Sähkösopimus Tampereelle

Tee sähkösopimus Tampereelle

Tampere on väkiluvultaan Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee idyllisten Näsijärven sekä Pyhäjärven rannoilla. Olipa asumismuotosi omakotitalo Pispalassa tai kerrostalo Hervannassa, autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivan sähkösopimuksen Tampereella ja lähialueilla.

Valitse fossiilivapaa sähkösopimus

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. 

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. Määräaikainen sopimus antaa turvaa sähkön markkinahinnan vaihteluilta.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Miksi valita Vattenfall sähkösopimus?

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Kuluttajat valitsivat meidät jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä

Myymme vain fossiilivapaata sähköä kotitalouksille ja pienyrityksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Sähkösopimus Tampereelle

Sähkön hinta Tampereella

Sähkösopimusta valitessa kannattaa huomioida erityisesti sähkön tuotantotapa sekä sähkön hinta. Sähkön hinta muodostuu kolmesta osasta: energian hinnasta per kWh, sähkönsiirron hinnasta sekä veroista. Sähkönsiirtoyhtiönä toimii aina paikallinen verkkoyhtiö. Tampereella sähkönsiirtoyhtiöitä ovat Elenia ja Tampereen Sähköverkko. Näistä kukin hallinnoi omia verkkoalueitaan, eikä sähkönsiirron osuutta pääse kilpailuttamaan.

Tutustu sähkösopimuksiin

Muuttaminen Tampereelle

Muuttamiseen liittyy usein monta muistettavaa asiaa. Me autamme sinua järjestämään uuden kotisi sähköt helposti kuntoon. Kun teet sopimuksen uuteen kotiisi Vattenfallin kanssa, hoidamme myös verkkoyhtiön informoinnin puolestasi. Pääset tekemään sähkösopimuksen näppärästi verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussa. Nykyasiakkaana pääset siirtämään nykyisen sopimuksesi uuteen osoitteeseen tai voit asioida Oma energia -palvelussa. Onko muuttoosi alle 2 arkipäivää? Asiakaspalvelumme auttaa sinua sopimuksen kanssa (ma–pe 8–18) numerossa 0800 177 733 (maksuton).

Lue lisää muuttajan palveluista

Opiskelijan sähkösopimus Tampereelle

Tampere on suuri opiskelijakaupunki, joten sinne muuttaa moni ensimmäiseen asuntoonsa. Muutitpa ensimmäista kertaa omaan kotiin tai itsellesi vieraalle paikkakunnalle, kauttamme hoidat sähkösopimuksen kätevästi kuntoon juuri sinulle sopivassa kanavassa. Määräaikainen ja kiinteähintainen sähkösopimus sopii opiskelijan kotiin. Sopimuksen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Sopimuksen voi päättää muuton yhteydessä, mutta sen voi myös halutessaan siirtää uuteen osoitteeseen.

Tutustu opiskelijan sähkösopimukseen