Sähkösopimus Turkuun

Tee sähkösopimus Turkuun

Onko sinulla etsinnässä sähkösopimus Turkuun? Asuitpa sitten ydinkeskustassa kerrostalossa, viehättävässä puutalossa Portsassa tai Hirvensalon rauhassa omakotitalossa, Vattenfallilta saat sähköä kaikkiin asumismuotoihin - luonnollisesti myös koko Varsinais-Suomen alueelle.

Valitse fossiilivapaa sähkösopimus

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. 

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. Määräaikainen sopimus antaa turvaa sähkön markkinahinnan vaihteluilta.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Miksi valita Vattenfall sähkösopimus?

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Kuluttajat valitsivat meidät jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä

Myymme vain fossiilivapaata sähköä kotitalouksille ja pienyrityksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Sähkösopimus Turkuun

Sähkön hinta Turussa

Sähkön tuotantotapoja on monenlaisia. Vattenfall tuottaa sähköä vastuullisesti ja fossiilivapaasti, ilman lisähintaa. Sähkön hinta muodostuu energian hinnasta per kilowattitunti, sähkön siirrosta ja veroista. Energian hinnan voi kilpailuttaa, mutta sähkönsiirron osuutta ei. Sähkönsiirrosta vastaa aina paikallinen sähköverkkoyhtiö. Turun alueen sähköverkkoyhtiönä toimii pääasiassa Turku Energia Sähköverkot Oy.

Tutustu sähkösopimuksiin

Muuttaminen Turkuun

Muuttaminen saattaa viedä yllättävän paljon aikaa, sillä yhtäaikaisesti hoidettavia asioita on usein paljon. Vattenfall auttaa sinua laittamaan kotisi sähköasiat ja sähkönsiirron kuntoon helposti ja nopeasti. Pääset tekemään sähkösopimuksen sinulle parhaiten sopivalla tavalla, verkkosivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluun. Mikäli olet jo asiakkaamme, voit siirtää helposti nykyisen sopimuksesi uuteen asuntoosi. Jos muuttoosi on alle 2 arkipäivää, asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse sopimusasioiden kuntoon laittamisessa (ma–pe 8–18) numerossa 0800 177 733 (maksuton).

Lue lisää muuttajan palveluistamme

Opiskelijan sähkösopimus Turkuun

Turku on yksi Suomen suosituimpia opiskelukaupunkeja, josta löytyy kiinnostavaa järjestötoimintaa, monipuolisia palveluita ja viihtyisiä kahviloita vapaa-ajan viettoon. Vaikka olisit muuttamassa ensimmäistä kertaa, autamme sinua laittamaan sähkösopimuksen kuntoon. Suosittelemme opiskelijoille sopimusta, joka pysyy samanhintaisena koko sopimuskauden ja päättyy muutettaessa. Halutessasi voit myös siirtää sopimuksen uuteen osoitteeseen muuttaessasi. Kun teet opiskelijan sähkösopimuksen, saat alennusta perusmaksusta ja energiahinnasta.

Tutustu ja tee opiskelijan sähkösopimus

Tiesitkö?

Turun tavoitteena on vähentää 50 % tie- ja katuliikenteen kasvihuonepäästöistä (vuoden 2015 tasosta) vuoteen 2029 mennessä. Tavoitteeseen panostetaan kasvattamalla aktiivisesti jalankulun, pyöräilyn ja joukkoliikenteen osuutta erilaista kulkumuodoista.

Lähde: www.turku.fi/uutinen/2019-05-09_turku-karjessa-ilmastotoimissa-turun-ilmastoraportti-esiteltiin

Sähkösopimus Turkuun yritysasiakkaalle

Kun yrityksenne tarvitsee uuden sähkösopimuksen, me Vattenfallilla autamme mielellämme sopivan sopimuksen valinnassa.

Tutustu yritys sähkösopimuksiin

Turun alueen Hesburgereissa Vattenfallin ekoenergiaa

Vattenfallin asiakas Hesburger käyttää vihreää sähköä ravintoloissaan Suomessa. Hesburgerin valitsema sähkö on alkuperävarmennettua ja EDP-ympäristösertifioitua tuulienergiaa.

Sähkösopimus Turkuun - Usein kysyttyä
Mikä on paras sähkösopimus Turkuun?

Paras sähkösopimus Turkuun vaihtelee kodin sähkönkulutuksen mukaan. Paras sähkösopimus kotiin riippuu asumismuodosta ja sähkönkulutuksesta. Voit valita itsellesi sopivimman sähkösopimuksen helposti täältä: Sähkövertailu - vertaa sähkösopimuksia - Vattenfall

Turkuun muuttamassa?

Meiltä saat sähkösopimuksen heti uuteen kotiisi olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa. Jos muuttoosi on alle 2 arkipäivää, voit soittaa meille arkisin klo 8-18 numeroon 0800 177 733.