Time in controller:15.6.2024 5.00.16

Ilmalämpöpumpun edut

  • Ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa jopa satoja euroja vuosittain
  • Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää tehden sisäilman mukavaksi
  • Ilmalämpöpumpput mm. kuivattavat sisäilmaa tarpeen mukaan
  • Ilmalämpöpumpun suodatusominaisuudet helpottavat allergikkoja

Näin käytät pumppua oikein

Nauti ilmalämpöpumpun tuomista eduista parhaiten opettelemalla sen käytön perusteet ja säätämällä sen toimintaa optimaalisella tavalla. Lue asiantuntijamme parhaimmat vinkit elämästä ilmalämpöpumpun kanssa.

Lue lisää

Kerromme mitä huomioida pumppua hankittaessa

Ilmalämpöpumppu ABC

Ilmalämpöpumpulla voit säästää lämmityskustannuksia parhaimmillaan jopa satoja euroja vuodessa. Sen lisäksi asumismukavuus lisääntyy: ilmalämpöpumpun jäähdytystoiminto viilentää kuumina kesäpäivinä, ilmalämpöpumpun suodatin puhdistaa ilmaa ja kuivaustoiminto pienentää ilmankosteutta. 

Tutustu oppaaseen

Ilmalämpöpumpun hyödyt

Ilmalämpöpumpun hyödyt ovat huomattavat, harkitsitpa sitä kotiin tai mökille. Sen suurimpia etuja ovat ympäristöystävällisyys sekä energiatehokkuuden mukanaan tuomat säästöt, unohtamatta asumismukavuuteen ja terveyteen vaikuttavia ominaisuuksia.

Lue lisää

Vanhan ilmalämpöpumpun vaihto

Suosittelemme sinua harkitsemaan ilmalämpöpumpun vaihtamista uuteen, kun nykyinen ilmalämpöpumppusi lähentelee 10 vuoden ikää. Uudet ilmalämpöpumput ovat jopa 15-20 % tehokkaampia kuin esimerkiksi 8 vuotta vanhat ilmalämpöpumput.

Ilmalämpöpumpun asennus

Asennus on vaihe, josta ei kannata tinkiä. Jos saat ilmalämpöpumpun asennuksesta kotitalousvähennyksen, jolloin maksettavaksesi jää vain puolet asennuksen hinnasta. Asennus vaikuttaa kuitenkin merkittävästi ilmalämpöpumpun käyttöominaisuuksiin ja käyttöikään. Kiinteä sähköasennus on siistimpi ja helpompi kuin jatkojohto, ja kunnolla tehty tyhjöinti estää ilmalämpöpumpun kompressorin ennenaikaisen korroosion.

Lue lisää asennuksesta