Time in controller:8.12.2023 3.45.11

Ota yhteyttä asiakapalveluun

Palvelumme

720x450-VF-Oma-energia.png

Oma energia –palvelu

Rekisteröitymällä Oma energia -palveluumme voit hoitaa sähköasioitasi silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Palvelussa voit muun muassa: 

  • Seurata sähkönkulutusta päivä- ja tuntitasolla
  • Katsella laskujasi ja muuttaa eräpäivää
  • Tehdä muuttoilmoituksen
  • Uusia sähkösopimuksesi 

Tutustu Oma energiaan

customer-service-teaser-720x450-v2.jpg

Asiakaspalvelu

Autamme sinua kaikkiin sähköön liittyvissä asioissa. Voit keskustella sähköasiat kuntoon helposti chat-palvelun kautta tai soittaa meille. Mikäli olet muuttamassa tutustu muuttopalveluumme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Asiakaspalvelun yhteystiedot

Saavutuksiamme

Päästövähennyssuunnitelmamme on vahvistettu Pariisin ilmastosopimuksen mukaiseksi.

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2023, jo viidentenä vuonna peräkkäin.

Ecovadisin korkein Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjun vastuullisuuden osalta.

Ecogain-sertifikaatti ja tunnustus kunnianhimoisesta tavoitteiden asetannasta luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.


 

kuuma-paikka-small-circle2.png

Kuuma paikka

Vattenfallin tavoitteena on fossiilivapaus. Miten työskentelemme tämän puolesta Suomessa? Kuuma paikka -videosarjassa toimittaja Eva Kela vie Vattenfallin asiantuntijat saunan lauteille vastaamaan polttaviin kysymyksiin keinoista, joilla ilmaston lämpenemistä käytännössä hidastetaan.

Lue lisää

The Barö

Näin The Barö pienentää hiilijalanjälkeään

Ylellinen saaristohotelli The Barö tarjoaa ekologisen matkailuelämyksen, mukavuuksista tinkimättä. Vattenfallin sähkösopimus on olennainen osa hotellin vastuullisuustyötä.

Lue lisää

 

Ajankohtaista

Tutustu ajankohtaisiin asiantuntijoidemme kirjoittamiin artikkeleihin, jotka käsittelevät mm. sähkön hintaa ja markkinatilanteita, fossiilivapaata tulevaisuutta sekä energiavinkkejä.

aurinkopaneeli.jpg


Aurinkopaneelien takuut tutuksi

Tutustumalla aurinkopaneelien takuuehtoihin ja hankkimalla paneelit luotettavalta toimittajalta vältät riskit ja varmistat, että aurinkopaneelit ovat kannattava ostos. Huokeat aurinkopaneelit ja vajavaiset takuut voivat nimittäin tulla kalliiksi ja aurinkopaneeleihin tehty investointi jäädä kannattamattomaksi.

Lue lisää

Sähköauto.jpg


Lataa sähköauto oikein - näin säästät rahaa ja akkua

Miten ladata sähköautoa mahdollisimman edullisesti ja energiatehokkaasti? Lue, miten saat sähköauton latauksesta kaikki tehot irti.

Lue lisää

Vattenfall yrityksenä

Vattenfall Oy on sähköyhtiö joka myy sähköä kaikkialle Suomeen. Kaikki kotitalouksille ja pienyrityksille myymämme sähkö tuotetaan fossiilittomasti. Vattenfall on johtava eurooppalainen energiayhtiö, joka on ollut sähköistämässä teollisuutta ja koteja sekä muuttanut elämää erilaisten innovaatioiden avulla jo yli sadan vuoden ajan. 

Meidät valittiin kuluttajien keskuudessa Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi jo viidentenä vuonna peräkkäin.

Lue lisää

Ota yhteyttä asiakapalveluun

teaser-tuotantomuodot-310x310.png

 

Näin tuotamme sähköä

Maailmalla sähköä tuotetaan moninaisin tavoin. Vattenfall keskittyy tuottamaan ja myymään ainoastaan fossiilivapaasti tuotettua sähköä, joka tuotetaan vedellä, tuulella, auringolla sekä ydinvoimalla, tai näiden yhdistelmällä.

Tutustu tuotantomuotoihin

teaser-energianeuvonta-310x310.png

 

Energianeuvonta

Oletko miettinyt kuinka paljon kodissasi kuluu energiaa ja kuinka paljon kodinkoneet kuluttavat? Tutustu vinkkeihimme kuinka voit pienentää sähkölaskua ja hiilijalanjälkeäsi normielämän pyörteessä. 

Lue energiansäästövinkit

Liity asiakkaaksi ja lunasta asiakasedut


Asiakkaanamme saat monia rahanarvoisia asiakasetuja laadukkaista tuotteista ja palveluista tunnetuilta yhteistyökumppaneiltamme. Asiakkaanamme saat käyttöösi myös Oma energia -palvelun. Palvelun avulla voit esimerkiksi seurata sähkönkulutustasi.

Tee sähkösopimus ja lunasta edut

vattenfall-asiakasedut.png

Olemme täällä sinua varten

Kerromme mielellämme lisää sähkösopimuksista, tuotteista ja palveluistamme sekä autamme sinua löytämään oikean ratkaisun. Ota yhteyttä helposti chatin kautta tai soita meille numeroon: 020 722 9000 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) arkisin klo 8-17. 

Asiakaspalvelu
Yritysasiakaspalvelu

Eikö chat toimi?

Mikäli chat-toiminnallisuus ei ole sivustolla aktiivinen, tulee sinun hyväksyä tilastolliset ja toiminnalliset evästeet sivuston ala-osasta vasemmalta löytyvällä Privacy settings -toiminnolla.