat vanhan laitteen purkamisen ja kierrätyksen edullisena kokonaispakettina. Jos haluat korvata vanhan ilmalämpöpumppusi uudella, pyydä meiltä tarjous!