Time in controller:21.5.2024 20.46.29

Fossiilivapaa sähkösopimus

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. 

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. 

 

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.
nextory vattenfall

Kokeile Nextorya 50 päivää ilmaiseksi

Vattenfall sähkösopimus asiakkaalle: Nextory E-kirja & Äänikirjapalvelu 50 päivää ilmaiseksi. Etu ei koske Nextoryn nykyisiä asiakkaita. Etujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, alk. 9,99€/kk. Ei edellytä sitoutumista, irtisano milloin tahansa.

Parhaat kirjavinkit

David.png

Näkemys ihmeellisen maailmamme tulevaisuudesta

David Attenborough - Yksi elämä, yksi planeetta

Rakastetun luontodokumentaristin vetoomus planeettamme puolesta Yksi elämä, yksi planeetta on aikamme tunnetuimman luonnontieteilijän Sir David Attenborough'n näkemys viisaamman tulevaisuuden turvaamiseksi, yhdessä luonnon kanssa.

Ilmastotekoja.png

Voiko myötätunto auttaa pelastamaan ilmaston? 

Säällisiä ajatuksia - Myötätuntoinen katse ja muut ilmastotekoni

Ilmastonmuutosta ei pääse pakoon: se on ruokakaupassa, biojäteastiassa, illan uutisissa, ennalta-arvaamattomassa säässä. Ilmastoteot ovat jokaisen vastuulla. Mutta miten pelastaa maailma, kun itsensä muuttaminen on vaikeaa ja riittämättömyyden tunne loputon?

Pipsan talvisatuja.png

Nuorten ilmastokirja auttaa pelastamaan planeetan

N'in pelastamme planeetan: Rebecca Stefoff

Näin pelastamme planeetan on kansainvälisesti tunnetun kirjailijan ja aktivistin Naomi Kleinin ensimmäinen kirja nuorille. Yhdessä palkitun nuortenkirjailijan Rebecca Stefoffin kanssa Klein kertoo vaikuttavasti ja selväsanaisesti, miksi maapallo tarvitsee apuamme ja kuinka jokainen voi osallistua maailman muuttamiseen. Nuorilla on valtaa ja voimaa saada aikaan suuria muutoksia.

Kuuntele äänikirjoja tai lue e-kirjoja

  • Kokeile ilmaiseksi 50 päivän ajan
  • Tarjous on voimassa uusille Nextory-käyttäjille
  • Ei sitomisaikaa tai irtisanomisaikaa
Ota yhteyttä asiakapalveluun

Miksi valita Vattenfall sähkösopimus?

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Kuluttajat valitsivat meidät jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä 

Myymme vain fossiilivapaata sähköä kotitalouksille ja pienyrityksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Onko sinulla kysyttävää Nextory palvelusta?

Nextory asiakaspalvelu on aina apunasi jos sinulla tulee kysyttävää palveluun liittyen. 

Ota yhteyttä Nextory asiakaspalveluun

 

nextory-pyöreä.jpg

ukk-720x.jpg

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset.

Miten saan Nextoryn asiakasedun käyttöön?

Solmimalla Vattenfallin sähkösopimuksen saat asiakasedun käyttöön.  Nextory on ääni- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laadukasta kuunneltavaa ja luettavaa jokaiseen hetkeen. Voit hyödyntää edun 31.3.2023 asti. Lähetämme ohjeet edun lunastukseen sähköpostitse kun sopimuksesi on päässyt alkamaan. 

Millainen sähkösopimus kannattaa valita?

Määräaikainen sähkösopimus on perinteisesti ollut monille suomalaisille sopiva sähkösopimus. Sen avulla hinnan voi lukita kiinteäksi koko sopimuskaudelle, eikä sähkösopimuksen kilpailuttamisesta tarvitse huolehtia koko sopimuskauden aikana.

Pörssisähkösopimus on pitkällä aikavälillä ollut edullinen vaihtoehto. Spot-sopimus sopii sekä vähän että paljon sähköä kuluttavalle asiakkaalle. Pörssisähkösopimuksella eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus.

Kysy chatissa