Time in controller:19.5.2024 2.25.22

Yrityksen muutto edessä? Sähkösopimuksen siirto uuteen osoitteeseen hoituu nopeasti netissä, chatissa tai soittamalla yritysmuuttopalveluumme. Mikäli muuttoon on alle 2 arkipäivää, muuttopalvelumme auttaa: 0800 177 733.

Muuttoetu: saat nyt määräaikaisiin (Ilmasto Mix 12kk & 24kk) sähkösopimuksiin perusmaksuedun!

Ota yhteyttä asiakapalveluun


Tee sähkösopimus yrityksellesi

Meiltä saat aina fossiilivapailla tuotantomuodoilla tuotettua sähköä. Muuttoetu: jopa 20 % alennus Muuttohaukkojen muuttopalvelusta. Etu on voimassa 31.12.2024 asti.

Arvioi paljonko uudessa osoitteessa kuluu sähköä 0 - 30 000 kWh esim. kiinteistöala 30 001 - 60 000 kWh esim. pienteollisuus 60 001 - 100 000 kWh esim. iso maatila 100 000 - 300 000 kWh esim. huoltoasema Lämmitätkö sähköllä? Saat näin tarkemman arvion kuukausittaisesta sähkölaskustasi. Kyllä En Näytä sähkösopimukset


  

Vattenfallin yritysmuuttopalvelu

Hoida yrityksenne muuttoon liittyvät sähköasiat helposti ja maksuttomasti - muutittepa minne päin Suomea tahansa.

Ota yhteyttä netissä, puhelimitse tai chatissa.
Jos muuttoon on alle 2 arkipäivää, soita meille:
0800 177 733 arkisin 8-18 (maksuton).

Siirrä nykyinen sopimus

Kaikki kuntoon kerralla

  1. Teemme yrityksen sähkösopimuksen uuteen osoitteeseen tai siirrämme vanhan sopimuksen.

  2. Pyydämme siirtoyhtiötä tekemään sähkön kytkennän.

  3. Ilmoitamme siirtoyhtiölle yrityksenne muutosta, jolloin myös sähkönsiirtosopimus alkaa uudessa osoitteessa.

  4. Voimme päättää toisessa sähköyhtiössä olevan vanhan sähkösopimuksen puolestasi.

Usein kysyttyä muutosta

Monta kohdetta kerralla

Jos haluat ilmoittaa useamman kuin yhden kohteen, lähetä tiedot osoitteeseen yritysmyynti@vattenfall.com tai soita muuttonumeroon 0800 177 733 ark. klo 8-18 (maksuton). Jos tarvitset remonttisähköä tai muuten väliaikaisia sähkösopimuksia, voit käyttää tätä lomaketta.

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024.

Ota yhteyttä asiakapalveluun
Pikamuutto

Yrityksen sähkösopimus nopeasti

Tarvitsetko pikamuuton vai riittääkö kiireellinen muutto? Samalle päivälle haluttu sähkösopimuksen muutto on nimeltään pikamuutto. Kiireellinen muutto onnistuu silloin, kun kohteessa on sähköt päällä, mutta yrityksellänne ei ole vielä sähkösopimusta yrityksenne nimissä kyseiseen osoitteeseen. Pikamuutossa soita asiakaspalveluumme. Mikäli muuttoon on alle 2 arkipäivää, muuttopalvelumme auttaa: 0800 177 733.

yritysmuutto-muuttohaukat

Jopa 20 % alennus muuttopalvelusta

Asiakkaanamme saat jopa 20 % alennusta Muuttohaukkojen muuttopalvelupaketin hinnasta. Alennus riippuu muuton ajankohdasta ja olemassa olevasta varaustilanteesta. Etu on voimassa 31.12.2024 asti.

Kysy chatissa