Vattenfall asiakkaan muuttoilmoitus

Tee muuttoilmoitus

Muuttoilmoitus Vattenfallin asiakkaana

Kun muutat, ota helposti mukaan uuteen kotiin myös vanha sähkösopimuksesi. 

Vattenfall muuttajan asiakasetu: Jopa 20 % alennus Muuttohaukkojen muuttopalvelusta. Etu on voimassa 31.12.2024 asti.

Tee muuttoilmoitus täältä

Muuttoilmoitus ja sähkösopimus

Uusi koti häämöttää jo, mutta muutto, on vielä edessä. Me Vattenfallilla pyrimme tekemään muuttoon liittyvät sähköasiat sinulle mahdollisimman helpoksi. Ainoa asia, mitä sinun tulee hoitaa, on tehdä muuttoilmoitus sähköyhtiölle, me hoidamme loput.

Sähkösopimuksen siirto onnistuu helpoiten sivuiltamme. Suosittelemme, että teet sen mieluiten 2 viikkoa ennen muuttoa tai ihan viimeistään 4 päivää etukäteen. Hoidamme puolestasi myös vanhan sähkösopimuksen päättämisen, riippumatta siitä minkä sähköyhtiön asiakas olet. Sinun ei myöskään tarvitse itse ottaa yhteyttä sähkönsiirtoyhtiöön.

Jos olet unohtanut hoitaa nämä ja muuttoon on enää pari päivää, soita asiakaspalveluumme 0800 177 733 (ma–pe klo 9–18).

muuttolaatikko.jpg

Muuttoilmoitus ja osoitteen muutos poikkeustapauksissa

 

Tilapäinen muutto

Tee kokonaan uusi sähkösopimus tilapäiseen asuntoon, jotta sähköntoimitus varsinaiseen asuntoon jatkuu.

Muutto ulkomaille

Jos olet muuttamassa ulkomaille ja et tarvitse sähkösopimusta Suomessa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Muuttajalle

Muuttajan muistilista

Muuttajan muistilista auttaa sinua kun olet muuttamassa ja sinun tulee muistaa monia käytännön asioita. Muistilista auttaa suunnittelemaan muuttoasi paremmin ja kun aloitat hyvissä ajoin, muutto sujuu mutkattomasti. Muuttajan muistilista

Ispiraatiota uuteen kotiin

Tiedätkö, mihin ja kuinka paljon uudessa kodissasi kuluu energiaa? Katso, mitä eroja on kerros-, rivi- ja omakotitalon sähkönkulutuksessa. Lue lisää

Muuttajan sähkösopimus

Muutossa on paljon muistettavaa ja yksi tärkein asia, joka pitää hoitaa kuntoon ennen muuttopäivää on sähkösopimuksen tekeminen. Usein muutetaan viikonloppuna, jolloin sähköjä ei välttämättä saakaan kytkettyä päälle. Sähköjen puuttuminen voi olla ikävä huomata ensimmäisenä iltana uudessa kodissa. Hoida siis sähkösopimuksen tekeminen ajoissa, jotta saat valot päälle uudessa asunnossa heti muuttopäivästä alkaen. Tee muuttajan sähkösopimus

Minne kaikkialle ilmoittaa muutosta?

Muutto edessä ja kaikkien käytännön järjestelyiden lisäksi pitää miettiä, minne kaikkialle ilmoittaa muutosta. Kokosimme yhteen muuttoilmoitukseen ja osoitteenmuutokseen liittyvät seikat. Käymällä alla olevan listan läpi, voit rauhallisin mielin keskittyä oleelliseen eli uuden kodin muuttoon.

Muuttoilmoituksesta usein kysyttyä
Milloin sähkösopimuksen toimitus alkaa uuteen kotiin?

Muutos yhteydessä sähkösopimus alkaa aikaisintaan tilausta seuraavana arkipäivänä (ma-pe). Meiltä saat sähkösopimuksen heti uuteen kotiisi olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa. Jos muuttoosi on alle 2 arkipäivää, voit soittaa meille arkisin klo 8-18 numeroon 0800 177 733.

Miten saan sähköt tänään tai huomiseksi?

Saat sähkösopimuksen heti uuteen kotiisi verkkosivuiltamme olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa. Jos muuttoosi on alle 2 arkipäivää, voit soittaa meille arkisin klo 8-18 numeroon 0800 177 733.