Time in controller:24.1.2022 13.38.41

Palvelumme

contract-teaser-720x450-v4.jpg

Päivän sähkötarjous

Löydät tästä aina uusimman sähkötarjouksemme. Kaikki myymämme sähkö on tuotettu fossiilivapaasti. Tämä on elämäsi helpoin ilmastoteko, jonka tekemisestä et maksa lisähintaa. Tule mukaan mahdollistamaan fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana.

Katso päivän sähkötarjous
Kaikki sähkösopimuksemme

solar-teaser-720x450.jpg

Aurinkopaneelit

Saat kauttamme korkealaatuiset aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme luotettavan yrityksen takuut järjestelmän asennuksesta ja toiminnasta. Olemme sertifioitu toimittaja ja myymme kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuja aurinkopaneeleita.  

Tutustu aurinkopaneelitarjontaan

customer-service-teaser-720x450-v2.jpg

Asiakaspalvelu

Autamme sinua kaikkiin sähköön liittyvissä asioissa. Voit soittaa, jättää soittopyynnön tai keskustella sähköasioistasi chat-palvelun kautta. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-17. Mikäli olet muuttamassa tutustu muuttopalveluumme.

Siirry asiakaspalveluun
Asiakaspalvelun yhteystiedot

Saavutuksiamme

Päästövähennyssuunnitelmamme on vahvistettu Pariisin ilmastosopimuksen mukaiseksi.

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2021, jo kolmantena vuonna peräkkäin.

Ecovadisin korkein Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjun vastuullisuuden osalta.

Ecogain sertifikaatti ja tunnustus kunnianhimoisesta tavoitteiden asetannasta luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.


 

VF_life_events_rgb.svg

Miltä näyttää fossiilivapaa tulevaisuus?


Kysyimme heiltä, jotka kasvavat aikuisiksi yhden sukupolven aikana – lapsilta. Lopputulokset Helsingin Annankadun työpajassa olivat luovia ja kekseliäitä. Miltä kuulostaa mm. sään vaihtelut valjastava voimala?

Tutustu lasten visioihin

frontpage-large-circle-kids.png

Fokuksessa

Ajankohtaista

Tutustu ajankohtaisiin asioidentuntijoidemme kirjoittamiin artikkeleihin, jotka käsittelevät mm. sähkön hintaa ja markkinatilanteita, fossiilivapaata tulevaisuutta, energiavinkkejä sekä paljon muita hyödyllistä sisältöä.

ch-teaser-art-valaisin.jpg


Ihastuitko vanhaan valaisimeen?

Retroilu on myös trendikästä, ja esimerkiksi kauniita vintagevalaisimia poimitaan osaksi kodin sisustusta jopa roskalavoilta. Elämää nähneiden valaisimien kanssa kannattaa kuitenkin käyttää malttia. Asiantuntijan vinkeillä otat vanhan valaisimen käyttöön turvallisesti.

Lue artikkeli

ch-teaser-sahkomarkkinakatsaus-12-2021.jpg


Sähkömarkkinakatsaus 12/2021

Vuosi 2021 on ollut kaiken kaikkiaan poikkeuksellinen. Koronapandemia, kallistuneet polttoaine- ja päästöoikeuksien hinnat sekä korkeat sähkön hinnat ovat olleet medioiden pääotsikoissa. Pörssihintojen nousun taustalla on useita, epäonnisen samanaikaisesti vaikuttavia tekijöitä.

Lue artikkeli

Vattenfall yrityksenä

Vattenfall Oy myy sähköä kaikkialle Suomeen. Kaikki kotitalouksille ja pienyrityksille myymämme sähkö tuotetaan fossiilittomasti. Vattenfall on johtava eurooppalainen energiayhtiö, joka on ollut sähköistämässä teollisuutta ja koteja sekä muuttanut elämää erilaisten innovaatioiden avulla jo yli sadan vuoden ajan. Tavoitteemme on fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana.

Meidät valittiin kuluttajien keskuudessa Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi jo kolmantena vuonna peräkkäin.

Lue lisää

teaser-tuotantomuodot-310x310.png

 

Näin tuotamme sähköä

Maailmalla sähköä tuotetaan moninaisin tavoin. Vattenfall keskittyy tuottamaan ja myymään ainoastaan fossiilivapaasti tuotettua sähköä, joka tuotetaan vedellä, tuulella, auringolla sekä ydinvoimalla, tai näiden yhdistelmällä.

Tutustu tuotantomuotoihin

teaser-energianeuvonta-310x310.png

 

Energianeuvonta

Oletko miettinyt kuinka paljon kodissasi kuluu energiaa ja kuinka paljon kodinkoneet kuluttavat? Tutustu vinkkeihimme kuinka voit pienentää sähkölaskua ja hiilijalanjälkeäsi normielämän pyörteessä. 

Lue energiansäästövinkit

Asiakaspalvelun puhelinpalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa. Tämä vaikuttaa myös viiveenä takaisinsoittopalvelussamme. Jos sähköntoimituksesi on keskeytynyt, asiakaspalvelun chat on nopein tapa olla meihin yhteydessä. Ei-kiireellisissä tapauksissa suosittelemme jättämään meille yhteydenottopyynnön yhteydenottolomakkeen kautta. Voit hoitaa sähköasioitasi myös Oma Energia -palvelun kautta silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Kuinka voimme
auttaa sinua?


Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Kerromme mielellämme lisää sähkösopimuksistamme ja autamme sinua löytämään oikean ratkaisun. Soita meille arkisin klo 8-17 jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme ja palveluistamme.

Soita meille: 020 722 9000 (mpm/pvm)

Asiakaspalvelu
Yritysasiakaspalvelu
Jätä yhteydenottopyyntö

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Miten saan muutettua laskutusosoitteeni?

Näppärin tapa vaihtaa osoitetta on ilmoittaa uusi laskutusosoite Oma Energia -palvelussa, jossa voit hallinnoida laskutusosoitteesi lisäksi myös muita yhteystietojasi.

Onko laskua mahdollista saada sähköpostiin tai E-laskuna?

Laskutustapaasi saat muutettua helposti verkossa. Sähköpostilaskutuksen saat vaihdettua kätevästi Oma Energian Omat laskutustietoni-osiossa. E-laskun luomiseksi tarvitset verkkopankkiasi, jossa voit edeltävän laskusi tiedoilla asettaa E-laskun tuleville sähkölaskuillesi.

Miksi olen saanut maksuhuomautuksen Intrumilta?

Jos laskun maksu on suoritettu myöhässä tai maksun tiedot ovat puutteelliset, toimitamme eräpäivän jälkeen sinulle muistutuksen avoimesta laskusta. Maksamalla laskun muistutuksen tiedoilla voit kuitenkin olla huoletta, lasku ei ole vielä perinnässä vaan Intrum hoitaa muistutuspalvelumme.

Voinko saada laskuilleni lisää maksuaikaa?

Voit saada laskullesi maksuaikaa, mikäli se ei ole vielä erääntynyt. Saat siirrettyä eräpäivääsi helposti Oma Energia -palvelussamme. Jos toiveenasi on jakaa laskusi useampaan erään, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 020 722 9000 (mpm/pvm) ja valitse ”asiani koskee laskua”.