Time in controller:15.6.2024 3.20.56

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Kesto sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja helppo valinta kaikenkokoisiin koteihin. Kestosopimus sopii hyvin myös tilapäiseen sähkön tarpeeseen esimerkiksi vuokranantajalle vuokralaisten välissä. Keston hinta seuraa maltillisesti sähkömarkkinan hintaa. 

Kesto on toimitusvelvollisuustuotteemme Elenia Oy:n jakeluverkon alueella asuville asiakkaillemme.

Kestosopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja helppo valinta kaikenkokoisiin koteihin. Sopimuksen hinta määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Helppo valinta CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Kesto sopimusehdot

Sopimusehdot

720-ups-jatkuva-sopimus.png

Ei huolta sopimuksen uusimisesta

Sopimus on voimassa ensimmäisestä sopimuspäivästä eteenpäin ilman takarajaa.

720-usp-eimaaraaikaa.png

Ei vaadi määräaikaista sitoutumista

Sopimusta ei solmita määräajaksi, joten voit myös vaihtaa sopimustasi koska vain haluat.

720-ups-marketprice.png

Hinta määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan

Kestosopimuksen hinta määrittyy aina sähkön markkinahinnan mukaan.

kesto-illustration.png

Vattenfallin kestosopimus

Kestosopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Sähkön hinta voi muuttua kuukauden varoitusajalla, sillä se mukailee aina sähkön markkinahintaa. Jos haluat varmuuden sähkön hintaan, suosittelemme määräaikaisen, kiinteähintaisen sähkösopimuksen tekemistä.

Hinnat 1.7.2023 alkaen:

Yleissähkö: 17,90 snt/kWh. Perusmaksu: 4,50 €/kk.

Yösähkö: Päiväenergia: 18,90 snt/kWh. Yöenergia: 17,60 snt/kWh. Perusmaksu: 4,50 €/kk. 

Vuodenaikasähkö: Talvi(arki)päivä: 18,90 snt/kWh. Muu aika: 17,60 snt/kWh. Perusmaksu: 4,50 €/kk.

Tutustu Kestosähkösopimuksen sopimusehtoihin

Miksi valita Vattenfall sähkösopimus?

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Kuluttajat valitsivat meidät jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä 

Myymme vain fossiilivapaata sähköä kotitalouksille ja pienyrityksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiakkaidemme kokemuksia

"Vattenfall tuo sähköntarjonnassaan esimerkillisesti esiin vain uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettua sähköä ja ilmastonmuutoksen vakavuutta. Olen tyytyväinen siihen, että Vattenfallilla on tarjota sertifioitua ekosähköä kiitettävään hintaan."

Vattenfallin kuluttaja-asiakas

Asiakkaiden kommentit ovat kerätty jatkuvasti toteutettavista asiakastutkimuksista, jotka lähetetään Vattenfallin omille asiakkaille. 

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus - usein kysyttyä