Sähkösopimus Espooseen

Tee sähkösopimus Espooseen

Valitse sopivin sähkösopimus Espooseen. Espoo on nopeasti kasvava ja kehittyvä kaupunki, joka tarjoaa kauniin luonnon ja merimaisemien lisäksi hyviä palveluita sekä kotoisia asuinalueita. Asuitpa sitten vehreässä Tapiolassa, vilkkaassa Leppävaarassa tai meren äärellä Matinkylässä, löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan sähkösopimuksen.

Valitse fossiilivapaa sähkösopimus

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. 

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. Määräaikainen sopimus antaa turvaa sähkön markkinahinnan vaihteluilta.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Ilmasto Mix 12kk perusmaksu -30% 3,48 €/kk (norm. 4,98 €/kk).Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.
Sopiva sähkösopimus

Tarvitsetko apua sähkösopimuksen valinnassa?

Sopimustestillämme löydät parhaiten sopivan sähkösopimuksen taloudellesi.

Miksi valita Vattenfall sähkösopimus?

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Kuluttajat valitsivat meidät jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä

Myymme vain fossiilivapaata sähköä kotitalouksille ja pienyrityksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Espoon ilmastotavoitteet

Tiesitkö, että Espoon tavoite on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Kaupungin tavoitteena on siis tuottaa vain sen verran hiilidioksidipäästöjä kuin niitä pystytään sitomaan. Espoo on myös sitoutunut energia- ilmastosopimukseen, jonka tavoitteena on vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 40 prosentilla vuoteen 2030 mennessä.

Espoon ilmastotavoitteet

Kilpailuta sähkösopimus Espooseen

 

Onko sinulla etsinnässä sähkösopimus Espooseen? Sähkön kilpailutus kannattaa, asuitpa kerrostalossa, rivitalossa tai omakotitalossa, ja se on helppoa ja ilmaista. Edullisin sähkösopimus Espooseen tai muuhun kaupunkiin ei siis riipu asuinpaikastasi, vaan asuinmuodostasi ja sähkönkulutustottumuksistasi. Ennen kuin tilaat sähkösopimuksen, sinun kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja. Voit tehdä sen kätevästi sähköapurimme avulla: Tee sähkösopimus - Vattenfall

Sähkösopimus Espoo - usein kysyttyä
Mikä on paras sähkösopimus Espoossa?

Paras sähkösopimus Espoossa riippuu asumismuodosta ja sähkönkulutuksesta. Paras sähkösopimus vaihtelee kodin sähkönkulutuksen mukaan. Voit valita itsellesi sopivimman esimerkiksi helpon kuukausihinnoitellun tai sähköpörssin tuntihintoja seuraavan sopimuksen. Siirry sähkösopimusavustajaan: Tee sähkösopimus - Vattenfall 

Saanko opiskelija sähköä Espooseen?

Kyllä. Vattenfallilta saat sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen. Voit solmia sähkösopimuksen opiskelijalle vain muutamassa minuutissa täältä: Opiskelijan sähkösopimus - Perusmaksu -30% (vattenfall.fi)

Voinko valita päästöttömästi tuotettua sähköä Espooseen?

Kyllä. Asuitpa missä päin Suomea tahansa, meiltä saat kotiisi fossiilivapaasti tuotettua sähköä. Vertaa sähkösopimukset ja valitse sopivin!