Time in controller:4.6.2023 11.30.08

Ilmalämpöpumpun edut

  • Ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa jopa satoja euroja vuosittain
  • Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää tehden sisäilman mukavaksi
  • Ilmalämpöpumpun edistykselliset ominaisuudet mm. kuivattavat sisäilmaa tarpeen mukaan
  • Ilmalämpöpumpun suodatusominaisuudet helpottavat allergikkoja
  • Rahoitusmahdollisuus

 


Hitachi ilmalämpöpumput

Hitachin ilmalämpöpumput ovat erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavia ilmalämpöpumppuja. Vattenfallilta ostaessasi saat Hitachin ilmalämpöpumpuille pidennetyn 4 vuoden takuun.

Tutustu Hitachin ilmalämpöpumppuihin ja ilmalämpöpumppujen hinnastoon


Innova ilmalämpöpumput

Innovan ilmalämpöpumput tarjoavat edullisemman mutta laadukkaan vaihtoehdon tunnetummille ilmalämpöpumppumerkeille. Huipputason ilmalämpöpumpun hyötysuhteet ja 4 vuoden takuu.

Tutustu Innovan ilmalämpöpumppuihin ja ilmalämpöpumppujen hinnastoon

Katso ilmalämpöpumpputarjouksemme

Tarjoukset

Tutustu päivittyviin ilmalämpöpumpputarjouksiin. Pidä kokonaiskulut kurissa hankkimalla ilmalämpöpumppu avaimet käteen -pakettina. Hinta kattaa kaiken ilmalämpöpumpuista asennukseen ilman piilokuluja. Tämän helpommaksi ei ilmalämpöpumpun hankinta tule.

Tutustu tarjouksiin

Kerromme mitä huomioida pumppua hankittaessa

Ilmalämpöpumppu ABC

Ilmalämpöpumpulla voit säästää lämmityskustannuksia parhaimmillaan jopa satoja euroja vuodessa. Sen lisäksi asumismukavuus lisääntyy: ilmalämpöpumpun jäähdytystoiminto viilentää kuumina kesäpäivinä, ilmalämpöpumpun suodatin puhdistaa ilmaa ja kuivaustoiminto pienentää ilmankosteutta. 

Tutustu oppaaseen

Saat Vattenfallilta ilmalämpöpumpun myös rahoituksella

Hae rahoitusta

Voit hankkia ilmalämpöpumpun meiltä vaivatta OP:n rahoituksella. Rahoitus toimii siis kuten osamaksu, mutta ilmalämpöpumpun omistusoikeus siirtyy välittömästi asiakkaalle. 

Tutustu rahoitukseen

Näin käytät pumppua oikein

Nauti ilmalämpöpumpun tuomista eduista parhaiten opettelemalla sen käytön perusteet ja säätämällä sen toimintaa optimaalisella tavalla. Lue asiantuntijamme parhaimmat vinkit elämästä ilmalämpöpumpun kanssa.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun hankinta

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Asiantuntijamme on koonnut tietopaketin mihin seikkoihin ilmalämpöpumpun hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota, jotta teet kerralla oikean valinnan.  

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun hyödyt

Ilmalämpöpumpun hyödyt ovat huomattavat, harkitsitpa sitä kotiin tai mökille. Sen suurimpia etuja ovat ympäristöystävällisyys sekä energiatehokkuuden mukanaan tuomat säästöt, unohtamatta asumismukavuuteen ja terveyteen vaikuttavia ominaisuuksia.

Lue lisää

Vanhan ilmalämpöpumpun vaihto

Suosittelemme sinua harkitsemaan ilmalämpöpumpun vaihtamista uuteen, kun nykyinen ilmalämpöpumppusi lähentelee 10 vuoden ikää. Uudet ilmalämpöpumput ovat jopa 15-20 % tehokkaampia kuin esimerkiksi 8 vuotta vanhat ilmalämpöpumput.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun asennuspaketti sisältää meillä kaikki tarvikkeet asianmukaisine sähkö- ja kylmätöineen. Saat aina ilmalämpöpumppuasentajiltamme tarvittavat todistukset ilmalämpöpumpun asennuksesta, jota tarvitset esimerkiksi takuutapauksissa. Asennus on vaihe, josta ei kannata tinkiä. Saat ilmalämpöpumpun asennuksesta kotitalousvähennyksen, jolloin maksettavaksesi jää vain puolet asennuksen hinnasta. Asennus vaikuttaa kuitenkin merkittävästi ilmalämpöpumpun käyttöominaisuuksiin ja käyttöikään. Kiinteä sähköasennus on siistimpi ja helpompi kuin jatkojohto, ja kunnolla tehty tyhjöinti estää ilmalämpöpumpun kompressorin ennenaikaisen korroosion.

Lue lisää asennuksesta

Asiantuntijamme auttaa

Jos olet kiinnostunut hankkimaan ilmalämpöpumpun jätä meille yhteystietosi. Ilmalämpöpumppujen asiantuntijamme on tämän jälkeen teihin yhteydessä puhelimitse. Asiatuntijamme auttaa oikean pumppumallin valinnassa ja sopii laitteiston asennuksen asennusverkostoon kuuluvien sertifioitujen paikallisten asentajien kanssa.  

 

Yhteydenottopyyntö

Voit lähettää tekstiviestin tai soittopyynnön puhelimitse numeroon 040-6249180, niin soitamme sinulle takaisin.