Sähkösopimus vuokra-asuntoon

Sähkösopimus vuokra-asuntoon

Sähkösopimus vuokra asuntoon? Vattenfallilta saat fossiilivapaan sähkösopimuksen vuokra-asuntoon helposti ja nopeasti kaikkialle Suomeen.

Sähkösopimus vuokra-asuntoon

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä.

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. 

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti. Tuntisähkö Mix sopimuksen perusmaksu muuttuu 1.9.2024 alkaen. Uusi perusmaksu on 5,95 €/kk. (hinta sisältää ALV 25,5%).Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Vuokralaisen sähkösopimus

Vuokralaisen vastuulla on yleensä sähkösopimuksen hankkiminen ja sen maksaminen. Silloin omiin vastuisiin kuuluu sähkösopimusten vertailu sekä sopivan sähkösopimuksen valinta. Sähkösopimusta voi muuttaa omien toiveiden ja sopimusehtojen mukaisesti. 

Jos vuokra­so­pi­muk­sessa on määri­telty sähkö kulutuksen mukaan, täytyy vuokra­laisen selvittää energiayh­tiöltä, että voiko asuntoon tehdä oman sähkösopimuksen vai onko taloyhtiö ottanut sähkön koko talolle. Jos taloyhtiö on hoitanut sähkö­so­pi­muksen, tulee sähkölasku silloin suoraan vuokra­lai­selle.

Oletko muuttamassa? 

Katso vuokralle muuttavan muistilista

ilmasto-mix.jpg

Saavutuksiamme

Ecogain - ensimmäinen sija luonnonmonimuotoisuuden turvaamisessa

Ecogain

Ensimmäinen sija Ecogainin luonnon monimuotoisuutta mittaavassa indeksissä ja tavoitteiden asetannasta luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.

Lisää Ecogainista

STBI-award-block-720px-white.png

Sustainable Brand Index

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024, jo kuudentena vuonna peräkkäin.

Tutustu kyselyyn

Korkein Ecovadis Platinum -luokitus

Ecovadis Platinum

Ecovadisin Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjujen vastuullisuuden osalta.

Lisää Ecovadis-luokituksesta

Sähkösopimus vuokra-asuntoon - Usein kysyttyjä kysymyksiä
Milloin sähkö­so­pimus vuokra-asuntoon?

Voit tilata sähkö­so­pi­muksen vaikka heti, kun olet allekir­joit­tanut uuden asuntosi vuokra­so­pi­muksen. Aseta aloitus­päi­väksi mikä tahansa muuttoa edeltävä päivä. Sähkö­so­pi­muksen tekeminen vuokra-asuntoon onnistuu nopeasti verkossa.

Milloin vuokra-asunnon sähkö­so­pimus tulisi viimeistään hankkia?

Kilpai­lutus kannattaa hoitaa viimeistään muutamia päiviä ennen muuttoa. Näin varmistat, että sähköt saadaan ajoissa päälle uuteen asuntoon. 

Millainen sähkösopimus vuokra-asuntoon?

Vuokra-asunnon sähkö­so­pi­muksen valintaan vaikuttaa asumis- ja lämmi­tys­muotosi sekä asukkaiden energian­käyt­tö­tot­tu­mukset. Kiinteä­hin­tainen sähkö­so­pimus on hyvä vaihtoehto, jos arvostat sähkö­laskun suuruuden ennus­tet­ta­vuutta. Pörssi­sähkö puolestaan sopii koteihin, joissa voidaan hakea säästöä kulut­ta­malla sähköä edullisen sähkön hinnan aikoihin, kuten viikon­lop­puisin.

Vuokranantaja on tehnyt sähkösopimuksen, miten tulee toimia?

Joissakin tapauk­sissa vuokra­nantaja tekee asuntoon sähkö­so­pi­muksen, jos niin on määri­telty vuokra­so­pi­muk­sessa. Vuokra­nantaja valitsee tällöin asuntoon mielestään sopivan sähkö­so­pi­muksen. Sopimuseh­tojen tulee olla selkeät, jotta molemmat osapuolet, sekä vuokranantaja ja vuokralainen ymmärtävät sähkösopimuksen ja ehdot sekä kuka maksaa laskun.