Time in controller:23.9.2023 8.42.19

Asuit sitten ydinkeskustassa kerrostalossa, viehättävässä puutalossa Portsassa tai Hirvensalon rauhassa omakotitalossa, Vattenfallilta saat sähköä kaikkiin asumismuotoihin - luonnollisesti myös koko Varsinais-Suomen alueelle.

Valitse fossiilivapaa sähkösopimus

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. 

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. Määräaikainen sopimus antaa turvaa sähkön markkinahinnan vaihteluilta.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV) 24%

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV) 24%

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV) 24%

Sopimustestillämme löydät parhaiten sopivan sähkösopimuksen taloudellesi.

Ehdota minulle sopiva sähkösopimus

small-screen-72-dpi-vattenfall_customer-48.jpg

Sähkön hinta Turussa

Sähkön tuotantotapoja on monenlaisia. Vattenfall tuottaa sähköä vastuullisesti ja fossiilivapaasti, ilman lisähintaa.

Sähkön hinta muodostuu energian hinnasta per kilowattitunti, sähkön siirrosta ja veroista. Energian hinnan voi kilpailuttaa, mutta sähkönsiirron osuutta ei. Sähkönsiirrosta vastaa aina paikallinen sähköverkkoyhtiö.

Turun alueen sähköverkkoyhtiönä toimii pääasiassa Turku Energia Sähköverkot Oy.

Ilmasto Mix -sopimus on Turun alueen suosituin sopimuksemme.

Tutustu Ilmasto Mix -sopimukseen

 

small-screen-72-dpi-vattenfall_customer_external_communication_28.jpg

Muuttaminen Turkuun

Muuttaminen saattaa viedä yllättävän paljon aikaa, sillä yhtäaikaisesti hoidettavia asioita on usein paljon. Vattenfall auttaa sinua laittamaan kotisi sähköasiat ja sähkönsiirron kuntoon helposti ja nopeasti.

Pääset tekemään sähkösopimuksen sinulle parhaiten sopivalla tavalla, verkkosivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluun. Mikäli olet jo asiakkaamme, voit siirtää helposti nykyisen sopimuksesi uuteen asuntoosi.

Jos muuttoosi on alle 2 arkipäivää, asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse sopimusasioiden kuntoon laittamisessa (ma–pe 8–18) numerossa 0800 177 733 (maksuton).

Lue lisää muuttajan palveluistamme

 

small-screen-72-dpi-vattenfall_end_user_37.jpg

Opiskelijan sähkösopimus Turkuun

Turku on yksi Suomen suosituimpia opiskelukaupunkeja, josta löytyy kiinnostavaa järjestötoimintaa, monipuolisia palveluita ja viihtyisiä kahviloita vapaa-ajan viettoon. Vaikka olisit muuttamassa ensimmäistä kertaa, autamme sinua laittamaan sähkösopimuksen kuntoon.

Suosittelemme opiskelijoille sopimusta, joka pysyy samanhintaisena koko sopimuskauden ja päättyy muutettaessa. Halutessasi voit myös siirtää sopimuksen uuteen osoitteeseen muuttaessasi.

Kun teet opiskelijan sähkösopimuksen, saat alennusta perusmaksusta ja energiahinnasta.

Tutustu opiskelijan sähkösopimukseen

Vattenfallilta sähköt Varsinais-Suomen alueelle

Varsinais-Suomen seudulla toimii useita sähköverkkoyhtiöitä, jotka siirtävät sähköä koteihin ja ylläpitävät sähköverkkoja. Tehdessäsi sähkösopimuksen Vattenfallin kanssa hoidamme puolestasi asioinnin siirtoyhtiöön päin, jolloin kaikki sähköasiat hoituvat yhdellä kerralla.

Varsinais-Suomen paikkakuntien sähkönsiirtoyhtiöinä* toimivat:

Sähköverkkoyhtiö Paikkakunnat
Caruna Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski TI, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Pyhäranta, Raisio, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki, Vehmaa
Turku Energia Sähköverkot Oy Turku
Naantalin Energia Naantali

* Joillakin paikkakunnilla saattaa toimia yllä mainittujen lisäksi muita sähköverkkoyhtiöitä, samoin kuin kyseisten sähköverkkoyhtiöiden toimialueisiin saattaa kuulua myös muita paikkakuntia. Ajantasainen sähkönsiirtohinnoittelu löytyy Energiaviraston sivuilta.

Meiltä saat sähkösopimuksen Suomen jokaiseen kotiin. Sivuiltamme voit tarkistaa alueelliset sähkönsiirtoyhtiöt myös Ouluun, Poriin, Helsinkiin, Tampereelle, Vantaalle ja Rovaniemelle.

 

 

 

720x720-pallo-hesa.jpg

Olemme täällä sinua varten

Autamme sinua kaikkiin sähköön liittyvissä asioissa. Voit keskustella sähköasiat kuntoon helposti chat-palvelun kautta tai soittaa meille. Mikäli olet muuttamassa tutustu muuttopalveluumme.

Ota yhteyttä

Miten määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus eroavat keskenään?

Määräaikainen sähkösopimus

  • Voimassa määräajan, 12 - 24 kk sopimuksesta riippuen
  • Sähköllä sama, kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan
  • Vattenfall myy määräaikaisia sopimuksia jopa 90 päivää ennen vanhan määräaikaisen sopimuksen päättymistä

Määräaikaiset sopimukset

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

  • Sopimuksella ei ole päättymispäivämäärää
  • Sähkön hinta perustuu sähkömarkkinoihin, sopimustyypin mukaan
  • Sopimuksen voi halutessaan vaihtaa toiseen

Pörssisähkösopimukset

Tiesitkö?

Turun tavoitteena on vähentää 50 % tie- ja katuliikenteen kasvihuonepäästöistä (vuoden 2015 tasosta) vuoteen 2029 mennessä. Tavoitteeseen panostetaan kasvattamalla aktiivisesti jalankulun, pyöräilyn ja joukkoliikenteen osuutta erilaista kulkumuodoista.

Lähde: www.turku.fi/uutinen/2019-05-09_turku-karjessa-ilmastotoimissa-turun-ilmastoraportti-esiteltiin

 

Small Icon 72 DPI-VF_energy_solutions_rgb.png

Sähkösopimus Turkuun yritysasiakkaalle 

Kun yrityksenne tarvitsee uuden sähkösopimuksen, me Vattenfallilla autamme mielellämme sopivan sopimuksen valinnassa.

Tutustu sähkösopimuksiin yritykselle

 

 

Small Icon 72 DPI-VF_wind_rgb.png

Turun alueen Hesburgereissa Vattenfallin ekoenergiaa

Vattenfallin asiakas Hesburger käyttää vihreää sähköä ravintoloissaan Suomessa. Hesburgerin valitsema sähkö on alkuperävarmennettua ja EDP-ympäristösertifioitua tuulienergiaa.

 

 

 

ukk-720x.jpg

Sähkösopimus Turkuun - Usein kysyttyä

Löydät täältä yleisimmät kysymykset liittyen sähkösopimuksista Turussa.

Kysy chatissa