Time in controller:16.10.2021 14.15.45

  • Sähkö tuotetaan eri energialähteiden yhdistelmällä

Perussähkön tuotantotavat ja niiden osuus vaihtuvat tunti tunnilta, perustuen aina saatavuuteen ja sen hetkiseen kulutukseen. 

  • Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan

Koko sopimuksen ajaksi kiinteä hinta, johon markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. Valitsemalla myös Vaihto-oikeuden voit pienentää sähkölaskuasi entisestään, jos sähkönhinta laskee.

  • Huoleton ja helppo vaihtoehto

Koko sopimuskauden ajan voit olla miettimättä sähkön hintaa ja tuotantotapoja. Lähetämme sinulle hyvissä ajoin ennen sopimuskauden päättymistä edullisen jatkotarjouksen.

 

Vattenfallin perussähkö

Energialähteiden yhdistelmä on yhdistelmä kaikista saatavista energialähteistä. Solmiessasi Perussähkö-sopimuksen sähkösi tuotetaan aina eri energialähteiden yhdistelmänä. Lisätietoja viime vuoden energialähteiden yhdistelmästä ja sen vaikutuksesta luontoon löydät sähkön alkuperä -sivulta.

Lue Perussähkö-sopimuksen sopimusehdot

Määräaikainen sopimus

Tämä sähkösopimus tehdään aina määräajaksi, joka näkyy sopimuksen teon yhteydessä. Koko sopimuskauden ajan maksat sähköstäsi kiinteää kilowattituntihintaa, johon markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. 

Vaihto-oikeus

Lisäämällä sopimukseesi Vaihto-oikeuden voit pienentää sähkölaskuasi entisestään, jos sähkönhinta laskee. Käyttämällä Vaihto-oikeutta voit vaihtaa sopimuksesi kerran sopimuskauden aikana uuteen, vähintään samankestoiseen edullisempaan sopimukseen. 

Muuttoturva

Muuttaessaan Vattenfallin asiakas voi ottaa sähkösopimuksensa mukaan uuteen kotiinsa. Sähkösopimus siis jatkuu uudessa kodissa samoin ehdoin ja hinnoin. Tutustu muuttoturvaan.

  

  • Sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista
  • Perussähkö on tuotettu eri energialähteiden yhdistelmällä
  • Huoleton ja helppo vaihtoehto
Katso hinta ja tee sopimus
Kysy chatissa