Time in controller:21.10.2021 12.17.01

 

Vattenfallin etu Muuttohaukkojen asiakkaille

Vattenfall on kansainvälinen energia-alan yhtiö, ja yksi Suomen suurimmista sähkönmyyjistä. Vattenfall myy ainoastaan fossiilivapaata sähköä, eikä veloita fossiilivapaudesta lisähintaa.

Vattenfallilla on Muuttohaukkojen asiakkaille erikoisetu, jossa koko ensimmäisen vuoden sähkösopimuksen saa ilman perusmaksua. Vattenfall haluaa keventää muutonjälkeistä kustannuskuormaa tällä edulla. Etu on voimassa vuoden 2021 aikana tehdyissä uusissa sähkösopimuksissa.


Ilmastomix 24 kk, ensimmäiset 12 kk perusmaksu 0 eur

Tervetuloa Vattenfallin asiakkaaksi!

Sopimus kotiin tai mökille   Sopimus yritykselle

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo kolmannen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2021.

Kysy chatissa