Keli kuin keli. Aina on hyvä #pelikeli.

Meille on tärkeää, että sekä ammattilaiset että harrastelijat voivat pelata rakkaudesta peliin, murehtimatta liikaa pelaamisen ilmastovaikutuksista. Voit vähentää pelaamisesi hiilidioksidipäästöjä merkittävästi vaihtamalla fossiilivapaaseen sähköön.

VF_desktop_computer_rgb.svg

Valitse voimasi

Pelaatko CS:GOta kuten HAVUn pelitiimi? Onko intohimosi Cyberpunk 2077 vai ikääntyneemmät klassikot, kuten Baldur's Gate? Vai siintääkö kenties silmissäsi maailmanvalloitus Civilizationin tyyliin? Oli valintasi mikä tahansa, anna koneeseesi virrata fossiilivapaasti tuotettua sähköä ja teet arvovalinnan ilmaston hyväksi.

VF_offshore_rgb.svg

Tuulivoima

Valitse tuulen voima! Tuulinen sää ei välttämättä ole huono sää, sillä siitä saadaan uusiutuvaa, fossiilivapaata sähköä. Tuulivoima on yksi nopeimmin kasvavista energialähteistä, sillä sen avulla voidaan tuottaa valtavia määriä sähköä ilman haitallisia päästöjä. Tuulivoima on yksi tärkeimmistä fossiilivapaan elämän mahdollistajista.

VF_hydro_rgb.svg

Vesivoima

Valjasta veden voima! Vesivoima on puhdas ja uusiutuva energialähde, jonka tuotanto ei aiheuta suoria päästöjä. Vesivoimaa saadaan valjastamalla virtaavan veden valtava voima sähköntuotantoon. Vesivoiman etu on varmuus ja luotettavuus: sääolosuhteet eivät juuri vaikuta vesivoiman tuotantoon.

Pelaa fossiilivapaalla sähköllä

Pelikone voi hyvinkin olla kotisi suurin yksittäinen sähköä kuluttava laite. Varustamalla pelikoneesi vähemmän sähköä kuluttavilla komponenteilla ja valitsemalla fossiilivapaasti tuotettua sähköä, olet valinnut ilmaston kannalta viisaasti.

Aloita pelaaminen fossiilivapaalla sähköllä uudessa kodissasi tai vaihda nykyinen sähkösopimuksesi vastuullisempaan. Kaikki Vattenfallin kuluttajille myymät sähkösopimukset ovat 100% fossiilivapaita.

Solmimalla pelaajan sähkösopimuksen osallistut myös 200 €:n arvoisen IKEA-lahjakortti arvontaan!

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla ilman lisähintaa. 

 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus

Sähkösopimus sopii jokaisen opiskelijan kotiin. Pörssisähkösopimuksella eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa. Kaikki kuluttajille myymämme sähkö on tuotettu 100 % fossiilivapaasti. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus

Pelaajaesittely xseveN

seveN-profiili-665x625.jpg

Pelaaja: Sami Laasanen
Nikki: xseveN
Rooli joukkueessa: jokapaikanhöylä
Erityistaito: pelin lukutaito
Paras peli ikinä (CS:GOta ei lasketa): Crash Team Racing
Ensimmäinen CS kosketus: 2010 loppuvuodesta kokeilin kavereiden kanssa CS:Sourcea
Pelivuosien (CS:GO) määrä: 11 vuotta
Treenikerrat / vko: 5-6 kertaa riippuen turnauksista/peleistä

Pelikone

Pelikone Jimms:ltä parhailla osilla ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Oheislaitteet
Hiiri: Razer Viper V2 pro
Näppäimistö: Ducky One TKL
Näyttö: Benq XL2546K

Vastuullisuusraportti

CS:GO-pelaaja xseveN pelaa noin 1800 tuntia vuodessa. Vaihtamalla fossiilivapaaseen sähköön päästövähennys pelkällä pelaamisella on 125 kg hiilidioksidipäästöjä vuodessa. Tämä on saman verran kuin 19 puuta sitoo hiilidioksidia vuodessa.

 

1800 h

Pelitunnit vuodessa

125 kg

Vuoden CO2-säästöt

19 puuta

Metsän hiilinielun säästö havupuina

Vattenfall x HAVU

Santeri-Maattanen-VF-200px.png

Miksi HAVU?

"Näemme e-urheilun suosion kasvavan entisestään ja haluamme olla mukana kehittämässä toimintaa. Linkki sähköön on erittäin ilmeinen, ja uskomme vahvasti panostusten kääntyvän myös meidän hyödyksi kuluttajien vastuullisten valintojen kautta. HAVUn kanssa on ollut hyvä tekemisen meininki. Brändinä se on osoittautunut meille erittäin sopivaksi kunnianhimoisten tavoitteiden ja jo tehtyjen kampanjoiden kautta. Tänä vuonna yhteistyö on entistäkin näkyvämpää."

Santeri Määttänen,
Vattenfall Head of New Sales team

"Paras peli juuri nyt on NHL 2023, joskin osasin tehdä enemmän maaleja pelin aiemmilla versioilla :)"

Lasse-Salminen-Havu-200px.png

Miksi Vattenfall?

"Vattenfall on Suomen vastuullisin sähköyhtiö, ja HAVU pyrkii olemaan Suomen vastuullisin esports-organisaatio. Olemme mielestäni onnistuneet yhteistyössä jo tähän mennessä loistavasti, mutta perustamme yhteistyön pitkäjänteiseen ja tehokkaaseen tekemiseen. Haluamme luoda positiivisen vaikutuksen e-urheilun kenttään, joka aidosti näkyy."

Lasse Salminen,
HAVUn toimitusjohtaja

”Tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu Dota 2 - pelin parissa. Se on parasta ajanvietettä hyvässä seurassa!”

havupuut-200px.png

Miksi metsä?

Se on antanut meille suojaa ja se puhdistaa ilmastoamme. Se on taannut meille ravintoa ja elinkeinoja. Se on meille pakopaikka arjen hälinästä. Se on metsä - vihreä kansallisaarteemme. On tärkeää, että pidämme metsistämme hyvän huolen, jotta seuraavatkin sukupolvet voivat nauttia niistä.

Jos kaikki Suomen 425 000 CS:GO-pelaajaa pelaisivat fossiilivapaalla sähköllä, ja yhtä paljon kuin xseveN, säästöt vastaisivat yli 8 miljoonan puun sitomaa hiilidioksiidin määrää. Pelaa sinäkin fossiilivapaalla sähköllä.