Espoolainen Nenosen perhe päätti alkaa energiaomavaraiseksi aurinkopaneelien avulla

Case: Nenosen perhe

Lue mikä antoi espoolaiselle Nenosen perheelle sykäyksen hankkia aurinkopaneelit ja alkaa energiaomavaraiseksi. Entä mitä kävi heidän sähkölaskulleen?

Tutustu referenssiin

Vertaile sähkösopimuksia

Sähkösopimuksissa on eroja. Me autamme sinua löytämään arvoihisi, elämäntilanteeseesi ja asumismuotoosi sopivimman sähkösopimuksen.

Vertaile sähkösopimuksia

Opiskelijan sähkötarjous

Arvomme marraskuussa opiskelijan sähkösopimuksen tehneiden kera 5 kappaletta Vattenfall power bankkeja.

Katso tarjous

Tee opiskelijan sähkösopimus

Energiaa fiksusti

Voimme omilla valinnoillamme tehdä pieniä ilmastotekoja ja vaikuttaa tulevaisuuteen. Kokosimme joukon helppoja keinoja säästää luontoa ja euroja ilman suurempia ponnistuksia.

Tehdään yhdessä ilmastotekoja

Mukavasti mökillä

Sähköt tai ei, listasimme vinkkejä mökille ja eri vuodenajoille. Mökille voit aina valita ekologista sähköä, tulee se sitten verkosta tai mökin katon paneeleista. 

Tutustu mökkivinkkeihin

Älykotituotteet

Älykkäässä kodissa on aina sopivan lämmintä, valoisaa ja mukavaa. Käytät energiaa fiksummin, elät edullisemmin ja säästät luontoa. Asut myös turvallisemmin.

Tutustu älykotituotteisiin

Tutustu Vattenfallin älykotituotteisiin

Vaihda e-laskuun, osallistut järvilohen suojeluun

Muista tilata sähkösopimukseesi e-lasku! Lahjoitamme 1 euron jokaista uutta e-laskuasiakasta kohden Saimaan järvilohen suojeluun.

Lue lisää e-laskusta

Juuri nyt ajankohtaista

1.11.2017 - Sähkön hinta pienessä nousussa - näin varaudut lämmityskauteen

Yhtenä syynä hinnan nousuun on talouskasvu, joka nostaa esimerkiksi polttoaineiden ja hiilen hintoja. Ajoittain korkeisiin pörssihintoihin on taas vaikuttanut esimerkiksi ydinvoimaloiden huollot, jotka ovat laskeneet ydinvoiman tuotantoa jopa kymmeniä prosentteja.

Lue lisää

Kysy chatissa